top banner

Pagina 6 - Credite Rapide: Articole, știri și sfaturi financiare

Castiga cu adevarat consumatorii din schimbarea regulilor BNR pentru IFN-uri?

Intr-o perioada in care mai multe banci au fost acuzate de oficialii Finantelor ca au fentat bugetul statului, BNR lanseaza in dezbatere publica un proiect de regulament care, teoretic, vine in sprijinul consumatorilor prin descurajarea creditelor cu costuri mari. Castiga insa, cu adevarat, consumatorii de pe urma acestei propuneri?

18 Aug 2017 | Credite Rapide

Patronatul Creditului IFN: Limitarea DAE va afecta consumatorii si institutiile

Limitarile propuse de Banca Nationala a Romaniei (BNR) in ceea ce priveste DAE la creditele acordate de IFN-uri vor avea efecte negative atat pentru consumatori cat si pentru institutiile in cauza. O parte din IFN-uri se vor inchide, iar unii dintre clienti vor deveni neeligibili pentru un imprumut, estimeaza Patronatul Creditului IFN.

17 Aug 2017 | Credite Rapide

BNR descurajeaza creditele cu DAE foarte mare

Banca Nationala a Romaniei (BNR) incearca sa descurajeze IFN-urile sa acorde credite cu DAE foarte mare, stabilind prin intermediul unui regulament, o limita de cost maxima peste care, daca se trece, societatile finantatoare vor fi obligate sa asigure un capital suplimentar. Regulamentul va intra in vigoare la data de 1 octombrie 2017.

10 Aug 2017 | Credite Rapide

Control ANPC: 37 din 40 de IFN-uri, gasite cu nereguli in contractele de credit

In urma unui control desfasurat de ANPC in perioada mai-iunie 2017 la sediul a 40 de IFN-uri, Protectia Consumatorului a gasit nereguli la nivelul contractelor de credit la 37 dintre acestea. Au fost acordate 62 de avertismente si 22 de amenzi contraventionale in valoare totala de 337.000 lei.

07 Iul 2017 | Credite Rapide

ANPC gaseste nereguli la IFN-uri, Patronatul promite sa ia masuri

In urma unor controale tematice desfasurate de ANPC la sediul unor IFN-uri, autoritatea atrage atentia ca aproximativ 75% dintre acestea nu se comporta transparent in relatia cu consumatorii. Avertismentele au luat locul amenzilor in cele mai multe cazuri, au precizat reprezentantii Protectiei Consumatorilor.

16 Iun 2017 | Credite Rapide

(P) Avantajele si dezavantajele Creditului Pana la Salariu®!

Astazi vom vorbi despre Creditul Pana la Salariu® de la Viva Credit®. Este o chestie relativ noua la noi in tara, dar care poate fi foarte utila cand ai nevoie urgenta de bani imprumut.

11 Mai 2017 | Credite Rapide

Credite rapide: Cum functioneaza primul imprumut gratuit?

In conditiile in care concurenta pe piata creditelor rapide a crescut vertiginos, finantatorii au apelat la diverse metode pentru a isi creste portofoliul de clienti. Astfel, a aparut oferta cu primul credit gratuit. Clientii trebuie sa fie insa atenti la cateva aspecte cruciale, pentru a nu ajunge sa plateasca in final dobanzi pentru sumele luate.

10 Apr 2017 | Credite Rapide

(P) Transforma-ti pasiunea in afacere cu ajutorul unui credit rapid

Se spune ca oamenii care-si urmeaza pasiunea sunt cei mai castigati, lucreaza cu drag si nu se simt încorsetati de un simplu job. Ai fi încantat sa iti asiguri traiul facand ceea ce te pasioneaza si la care esti bun în mod natural?

09 Mar 2017 | Credite Rapide

Care sunt costurile unui credit rapid pana la salariu?

Creditele rapide, contractate pe perioade scurte, de la un salariu la altul, sunt tot mai accesate de romani, desi sunt cele mai scumpe forme de imprumut depe piata. Din cauza costurilor ridicate, creditele rapide trebuie contractate doar in situatii limita, atunci cand alte variante mai avantajoase de imprumut nu sunt la indemana.

20 Feb 2017 | Credite Rapide

Si creditele rapide pot fi comparate pe Conso.ro!

Conso.ro vine in sprijinul consumatorilor care doresc sa contracteze un credit pana la salariu, lansand un comparator dedicat in sectiunea Credite rapide. Acesta permite aflarea costului total perceput de IFN-uri, pe baza unor informatii actualizate permanent.

15 Feb 2017 | Credite Rapide
Comparații

Asigurări RCA

Asigurări RCA
  • Alegi cea mai bună asigurare
  • Plătești online cu cardul

Compară