Opinii clienti OTP Bank

Recenzii, opinii si reclamatii despre banci

OTP Bank - Modul angajatei -manager- de a vorbi cu clienti si lipsa coperari de a rezolva problemele.D na Monica Mihut

25 Februarie 2020

Acum vre o 3 saptamani,mama a confundat o pe aceasta doamna care este MANAGERUL unei agenti din Arad ,Monica Mihut,a confundat o cu o fosta colega de facultate.Aceasta i a raspuns foarte urat,""ca ea nu cunoste pe nimeni,diar colegi de lucru "". Deoarcece trebuie actualizat datele clientului ,ii trimit email.Nu raspunde. Cand o sa se afiseze Romania la standarte putin nai ridicate???,indiferent unde te duci in institurile din tara,esti tratata foarta rau...fue de stat fie particular. Contactata pe email ,va rog.

Simona Astefanoae (, )

OTP Bank - Credit ipotecar/ imobiliar

22 Octombrie 2019

De evitat aceasta banca. Nu au respectat conditiile initiale din contract si nu am fost informat despre modificarile ulterioare. Personal slab pregatit si greu sa gasit la telefon.

Dinu Marian (, )

OTP Bank - Cont de economii

01 Octombrie 2018

Comisioane absurde precum cel de deschidere cont economii, modificare alerte sms prin internet banking (!).

Vîjdea Cristian (Timisoara, Timis)

OTP Bank - Credit nevoi personale

17 August 2018

Intre OTP si camatari nu e nicio diferenta, nici de atitudine, nici de transparenta, nici de dobanzi si incep sa cred ca nici de studii. Am un credit de nevoi personale la care au modificat unilateral dobanda in sensul cresterii in conditiile in care ROBOR si EUROBOR scadeau vertiginos ( 2010-2012). La orice solicitare raspunsul lor e :"daca nu va convine dati-ne in judecata". Mi-au pus comisioane suplimentare de N ori desi acest fapt este interzis prin contract. Au refuzat sa aplice celebra ordonanta 50 (abia dupa plangeri la OPC au acceptat sa respecte legea). Cum eu incasez veniturile neregulat, platesc uneori la 2 luni. In acest interval sunt sunata de peste 20 de ori pe zi, inclusiv la 1-2 noaptea, probabil de roboti, pentru a fi intrebata:" cand achiti?" Fara buna ziua si la per-tu !!! Am deja peste 200 de numere in black-list pentru ca apeleaza la call-center pentru hartuire. Au un comportament de oligofreni nesimtiti pentru ca au o umbrela si o paturica calda de la BNR.

Adelina Macoviciuc (Iasi, Iasi)

OTP Bank - Prima casa

06 Ianuarie 2018

Buna seara, Va rog daca este posibil, sa ma ajutati cu cateva informatii. A obtinut cineva creditul pentru Prima Casa de la OTP BANK? As dori sa stiu daca este o banca serioasa. Am citit acel articol in care se spune ca OTP a fost implicata intr-un proces: "Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) a castigat un nou proces colectiv pe clauze abuzive deschis impotriva OTP Bank. Decizia este definitiva si vizeaza contractele de credit ipotecar incheiate inainte de 2010. Autoritatea a castigat primul astfel de proces impotriva bancii in vara anului 2015. Prin decizia definitiva emisa in urma cu cateva zile, Cutea de Apel Bucuresti a hotarat sa elimine din toate contractele mentionate clauzele care acordau dreptul bancii sa modifice rata dobanzii in functie de politica proprie, ca si nivelul taxelor si comisioanelor, fara acceptul clientului. De asemenea, este eliminata si prevederea potrivit careia nerespectarea de catre client a “oricarei obligatii” asumate prin contract da dreptul bancii sa declare scadent anticipat intregul credit si sa ia orice masura pentru recuperarea pagubei. Procesul fiind unul colectiv, sentinta are efecte erga omnes, adica trebuie aplicata tuturor dosarelor de credit similare cu cel reclamat."

Gabriela Andra (Moreni, Dambovita)

OTP Bank - Depozit la termen

09 Iulie 2017

Am lichidat un depozit la termen in euro si fiind foarte grabita am numarat banii fara insa sa verific fiecare bancnota, fapt care m-a costat deoarece ulterior acasa am constatat ca mi-au strecurat ca "din greseala" doua bancnote rupte si lipite. Am revenit dupa trei zile la banca (nu am putut mai repede din motive de sanatate) si am semnalat aceasta neregula, mai intai casierei, apoi directoarei sucursalei OTP Militari. Ambele au refuzat categoric sa-mi rezolve problema pe motiv ca trebuia sa verific la incasarea banilor. Sunt de acord cu acest lucru dar oare faptul ca au strecurat bani rupti si lipiti este in regula? Modul in care a decurs discutia a fost lipsit de orice disponibilitate din partea lor de a rezolva situatia.

GEORGETA ANGELA TARTAVULEA (Bucuresti, Bucuresti)

Inapoi sus