Articol sponsorizat

Decembrie = Cheltuieli responsabile

Decembrie este indiscutabil cea mai scumpa luna a anului. Incepand cu Mos Nicolae, continuand cu Craciunul si incheind anul intr-o nota optimista cu Revelionul. 

Pentru orice persoana bugetul este pus la grea incercare in aceasta perioada. Pentru a tine cumva situatia sub control, e necesar un soi de “inventar” al banilor pe care ii avem, cheltuielile preconizate, dar si cheltuielile obligatorii (rate, facturi, abonamente, mancare). Doar dupa ce se scad toate acele cheltuieli obligatorii din totalul de bani din luna respectiva, se poate stabili bugetul de sarbatori. 

Dupa ce s-a stabilit suma disponibila, se face o lista. De data aceasta este nevoie de una cu toate persoanele carora vrem sa le oferim cadouri.

Cuvantul de ordine in toata aceasta perioada este responsabilitate. Banii trebuie utilizati cu cat mai multa intelepciune. Banii pe care ii avem la dispozitie, evident. 

Insa, daca situatia impune solicitarea unui imprumut, atunci si acesta trebuie facut in cunostinta de cauza si cu multa documentare inainte.

Este de la sine inteles ca pentru un astfel de eveniment, nu este cazul de un imprumut la banca.

Pentru o suma nu prea mare (pana la 2000 lei), care se obtine in maximum 2 ore, se poate apela la Viva Credit. Compania va pune la dispozitie un credit rapid, 100% online si cu dobanda 0% in primele 30 de zile.

Creditul Viva este simplu de solicitat, aprobat rapid si cu banii direct in cont.


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - Credite rapide


10 situatii in care putem apela la un credit rapid
10 situatii in care putem apela la un credit rapid

Ni se intampla deseori sa avem planuri pe care sub o forma sau alta nu le ducem la bun sfarsit. Motivele sunt diverse. Asta pentru ca mereu vom gasi lucruri mai importante de facut si nu ne vom concentra pe ceea ce noua ne face bine cu adevarat.

14 Ianuarie 2021 | Articol sponsorizat

Cum ne revenim financiar dupa sarbatori
Cum ne revenim financiar dupa sarbatori

Indiscutabil noul an incepe cu un buget spre 0 lei sau chiar pe minus. Si asta pentru ca decembrie este o luna a cheltuielilor. Cheltuieli pentru vacante, pentru calatorii si pentru cadouri pe care le oferim celor dragi. Cheltuieli pentru masa de Craciun, dar si pentru cea de Revelion.

6 Ianuarie 2021 | Articol sponsorizat

Ce este un credit IFN?
Ce este un credit IFN?

Creditul IFN este un imprumut oferit de o Institutie Financiara Nebancara. Acest tip de imprumut poate inseamna o suma nu prea mare de bani, care trebuie rambursata intr-o perioada relativ scurta.

11 Decembrie 2020 | Articol sponsorizat

Cat de importanta este aplicatia mobila?
Cat de importanta este aplicatia mobila?

Foarte importanta! Pana nu demult pentru a apela la orice serviciu online exista o anumita conditie. Si anume un calculator sau laptop. Acum insa, totul s-a simplificat.

17 Noiembrie 2020 | Articol sponsorizat

Mai multe articole

GHIDURI


Credite rapide

Creditele rapide pana la salariu, sunt imprumuturi de valori mici, care se acorda pe perioade scurte de timp. Procedura de obtinere este rapida insa costurile sunt mult mai mari decat la creditele bancare. Cand trebuie apelat la creditele rapide, care este procedura de acordare, perioada de rambursare sau alternative in Ghidul Credite rapide.

Inapoi sus