Articol sponsorizat

Unde apelam cand avem nevoie de bani urgent?

Care ar fi acea situatie in care nevoia banilor nu mai suporta amanare? Atunci cand este nevoie de bani, nu maine, nu peste alte cateva zile, ci ACUM. O factura restanta, repararea unui obiect indispensabil sau inlocuirea lui, o vizita urgenta la stomatolog, sau plata unui avans.

Sigur, aceste situatii pot fi multe, iar finalul fericit il constituie obtinerea banilor necesari cat mai rapid. Atunci cand nu se poate apela la familie sau prieteni, solutia cea mai buna este un credit rapid.

Si daca tot s-a luat decizia solicitarii unui credit rapid, acest lucru trebuie facut in cunostinta de cauza. In primul rand e nevoie sa cunoastem cateva aspecte foarte importante.

Pe ce perioada este acordat creditul?
Ce dobanda se percepe la acest tip de credit?
Care este suma ce trebuie rambursata la data scadenta?

Sunt intrebari ale caror raspunsuri e bine sa fie cunoscute inainte de a face solicitarea imprumutului.

De ce? Pentru ca doar asa ne putem da seama daca ni se potriveste sau nu acest tip de credit. Daca suntem capabili sa-l rambursam la timp sau nu. 

Nu imprumutam mai mult decat putem rambursa!

Foarte important: nu imprumutam mai mult decat putem rambursa. Asta ne adanceste si mai mult in datorii. Stiti vechiul proverb romanesc “Nu te intinde mai mult decat iti este plapuma?” Acelasi principiu trebuie aplicat si atunci cand vrem sa imprumutam bani.

Trebuie sa mai stim faptul ca un credit rapid nu inseamna bani multi. Acesta niciodata nu va putea acoperi cheltuieli mari, cum ar fi achizitionarea unui apartament sau autoturism. Acesta are rolul de a acoperi niste cheltuieli, nu foarte mari, dar care trebuie facute urgent. 

Pentru astfel de situatii va propunem Creditul Viva de la Viva Credit®. Acesta este un credit rapid 100% online.

Se solicita direct pe site, raspunsul vine rapid iar in 2 ore banii sunt direct pe card.

Functioneaza ca o linie de credit care ia forma unei rezerve de bani la care apelam doar atunci cand avem nevoie.

Clientii noi au dobanda 0% in primele 30 de zile. Creditul Viva este o solutie convenabila pentru situatiile urgente care pot aparea in viata oricui.


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - Credite rapide


10 situatii in care putem apela la un credit rapid
10 situatii in care putem apela la un credit rapid

Ni se intampla deseori sa avem planuri pe care sub o forma sau alta nu le ducem la bun sfarsit. Motivele sunt diverse. Asta pentru ca mereu vom gasi lucruri mai importante de facut si nu ne vom concentra pe ceea ce noua ne face bine cu adevarat.

14 Ianuarie 2021 | Articol sponsorizat

Cum ne revenim financiar dupa sarbatori
Cum ne revenim financiar dupa sarbatori

Indiscutabil noul an incepe cu un buget spre 0 lei sau chiar pe minus. Si asta pentru ca decembrie este o luna a cheltuielilor. Cheltuieli pentru vacante, pentru calatorii si pentru cadouri pe care le oferim celor dragi. Cheltuieli pentru masa de Craciun, dar si pentru cea de Revelion.

6 Ianuarie 2021 | Articol sponsorizat

Ce este un credit IFN?
Ce este un credit IFN?

Creditul IFN este un imprumut oferit de o Institutie Financiara Nebancara. Acest tip de imprumut poate inseamna o suma nu prea mare de bani, care trebuie rambursata intr-o perioada relativ scurta.

11 Decembrie 2020 | Articol sponsorizat

Decembrie = Cheltuieli responsabile
Decembrie = Cheltuieli responsabile

Decembrie este indiscutabil cea mai scumpa luna a anului. Incepand cu Mos Nicolae, continuand cu Craciunul si incheind anul intr-o nota optimista cu Revelionul.

27 Noiembrie 2020 | Articol sponsorizat

Mai multe articole

GHIDURI


Credite rapide

Creditele rapide pana la salariu, sunt imprumuturi de valori mici, care se acorda pe perioade scurte de timp. Procedura de obtinere este rapida insa costurile sunt mult mai mari decat la creditele bancare. Cand trebuie apelat la creditele rapide, care este procedura de acordare, perioada de rambursare sau alternative in Ghidul Credite rapide.

Inapoi sus