top banner

Pagina 13 - Info banci: Articole, știri și sfaturi financiare

Majorare de capital la Banca Transilvania

Banca Transilvania si-a majorat capitalul cu 417,38 milioane de lei, la 3,03 miliarde de lei. Operatiunea a fost realizata prin emisiunea a 417,38 milioane de actiuni cu valoare nominala de 1 leu/titlu, potrivit unui raport transmis Bursei de Valori Bucuresti (BVB).

27 Iul 2015 | Info banci

Solutia Cipru trebuie evitata in Grecia, sustine un oficial BCE

Bancile din Grecia ar trebui sa se recapitalizeze urgent, inainte de testele de stres pe care Banca Centrala Europeana (BCE) le deruleaza in toamna, sustine un oficial din BCE. El sustine ca, astfel, s-ar evita o situatie de genul celei din Cipru, unde clientii au contribuit la recapitalizarea bancilor.

24 Iul 2015 | Info banci

Oferta BT pentru clientii Volksbank expira intr-o saptamana

Aproape toti clientii Volksbank Romania (VBRO) cu credite in franci elvetieni s-au programat pentru a le fi prezentata oferta de conversie in lei sau euro de catre echipele VBRO si Banca Transilvania (BT). Insa doar 80% dintre ei au acceptat oferta, cu o saptamana inainte ca aceasta sa expire, reiese din datele transmise de cele doua banci.

23 Iul 2015 | Info banci

Grecia: Bancile se deschid, TVA creste la 23%

Bancile din Grecia s-au deschis, luni, insa pentru populatie nu este niciun avantaj avand in vedere ca restrictiile la retragerea de numerar raman la 60 de euro pe zi sau 420 de euro pe saptamana. Mai mult, incepand din aceasta saptamana, grecii vor plati TVA de 23%, mai mare cu 10 procente decat pana acum, pentru o serie de bunuri si servicii.

20 Iul 2015 | Info banci

Sprijin secret al BCE pentru bancile grecesti din Romania si Bulgaria

Banca Centrala Europeana (BCE) a creat linii secrete de finantare pentru Romania si Bulgaria, pentru a convinge bancile centrale din cele doua tari sa nu sisteze sustinerea subsidiarelor bancilor grecesti, scrie Financial Times. In plus, Eurobank discuta preluarea a 80 de sucrsale Alpha din Bulgaria.

17 Iul 2015 | Info banci

Bancile grecesti se deschid, limitele raman

Bancile din Grecia se vor redeschide luni, insa retragerile de numerar vor ramane limitate la 60 de euro pe zi, potrivit ministrului adjunct de Finante, Dimitris Mardas, citat de AFP. Si Bursa de la Atena ramane inchisa pana luni.

17 Iul 2015 | Info banci

Sistemul bancar din Grecia intra pe mana BCE

Restructurarea sistemului bancar este una din preconditiile impuse Greciei pentru un nou acord de bailout. Mai mult, statului elen i s-a impus sa transpuna in legislatia nationala o serie de reguli care sa dea dreptul Bancii Centrale Europene si autoritatilor de la Bruxelles sa identifice, sa divizeze sau sa inchida bancile cu probleme.

16 Iul 2015 | Info banci

Bancile din Grecia raman inchise pana joi

Bancile din Grecia raman inchise pana joi, 16 iulie, a anuntat ministrul elen al Economiei, George Stathakis, citat de Reuters. El a precizat, insa, ca deschiderea bancilor depinde momentul in care BCE va decide restabilirea finantarii de urgenta pentru bancile elene.

15 Iul 2015 | Info banci

Pietele europene cresc, bancile grecesti raman inchise

Actiunile marilor companii europene au deschis saptamana in crestere puternica, in urma acordului dintre liderii zonei euro si reprezentantii Greciei, pentru negocierea unui al treilea program de sustinere financiara pentru statul elen aflat in pragul falimentului.

13 Iul 2015 | Info banci

Avertisment de virus pentru clientii bancilor

Clientii bancilor sunt din nou atacati de virusul Dyre. Un nou val de mesaje care contin acest virus vizeaza institutiile financiare din mai multe tari, printre care si Romania. Potrivit unui comunicat Bitdefender, bancile locale vizate au o piata cumulata de aproximativ 40%.

10 Iul 2015 | Info banci
Comparații

Credite nevoi personale

Credite nevoi personale
  • Compari ofertele și economisești bani
  • Aplici online la credit
  • Verifici situația de la Biroul de Credit

Compară