Opinii clienti OTP Bank

Recenzii, opinii si reclamatii despre banci

OTP Bank - Credit ipotecar/ imobiliar

01 Septembrie 2014

In data de 21.07.204, conturile personale au fost debitate fraudulos de catre banca, fara a mi se oferi vreo explicatie nici dupa mai bine de 5 saptamani. Desi am facut reveniri de mai multe ori, banca imi cere sa am rabdare pt a-si investiga frauda proprie.

Dan Stoicescu (Bucuresti, Bucuresti)

OTP Bank - Depozit la termen

01 Mai 2014

Mi-am deschis un cont la ei de aproximativ un an. Sunt extrem de multumita de modul in care mi s-au prezentat toate costurile, si toate avantajele depozitelor. Din partea mea nota 10!

Andreea Minu (Giurgiu, Giurgiu)

OTP Bank - Credit ipotecar/ imobiliar

10 Aprilie 2014

dupa ce si-a format clientela in orasulDEJ si in imprejurimi a-ti catadisit sa desfiintati sucursala pentru a purta oamenii pe drumuri.Nu cunosc motivele dar ati reusit sa ne impovarati pe linga drumuri in plus si cu cheltuieli mai multe.Tare as vrea sa imi puteti raspunde cine ne va despagubi pt. drumuri si cheltuieli in plus.

ioan seichei (Dej, Cluj)

OTP Bank - Credit nevoi personale

06 Martie 2014

Buna ziua, Iata experienta mea glorioasa cu OTP: Dupa ce am pregatit un dosar voluminos de acte: contracte de munca din cele douya locuri unde lucrez, adeverinte tipizate pentru salar , fisa fiscala pe anii precedenti!!! , Balanta financiara de la firma unde am contractul principal de munca!!! si inclusiv stagiu de cotizare de la Oficiul Fortei de Munca Cluj!!! creditul nu mi s-a aprobat pe motiv ca firma unde am contractul ca loc de munca principal este prea tanara, si anume din august 2013!!! Mentionez ca pe salariul meu este 1500 net, la una din firme si ca aceasta firma plateste lunar 800 lei la stat , taxe!! si mai mentionez ca am locuinta in valoare de 200000 euro unde sunt unic proprietar. iata domnilor cum ne "ajuta" bancile!!! Rusine! platim comisione la orice tranzactie cu carduri, vedeti NB extrasele de cont cam cat va costa un card lunar, pe deasupra STATul roman ne obliga sa facem platile mai mari de 5000 ron prin banca!!! adica de ce?? de ce sa ma oblige statul sa achit bancii comisioane pentru orice cumparatura fac, daca atunci cand am nevoie este respins un credit de 5000 euro! este absolut revoltator! Nu ma las, va garantez ca voi face campanie in toate locurile posibile. A. Marcu

Alice Marcu (Cluj-Napoca, Cluj)

OTP Bank - Leasing auto

17 Octombrie 2013

Buna ziua. Eu am o problema cu OTP Leasing si doresc un sfat de la dumneavoastra.. Am achizitionat in anul 2008 un autoturism. Am platit avans ca rata sa fie mai mica si pana in anul 2012 am platit in jur de 10-11.000 de euro. Din cauza crizei nu am mai putut plati (adica am avut restanta cam trei luni dupa care ne-au reziliat contractul). In anul 2012 luna iunie am convenit sa predam masina firmei de leasing. Firma de leasing in septembrie 2013 ne-a anuntat ca s-a vandut si noi mai suntem datori 9.200 de lei pentru perioada cat a stat la ei in parcare pana s-a vandut. Uitandu-ma pe portalul instantelor am avut surpriza sa vad ca ne-au dat in judecata pentru aceasta suma si acum astept sa ma execute silit. Ce ma sfatuiti sa fac. Multumesc mult.

Emilia Hosu (Bucuresti, Bucuresti)

OTP Bank - Depozit la termen

18 Martie 2013

Buna seara, Am constituit un depozit promotional pe 123 zile la OTP Bank cu o dobanda de 6,9 %. Contrar bunelor practici bancare, acest tip de depozit NU beneficiaza de comision de retragere zero la expirarea perioadei de 123 zile. Este adevarat ca in contractul de depozit este specificat acest lucru , dar intr-un loc mai putin vizibil si pus intre paranteze. Pentru a elimina comisionul de retragere care te lasa fara o buna parte din dobanda (daca nu cumva ajungi in situatia sa primesti inapoi la expirarea depozitului mai putini bani decat ai depus initial), trebuie sa mai lasi suma respectiva intr-un depozit pe minim 1 luna, fapt ce micsoreaza dobanda de 6,9 % promisa. In aceste conditii reclama la respectivul depozit (123 zile) suna mai mult a inselatorie. Atentie la comisioanele percepute de OTP Bank.

Cornel Floroiu (Pitesti, Arges)

Inapoi sus