Articol sponsorizat

Cele 5 avantaje ale creditului 100% online

Un credit online este solutia ideala atunci cand adunatul actelor nu este o varianta buna sau cand timpul liber nu este suficient, sau cand pur si simplu, zona de confort este greu de parasit.

Un credit online, este de obicei unul cu o valoare mica. Adica acel gen de imprumut  care  acopera niste cheltuieli nu foarte mari, insa urgente. Acest imprumut are numeroase avantaje. Acestea ar fi: 

1. Nu este nevoie de vreun dosar cu acte ce trebuie prezentat pentru a demonstra anumite lucruri.
2. Nu necesita drumuri  la sediul institutiei financiare. Nici pentru a-l solicita, nici pentru a ridica banii.
3. Creditul este acordat chiar si persoanelor cu istoric negativ la Biroul de Credit.
4. Conditiile sunt destul de permisive. Creditul poate fi accesat atat de persoanele cu venituri mici si medii, cat si de cele cu venituri mai mari.
5. Este o solutie rapida pentru o nevoie financiara urgenta.

Un astfel de credit online, care cuprinde toate avantajele de mai sus, este oferit de Viva Credit. Este un imprumut simplu si rapid. Cererea se completeaza direct pe site, raspunsul este oferit rapid, iar banii intra in cont in 2 ore. 

Creditul Viva este o linie de credit cu suma maxima de 2000 lei si poate fi o rezerva de bani in caz de nevoie urgenta. Persoana care solicita imprumutul trebuie sa indeplineasca doar 3 conditii:
- Sa aiba 20 de ani impliniti
- Sa aiba un venit stabil din salariu, pensie sau PFA
- Un cont bancar sau un card

Atat de simplu, atat de rapid, atat de convenabil.

Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - Credite rapide


Unde apelam cand avem nevoie de bani urgent?
Unde apelam cand avem nevoie de bani urgent?

Care ar fi acea situatie in care nevoia banilor nu mai suporta amanare? Atunci cand este nevoie de bani, nu maine, nu peste alte cateva zile, ci ACUM. O factura restanta, repararea unui obiect indispensabil sau inlocuirea lui, o vizita urgenta la stomatolog, sau plata unui avans.

28 Septembrie 2020 | Articol sponsorizat

(P) Afla ce este contul IBAN si unde il gasesti!

Codul IBAN “International Bank Account Number” a fost conceput pentru a face platile interbancare mult mai eficiente si pentru a diminua in totalitate erorile care pot aparea in urma efectuarii lor.

29 Iunie 2018 | Credite Rapide

(P) Te-ai hotarat sa faci un imprumut? Atunci ai nevoie de informatiile de mai jos.

Atunci cand soliciti un credit, institutia financiara va face niste verificari la Biroul de Credit pentru a afla scorul tau FICO si sa vada cat de bun platnic esti. Pentru ei aceste informatii au cumva titlu decisiv in acordarea imprumutului pe care l-ai solicitat.

31 Mai 2018 | Credite Rapide

Regulamentul care stabileste restrictii de creditare IFN-urilor a fost aprobat

Regulamentul propus de Banca Nationala a Romaniei (BNR) prin care institutia incearca sa descurajeze IFN-urile sa acorde credite cu DAE foarte mare, a fost aprobat de conducerea bancii. Prin acesta se stabileste o dobanda maxima peste care, daca se trece, societatile finantatoare vor fi obligate sa asigure un capital suplimentar.

15 Septembrie 2017 | Credite Rapide

Mai multe articole

Inapoi sus