top banner

Vocea clientului

Opinii, recenzii și păreri despre depozit la termen OTP Bank

Depozit la termen OTP Bank

Scor: 2.3 | 6 recenzii

Scrie o recenzie

Produse OTP Bank
  CSALB

  Vrei să negociezi cu banca?

  Depune o cerere direct de pe site-ul CSALB! Negocierea este gratuită pentru consumatori. Dacă banca sau IFN-ul acceptă intrarea în negociere, poți primi soluția în maximum 90 de zile. Mai multe detalii

  G TGEORGETA ANGELA TARTAVULEA
  Depozit la termen de la OTP Bank

  Am lichidat un depozit l

  Am lichidat un depozit la termen in euro si fiind foarte grabita am numarat banii fara insa sa verific fiecare bancnota, fapt care m-a costat deoarece ulterior acasa am constatat ca mi-au strecurat ca "din greseala" doua bancnote rupte si lipite. Am revenit dupa trei zile la banca (nu am putut mai repede din motive de sanatate) si am semnalat aceasta neregula, mai intai casierei, apoi directoarei sucursalei OTP Militari. Ambele au refuzat categoric sa-mi rezolve problema pe motiv ca trebuia sa verific la incasarea banilor. Sunt de acord cu acest lucru dar oare faptul ca au strecurat bani rupti si lipiti este in regula? Modul in care a decurs discutia a fost lipsit de orice disponibilitate din partea lor de a rezolva situatia.

  09-07-2017

  NAN.A.
  Depozit la termen de la OTP Bank

  Acum 2 saptamani am fost

  Acum 2 saptamani am fost la o agentie OTP Bank pentru a intreba ce conditii au la depozitele la o luna in gbp si usd ( lucrez cu agentia respectiva de cativa ani - de cand era Millenium ). Mi s-a spus ca pentru depozitele cu scadenta la o luna in gbp si usd am comision de retragere zero in ziua scadentei, acest lucru mi l-a spus chiar directoarea de agentie .In zilele urmatoare am depus in cont usd , peste cateva zile am venit si cu gbp -ul . In momentul in care am fost inrebat pe ce perioada doresc sa fac depozitul la gbp am raspuns ca vreau sa il fac tot pe o luna ( cum am facut la usd ) pentru a nu plati comision de retragere la scadenta , angajata banci mi-a spus ca ei au depozite cu scadenta zero la retragere doar la 3 luni., am zis ok .. si am sunat directoarea de agentie..mi-a spus ca imi ofera la lire un depozit la 2 luni cu comision zero la retragere in ziua scadentei. In cursul zilei am intrat pe situl OTP , pentru a ma clarifica si acolo spune clar depozitele cu termen mai mic de o luna au comision de retragere , doar de la 2 luni nu au comision de retragere... A doua zi m-am prezentat la agentie pentru a face din nou un depozit in lire pe 2 luni , dar surpriza acel depozit pe 2 luni nu exista ....„..exista doar la o luna si 3 luni.. depozitul la usd constituit de mine la 3 luni , l-am facut la 2 luni ( desi initial a fost la o luna , apoi la 3 luni ...) Am discutat cu reprezentanti banci si am transferat imediat lirele la alta banca , pentru aces serviciu banca m-a taxat cu 0,2% din valoarea depozitului in loc de 0,5%.. am pierdut aproximativ 70 de lire... Nu am vrut sa transfer si dolari din cont pentru a nu mai pierde alti bani pe comisioane , eu nu castig in cateva luni cat am platit comisioane pentru OTP . O asa situatie eu nu am mai intalnit si nu vad de ce trebuie ca eu sa suport toate aceste comisioane ...

  12-06-2016

  A MAndreea Minu
  Depozit la termen de la OTP Bank

  Mi-am deschis un cont la

  Mi-am deschis un cont la ei de aproximativ un an. Sunt extrem de multumita de modul in care mi s-au prezentat toate costurile, si toate avantajele depozitelor. Din partea mea nota 10!

  01-05-2014

  C FCornel Floroiu
  Depozit la termen de la OTP Bank

  Buna seara, Am constitu

  Buna seara, Am constituit un depozit promotional pe 123 zile la OTP Bank cu o dobanda de 6,9 %. Contrar bunelor practici bancare, acest tip de depozit NU beneficiaza de comision de retragere zero la expirarea perioadei de 123 zile. Este adevarat ca in contractul de depozit este specificat acest lucru , dar intr-un loc mai putin vizibil si pus intre paranteze. Pentru a elimina comisionul de retragere care te lasa fara o buna parte din dobanda (daca nu cumva ajungi in situatia sa primesti inapoi la expirarea depozitului mai putini bani decat ai depus initial), trebuie sa mai lasi suma respectiva intr-un depozit pe minim 1 luna, fapt ce micsoreaza dobanda de 6,9 % promisa. In aceste conditii reclama la respectivul depozit (123 zile) suna mai mult a inselatorie. Atentie la comisioanele percepute de OTP Bank.

  18-03-2013

  C FCornel Floroiu
  Depozit la termen de la OTP Bank

  Buna ziua, Vreau sa va i

  Buna ziua, Vreau sa va impartasesc o experienta referitoare la noua promotie de depozit la 123 zile de la OTP. Experienta (neplacuta) consta in faptul ca in ciuda bunelor practici ale bancilor, acest depozit ( 123 zile ) nu beneficiaza de scutire de comision de retragere nici macar in ziua scadentei. Comisionul se aplica la intreaga suma depusa, deci puteti avea sansa ca dupa 123 zile sa retrageti mai putini bani decat ati depus initial. Este adevarat ca aceasta prevedere este trecuta in contract, dar intre 2 paranteze si nimeni nu te atentioneaza asupra ei , desi este o clauza neobisnuita. Ca sa scapi de comision trebuie ca dupa 123 zile sa mai lasi banii intr-un depozit pe o luna si abia apoi sa ii retragi. In acest fel dobanda mult laudata de 6,9 % pe an devine in jur de 6,5 % , nivel pe care il gasesti la multe banci. In concluzie, nu puteti beneficia de dobanda de 6,9% in nici un fel, ceea ce suna a inselaciune Atentie la comisioanele practicate de OTP Bank.

  18-03-2013

  E ME M
  Depozit la termen de la OTP Bank

  Acum 2 luni am retras de

  Acum 2 luni am retras de la OTP suma de 300.000 lei si am ramas surprins sa vad la agentie ca nu am fost anuntat ca bancnotele sunt mici si am nevoie nu de o geanta normala ci de un...SAC. Am ramas dezamagit de lipsa de informare a reprezentatilor bancii, chiar si de directorul agentiei ptr ca sunt un client fidel, serios, cu multe conturi si asteptam de la ei o altfel de relatie. Cand ma duc cu banii sa-i depun sunt cei mai buni prieteni, dar din ziua urmatoate si pana la scadenta....uita de mine. Nu tu telefoane de informare, nu tu anunturi de genul "vedeti ca avem bancnote mici si chiar daca ati solictat bancnote mari noi nu am putut face rost".... Am decis sa inchid conturile la ei si asta o voi face la fiecare scadenta. Mai sunt si alte banci care-mi "vor banii" si sunt dispusi sa vina in intampinarea mea.

  08-02-2012

  Caută recenzii despre o instituție financiară

  Scrie o recenzie