top banner

Pagina 6 - Credite Rapide: Articole, știri și sfaturi financiare

Credite rapide: Cum functioneaza primul imprumut gratuit?

In conditiile in care concurenta pe piata creditelor rapide a crescut vertiginos, finantatorii au apelat la diverse metode pentru a isi creste portofoliul de clienti. Astfel, a aparut oferta cu primul credit gratuit. Clientii trebuie sa fie insa atenti la cateva aspecte cruciale, pentru a nu ajunge sa plateasca in final dobanzi pentru sumele luate.

10 Apr 2017 | Credite Rapide

(P) Transforma-ti pasiunea in afacere cu ajutorul unui credit rapid

Se spune ca oamenii care-si urmeaza pasiunea sunt cei mai castigati, lucreaza cu drag si nu se simt încorsetati de un simplu job. Ai fi încantat sa iti asiguri traiul facand ceea ce te pasioneaza si la care esti bun în mod natural?

09 Mar 2017 | Credite Rapide

Care sunt costurile unui credit rapid pana la salariu?

Creditele rapide, contractate pe perioade scurte, de la un salariu la altul, sunt tot mai accesate de romani, desi sunt cele mai scumpe forme de imprumut depe piata. Din cauza costurilor ridicate, creditele rapide trebuie contractate doar in situatii limita, atunci cand alte variante mai avantajoase de imprumut nu sunt la indemana.

20 Feb 2017 | Credite Rapide

Si creditele rapide pot fi comparate pe Conso.ro!

Conso.ro vine in sprijinul consumatorilor care doresc sa contracteze un credit pana la salariu, lansand un comparator dedicat in sectiunea Credite rapide. Acesta permite aflarea costului total perceput de IFN-uri, pe baza unor informatii actualizate permanent.

15 Feb 2017 | Credite Rapide

Ce aduc nou patronatele financiare pentru clienti?

Clientii institutiilor financiare nebancare si ai brokerilor de asigurare ar putea beneficia de un plus de transparenta si de calitate. Recent, au fost infiintate doua patronate care isi propun sa vina cu o noua abordare in relatia dintre membrii acestora si consumatori.

19 Dec 2016 | Credite Rapide

(P) Imprumutul responsabil

Ce faci atunci cand apare o cheltuiala neprevazuta si pe care nu ai cum s-o amani? Te duci la prieteni? Poate nu au. Poate nu vor sa-ti dea. Poate nu vrei sa ii deranjezi. Parintii au si ei...problemele lor. Un credit IFN este solutia la îndemana oricui! Fara batai de cap, fara drumuri la banca si fara teancul cu acte!

21 Noi 2016 | Credite Rapide
(P) Ferratum, sponsor oficial al asociatiei Climb Again

(P) Ferratum, sponsor oficial al asociatiei Climb Again

Incepand cu luna mai Ferratum Romania a inceput sa se implice si mai activ in proiecte sociale. Cu ajutorul barometrului bi-anual Ferratum am reusit sa-l ajutam pe Claudiu Miu si asociatia coordonata de el, Climb Again.

29 Sep 2016 | Credite Rapide

(P) Economii sau credite rapide? La ce bani apelezi in situatii urgente

Situatiile urgente in care ai nevoie de bani rapid sunt, pe cat de stresante, pe atat de greu de evitat. Dezechilibrul pe care o astfel de situatie il creeaza in bugetul personal se resimte chiar si la persoanele care si-au pus deoparte o anumita suma de bani destinata urgentelor sau altor nevoi.

30 Aug 2016 | Credite Rapide

(P) Cum poti obtine rapid bani pana la salariu

Ni se intampla tuturor sa avem perioade in care ne trebuie bani de imprumut rapid pana la salariu. Motivele pot varia de la persoana la persoana: urgente medicale, electrocasnice stricate sau facturi care trebuie platite.

29 Aug 2016 | Credite Rapide

(P) Ferratum Romania: Despre creditarea responsabila

In ultimul timp, tot mai multe persoane apeleaza la credite rapide de tip IFN atunci cand intampina anumite dificultati financiare. Dupa cum unii dintre voi stiti deja, avantajul acestor credite consta in faptul ca pot fi accesate chiar in ziua solicitarii lor si, de regula, se acorda fara prea multe conditii.

26 Iul 2016 | Credite Rapide
Comparații

Asigurări RCA

Asigurări RCA
  • Alegi cea mai bună asigurare
  • Plătești online cu cardul
  • Primești polița pe loc

Compară