top banner

Vocea clientului

Opinii, recenzii și păreri despre toate produsele OTP Bank

OTP Bank

Scor: 1.9 | 43 recenzii

Scrie o recenzie

Produse OTP Bank
  CSALB

  Vrei să negociezi cu banca?

  Depune o cerere direct de pe site-ul CSALB! Negocierea este gratuită pentru consumatori. Dacă banca sau IFN-ul acceptă intrarea în negociere, poți primi soluția în maximum 90 de zile. Mai multe detalii

  V AVIOREL ALUPEI
  Credit nevoi personale de la OTP Bank

  Buna ziua ! Am fost rapo

  Buna ziua ! Am fost raportat in Biroul de credit pentru suma de 2 RON !Stiam ca suma minima e de 11 RON , am spus acest lucru bancii dar nu am primit nici un raspuns si eu raman cu bulina in BC !

  07-10-2021

  V AValentin Daniel Anei
  Cont curent de la OTP Bank

  Din pacate interactiunea

  Din pacate interactiunea nu a fost si din pacate nu pare sa fie una profesionista. Concert pentru deschiderea unui cont pt o entitate nonprofit, nici dupa 5luni nu s-a finalizat procesul. Fie nu sunt recunoscute actele emise de catre autoritatile publice, fie cele care sunt valabile in conceptia bancii au expirat.....Gafe peste gafe, scuze peste scuze. Pe langa lipsa de pregatire al functionarilor, probabil timpul destul de incarcat nu le mai permite sa fie actualizati cu diferitele spete. De regula, nu se raspunde punctual la solicitari si daca se face acest lucru, este total pe langa. Ultima interactiune fiind astazi cand am avut distinsa placere de a discuta cu Dna Director de Sucursala OTP. Apreciez onestitatea si buna vointa a Dnei Director insa dupa atata timp si ambiguitatea subordonatilor si neasumarea responsabilitatii pentru necomunicarea la timp util sau complet cu referire la cererea noastra, m-am determinat sa hotaram in board excluderea variantei de colaborare cu OTP Bank si de a determina si pe partenerii nostri, sa evite cu precadere Sucursala OTP Bank Ion Mihalache Bucuresti.

  08-05-2021

  M MMonica Mudure
  Credit nevoi personale cu ipoteca de la OTP Bank

  Din nou revin cu mutarea

  Din nou revin cu mutarea de ipoteca,suntem aproape la doua luni de zile in incercarea de mutare de ipoteca,nimeni nu stie nimica ,in conditiile in care mi s a spus ca poate dura maxim pana la o luna (mentione? ca atat actele cat si imobilul pe care vreau sa mut ipoteca sunt in regula) Evitati sa luati credit de la sucursala otp(cipariu)deoarece daca intervine ceva pe parcursul anilor muriti cu ei de mana,ei isi dau interesul pana iei creditul!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  15-03-2021

  M MMonica Mudure
  Credit imobiliar de la OTP Bank

  De evitat sucursala Cipa

  De evitat sucursala Cipariu otp,au un personal foarte foarte slab pregatit, nu raspund la tel iar cand incerci sa dai de cineva ti se promite ca vei fi sunat cu detalii si nu te mai suna nimeni!!!De o luna de zile in care incerc o mutare de ipoteca si nu reusesc sa dau de cineva competent care sa imi spuna daca mai este nevoie de ceva la dosar sau cat mai dureaza!!!

  02-03-2021

  M MMonica Mudure
  Credit imobiliar de la OTP Bank

  De evitat sucursala Cipa

  De evitat sucursala Cipariu otp,au un personal foarte foarte slab pregatit, nu raspund la tel iar cand incerci sa dai de cineva ti se promite ca vei fi sunat cu detalii si nu te mai suna nimeni!!!De o luna de zile in care incerc o mutare de ipoteca si nu reusesc sa dau de cineva competent care sa imi spuna daca mai este nevoie de ceva la dosar sau cat mai dureaza!!!

  02-03-2021

  S ASimona Astefanoae
  Cont curent de la OTP Bank

  Acum vre o 3 saptamani,m

  Acum vre o 3 saptamani,mama a confundat o pe aceasta doamna care este MANAGERUL unei agenti din Arad ,Monica Mihut,a confundat o cu o fosta colega de facultate.Aceasta i a raspuns foarte urat,""ca ea nu cunoste pe nimeni,diar colegi de lucru "". Deoarcece trebuie actualizat datele clientului ,ii trimit email.Nu raspunde. Cand o sa se afiseze Romania la standarte putin nai ridicate???,indiferent unde te duci in institurile din tara,esti tratata foarta rau...fue de stat fie particular. Contactata pe email ,va rog.

  25-02-2020

  D MDinu Marian
  Credit imobiliar de la OTP Bank

  De evitat aceasta banca.

  De evitat aceasta banca. Nu au respectat conditiile initiale din contract si nu am fost informat despre modificarile ulterioare. Personal slab pregatit si greu sa gasit la telefon.

  22-10-2019

  V CVîjdea Cristian
  Cont de economii de la OTP Bank

  Comisioane absurde precu

  Comisioane absurde precum cel de deschidere cont economii, modificare alerte sms prin internet banking (!).

  01-10-2018

  A MAdelina Macoviciuc
  Credit nevoi personale de la OTP Bank

  Intre OTP si camatari nu

  Intre OTP si camatari nu e nicio diferenta, nici de atitudine, nici de transparenta, nici de dobanzi si incep sa cred ca nici de studii. Am un credit de nevoi personale la care au modificat unilateral dobanda in sensul cresterii in conditiile in care ROBOR si EUROBOR scadeau vertiginos ( 2010-2012). La orice solicitare raspunsul lor e :"daca nu va convine dati-ne in judecata". Mi-au pus comisioane suplimentare de N ori desi acest fapt este interzis prin contract. Au refuzat sa aplice celebra ordonanta 50 (abia dupa plangeri la OPC au acceptat sa respecte legea). Cum eu incasez veniturile neregulat, platesc uneori la 2 luni. In acest interval sunt sunata de peste 20 de ori pe zi, inclusiv la 1-2 noaptea, probabil de roboti, pentru a fi intrebata:" cand achiti?" Fara buna ziua si la per-tu !!! Am deja peste 200 de numere in black-list pentru ca apeleaza la call-center pentru hartuire. Au un comportament de oligofreni nesimtiti pentru ca au o umbrela si o paturica calda de la BNR.

  17-08-2018

  G AGabriela Andra
  Prima casa de la OTP Bank

  Buna seara, Va rog da

  Buna seara, Va rog daca este posibil, sa ma ajutati cu cateva informatii. A obtinut cineva creditul pentru Prima Casa de la OTP BANK? As dori sa stiu daca este o banca serioasa. Am citit acel articol in care se spune ca OTP a fost implicata intr-un proces: "Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) a castigat un nou proces colectiv pe clauze abuzive deschis impotriva OTP Bank. Decizia este definitiva si vizeaza contractele de credit ipotecar incheiate inainte de 2010. Autoritatea a castigat primul astfel de proces impotriva bancii in vara anului 2015. Prin decizia definitiva emisa in urma cu cateva zile, Cutea de Apel Bucuresti a hotarat sa elimine din toate contractele mentionate clauzele care acordau dreptul bancii sa modifice rata dobanzii in functie de politica proprie, ca si nivelul taxelor si comisioanelor, fara acceptul clientului. De asemenea, este eliminata si prevederea potrivit careia nerespectarea de catre client a “oricarei obligatii” asumate prin contract da dreptul bancii sa declare scadent anticipat intregul credit si sa ia orice masura pentru recuperarea pagubei. Procesul fiind unul colectiv, sentinta are efecte erga omnes, adica trebuie aplicata tuturor dosarelor de credit similare cu cel reclamat."

  06-01-2018

  Caută recenzii despre o instituție financiară

  Scrie o recenzie