Vocea clientului OTP Bank - Credit nevoi personale

Recenzii, opinii si reclamatii despre banci

OTP Bank - Credit nevoi personale

07 Octombrie 2021

Buna ziua ! Am fost raportat in Biroul de credit pentru suma de 2 RON !Stiam ca suma minima e de 11 RON , am spus acest lucru bancii dar nu am primit nici un raspuns si eu raman cu bulina in BC !

VIOREL ALUPEI (Bacau, Bacau)

OTP Bank - Credit nevoi personale

17 August 2018

Intre OTP si camatari nu e nicio diferenta, nici de atitudine, nici de transparenta, nici de dobanzi si incep sa cred ca nici de studii. Am un credit de nevoi personale la care au modificat unilateral dobanda in sensul cresterii in conditiile in care ROBOR si EUROBOR scadeau vertiginos ( 2010-2012). La orice solicitare raspunsul lor e :"daca nu va convine dati-ne in judecata". Mi-au pus comisioane suplimentare de N ori desi acest fapt este interzis prin contract. Au refuzat sa aplice celebra ordonanta 50 (abia dupa plangeri la OPC au acceptat sa respecte legea). Cum eu incasez veniturile neregulat, platesc uneori la 2 luni. In acest interval sunt sunata de peste 20 de ori pe zi, inclusiv la 1-2 noaptea, probabil de roboti, pentru a fi intrebata:" cand achiti?" Fara buna ziua si la per-tu !!! Am deja peste 200 de numere in black-list pentru ca apeleaza la call-center pentru hartuire. Au un comportament de oligofreni nesimtiti pentru ca au o umbrela si o paturica calda de la BNR.

Adelina Macoviciuc (Iasi, Iasi)

OTP Bank - Credit nevoi personale

12 Decembrie 2014

Am avut cu aceasta zisa banca o experienta greu de crezut. Vine la mine un angajat si aprope plangand imi spune "Sefu astia nu dau bani decit la unguri" Am vrut sa iau un credit si dupa ce m-au plimbat 3 saptamini acum nu e buna adeverinta acum trebuie ceva de la fis miine nu trebuie vine si imi spune urmatorul lucru'' Sa le trimit diploma de studii; daca nu am studii superioare nu imi dau credit. Daca nu le aduc de la casa de pensii cotizatia nu imi dau credit. M-am mirat ca nu imi spun sa le trimit si numarul de la pantofi sa.imi spuna ca daca nu port nr.41 nu am dreptul la credit. Ce credeti despre aceste cerinte.Ma poate invata cineva ce sa fac eu acestei banci de ce isi selecteaza clientii, de ce nu are aceleasi cerinte pentru toti? Sa spuna atunci ca dau credite pe criterii etnice sau pe ochii frumosi.

serban emil (Moreni, Dambovita)

OTP Bank - Credit nevoi personale

06 Martie 2014

Buna ziua, Iata experienta mea glorioasa cu OTP: Dupa ce am pregatit un dosar voluminos de acte: contracte de munca din cele douya locuri unde lucrez, adeverinte tipizate pentru salar , fisa fiscala pe anii precedenti!!! , Balanta financiara de la firma unde am contractul principal de munca!!! si inclusiv stagiu de cotizare de la Oficiul Fortei de Munca Cluj!!! creditul nu mi s-a aprobat pe motiv ca firma unde am contractul ca loc de munca principal este prea tanara, si anume din august 2013!!! Mentionez ca pe salariul meu este 1500 net, la una din firme si ca aceasta firma plateste lunar 800 lei la stat , taxe!! si mai mentionez ca am locuinta in valoare de 200000 euro unde sunt unic proprietar. iata domnilor cum ne "ajuta" bancile!!! Rusine! platim comisione la orice tranzactie cu carduri, vedeti NB extrasele de cont cam cat va costa un card lunar, pe deasupra STATul roman ne obliga sa facem platile mai mari de 5000 ron prin banca!!! adica de ce?? de ce sa ma oblige statul sa achit bancii comisioane pentru orice cumparatura fac, daca atunci cand am nevoie este respins un credit de 5000 euro! este absolut revoltator! Nu ma las, va garantez ca voi face campanie in toate locurile posibile. A. Marcu

Alice Marcu (Cluj-Napoca, Cluj)

OTP Bank - Credit nevoi personale

01 Septembrie 2009

De mentionat faptul ca fiecare crestere a dobanzii era notificata in scris (bineinteles fara a arata motivul!). Alt aspect a fost ca, la un moment dat, EI au gresit cu 10 lei calculul unei rate (imprumutul era in franci elvetieni) si la sfarsitul achitarii imprumutului eram deja in baza de date a datornicilor - ca rau platnic de rate!!! Unde mai spuneti ca cei 10 lei au fost dati imediat ce m-au instiintat (cam 12 zile)..

Ionel Andreescu (Galati, Galati)

Inapoi sus