Articol sponsorizat

Cele 5 avantaje ale creditului 100% online

Un credit online este solutia ideala atunci cand adunatul actelor nu este o varianta buna sau cand timpul liber nu este suficient, sau cand pur si simplu, zona de confort este greu de parasit.

Un credit online, este de obicei unul cu o valoare mica. Adica acel gen de imprumut  care  acopera niste cheltuieli nu foarte mari, insa urgente. Acest imprumut are numeroase avantaje. Acestea ar fi: 

1. Nu este nevoie de vreun dosar cu acte ce trebuie prezentat pentru a demonstra anumite lucruri.
2. Nu necesita drumuri  la sediul institutiei financiare. Nici pentru a-l solicita, nici pentru a ridica banii.
3. Creditul este acordat chiar si persoanelor cu istoric negativ la Biroul de Credit.
4. Conditiile sunt destul de permisive. Creditul poate fi accesat atat de persoanele cu venituri mici si medii, cat si de cele cu venituri mai mari.
5. Este o solutie rapida pentru o nevoie financiara urgenta.

Un astfel de credit online, care cuprinde toate avantajele de mai sus, este oferit de Viva Credit. Este un imprumut simplu si rapid. Cererea se completeaza direct pe site, raspunsul este oferit rapid, iar banii intra in cont in 2 ore. 

Creditul Viva este o linie de credit cu suma maxima de 2000 lei si poate fi o rezerva de bani in caz de nevoie urgenta. Persoana care solicita imprumutul trebuie sa indeplineasca doar 3 conditii:
- Sa aiba 20 de ani impliniti
- Sa aiba un venit stabil din salariu, pensie sau PFA
- Un cont bancar sau un card

Atat de simplu, atat de rapid, atat de convenabil.


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - Credite rapide


10 situatii in care putem apela la un credit rapid
10 situatii in care putem apela la un credit rapid

Ni se intampla deseori sa avem planuri pe care sub o forma sau alta nu le ducem la bun sfarsit. Motivele sunt diverse. Asta pentru ca mereu vom gasi lucruri mai importante de facut si nu ne vom concentra pe ceea ce noua ne face bine cu adevarat.

14 Ianuarie 2021 | Articol sponsorizat

Cum ne revenim financiar dupa sarbatori
Cum ne revenim financiar dupa sarbatori

Indiscutabil noul an incepe cu un buget spre 0 lei sau chiar pe minus. Si asta pentru ca decembrie este o luna a cheltuielilor. Cheltuieli pentru vacante, pentru calatorii si pentru cadouri pe care le oferim celor dragi. Cheltuieli pentru masa de Craciun, dar si pentru cea de Revelion.

6 Ianuarie 2021 | Articol sponsorizat

Ce este un credit IFN?
Ce este un credit IFN?

Creditul IFN este un imprumut oferit de o Institutie Financiara Nebancara. Acest tip de imprumut poate inseamna o suma nu prea mare de bani, care trebuie rambursata intr-o perioada relativ scurta.

11 Decembrie 2020 | Articol sponsorizat

Decembrie = Cheltuieli responsabile
Decembrie = Cheltuieli responsabile

Decembrie este indiscutabil cea mai scumpa luna a anului. Incepand cu Mos Nicolae, continuand cu Craciunul si incheind anul intr-o nota optimista cu Revelionul.

27 Noiembrie 2020 | Articol sponsorizat

Mai multe articole

GHIDURI


Credite rapide

Creditele rapide pana la salariu, sunt imprumuturi de valori mici, care se acorda pe perioade scurte de timp. Procedura de obtinere este rapida insa costurile sunt mult mai mari decat la creditele bancare. Cand trebuie apelat la creditele rapide, care este procedura de acordare, perioada de rambursare sau alternative in Ghidul Credite rapide.

Inapoi sus