Articol sponsorizat

5 situatii in care ai putea apela la un credit rapid

Un credit rapid inseamna de obicei o suma nu foarte mare, dar usor de obtinut cu o rambursare rapida. Daca la banca dureaza ceva mai mult timpul de obtinere a unui astfel de credit, institutiile financiare nebancare se intrec in oferte care mai de care. Simplu, rapid, fara prea multe batai de cap.
 
Creditele rapide sunt o solutie foarte avantajoasa in multe situatii. Aici ne referim la situatii care au de obicei in comun acel ACUM. Da, ne referim la situatiile neprevazute a caror rezolvare nu suporta amanare.

O factura restanta pe care pur si simplu nu o mai poti amana? Trebuie s-o platesti, punct. Altfel consecintele sunt destul de neplacute: alti bani… adica penalizari sau debransari.

Frigiderul s-a stricat si necesita reparatii sau achizitia unuia nou? Este un bun indispensabil in casa, iar o defectiune chiar este o situatie neprevazuta ce trebuie rezolvata cat mai repede. 

Proiect hand made care in sfarsit este “pus pe roate”. Aceasta perioada ne forteaza sa ne petrecem mai mult timp in casa, ceea ce inseamna ca putem sa ne ocupam si de hobby-uri… mai ales daca acestea aduc alti bani in bugetul personal.

Micile reparatii in casa care trebuie efectuate ACUM pentru ca e timp, pentru ca e vreme buna si mai ales pentru ca e necesar sa fie facute. 

O vizita urgenta la stomatolog! Exista ceva mai rau decat durerea de dinti? Ei bine, asta este o urgenta care nu poate fi amanata nici macar o zi. In comparatie cu celelalte urgente medicale care sunt gratuite in Romania, aceasta nu se incadreaza la acest capitol. 

Pentru situatiile expuse mai sus, si nu numai, Viva Credit ofera Creditul Viva. Acesta este un credit rapid, 100% online. Persoana care solicita acest imprumut, poate primi pana la 2000 lei in 2 ore direct pe card. Asta pentru ca Viva Credit isi intelege clientii atunci cand au o urgenta financiara. 


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - Credite rapide


10 situatii in care putem apela la un credit rapid
10 situatii in care putem apela la un credit rapid

Ni se intampla deseori sa avem planuri pe care sub o forma sau alta nu le ducem la bun sfarsit. Motivele sunt diverse. Asta pentru ca mereu vom gasi lucruri mai importante de facut si nu ne vom concentra pe ceea ce noua ne face bine cu adevarat.

14 Ianuarie 2021 | Articol sponsorizat

Cum ne revenim financiar dupa sarbatori
Cum ne revenim financiar dupa sarbatori

Indiscutabil noul an incepe cu un buget spre 0 lei sau chiar pe minus. Si asta pentru ca decembrie este o luna a cheltuielilor. Cheltuieli pentru vacante, pentru calatorii si pentru cadouri pe care le oferim celor dragi. Cheltuieli pentru masa de Craciun, dar si pentru cea de Revelion.

6 Ianuarie 2021 | Articol sponsorizat

Ce este un credit IFN?
Ce este un credit IFN?

Creditul IFN este un imprumut oferit de o Institutie Financiara Nebancara. Acest tip de imprumut poate inseamna o suma nu prea mare de bani, care trebuie rambursata intr-o perioada relativ scurta.

11 Decembrie 2020 | Articol sponsorizat

Decembrie = Cheltuieli responsabile
Decembrie = Cheltuieli responsabile

Decembrie este indiscutabil cea mai scumpa luna a anului. Incepand cu Mos Nicolae, continuand cu Craciunul si incheind anul intr-o nota optimista cu Revelionul.

27 Noiembrie 2020 | Articol sponsorizat

Mai multe articole

GHIDURI


Credite rapide

Creditele rapide pana la salariu, sunt imprumuturi de valori mici, care se acorda pe perioade scurte de timp. Procedura de obtinere este rapida insa costurile sunt mult mai mari decat la creditele bancare. Cand trebuie apelat la creditele rapide, care este procedura de acordare, perioada de rambursare sau alternative in Ghidul Credite rapide.

Inapoi sus