top banner

Pagina 11 - Info banci: Articole, știri și sfaturi financiare

Nextebank vrea sa isi vanda produsele prin Posta

Posta Romana vrea sa vanda credite, depozite si carduri bancare. Institutia a semnat un acord cu Nextebank pentru intermedierea produselor si serviciilor acestei banci prin reteaua sa teritoriala. Acum asteapta acordul Bancii Nationale si spera sa demareze aceste servicii in primul trimestru al anului viitor.

30 Oct 2015 | Info banci

Restrictii pentru clientii Millennium Bank in weekend

OTP Bank Romania anunta finalizarea procesului de integrare Millennium Bank, pe care a preluat-o la inceputul acestui an. Astfel, in perioada 30 octombrie - 2 noiembrie 2015, clientii bancii preluate vor avea o serie de restrictii in a utiliza produsele si servicile bancare.

29 Oct 2015 | Info banci

Calendar pentru migrarea clientilor Volksbank la BT

Clientii Volksbank trebuie sa isi ia adio, pana la finalul acestui an, de la contul, cardul si toate serviciile bancii si sa le schimbe cu altele, similare, puse la dispozitie de Banca Transilvania. Integrarea Volksbank in structura BT se va finaliza la 30 decembrie 2015, asa ca cele doua banci au stabilit un calendar de migrare pentru clienti.

22 Oct 2015 | Info banci

Hassan (Deloitte): Bancile trebuie sa vanda clientilor produse potrivite

O parte din bancile din Romania vor disparea anul viitor, prin fuziuni si achizitii, sustine seful Deloitte Romania, Ahmed Hassan. Pe piata vor ramane doar 5-6 banci mari si cateva mici, care vor trebui, insa, sa isi protejeze clientii si sa le vanda doar produsele care li se potrivesc.

13 Oct 2015 | Info banci

Volksbank a diminuat datoriile pentru 15.000 de clienti

Peste 15.000 de clienti ai Volksbank Romania (VBRO) au fost anuntati ca au de platit mai putin la banca. Ei au beneficiat de reducerea datoriei aferenta creditului in derulare cu sumele platite drept comision de risc/de administrare si/sau de rezerva minima obligatorie pe parcursul derularii creditelor.

05 Oct 2015 | Info banci

BCR a discutat oferta de reducere a dobanzii la credite cu 7.000 de clienti

Mai mult de 7.000 dintre clientii Bancii Comerciale Romane (BCR) au accesat oferta de modificare a dobanzii pentru creditele imobiliare sau garantate cu ipoteca, in euro, aflate in derulare. Banca promite, prin aceasta oferta, reducerea ratelor, in medie, cu 20%, comision zero de analiza si asigurare de viata gratuita.

24 Sep 2015 | Info banci

Bancile tin cu dintii de clauzele abuzive

Bancile pun din nou presiune pe Legislativ pentru modificarea Legii privind clauzele abuzive, care le da mari batai de cap in ultima vreme, avand in vedere numeroasele procese pierdute in fata clientilor. O initiativa din 2013, care elimina sansa clientilor de a mai castiga in instanta in fata bancilor, a ajuns in dezbatere in Camera Deputatilor.

22 Sep 2015 | Info banci

Hibele legislatiei privind solutionarea alternativa a litigiilor

Legislatia privind solutionarea alternativa a litigiilor dintre clienti si banci, indelung asteptata, cuprinde o serie de neclaritati care, daca nu sunt corectate la timp, pot limita dreptul consumatorilor la o solutie echitabila. Ordonanta Guvernului, care transpune directiva europeana in domeniu, a fost publicata in Monitorul Oficial.

31 Aug 2015 | Info banci

Reglementari UE pentru protectia datelor clientilor bancari

Parlamentul European si guvernele statelor membre vor sa ajunga la un acord, pana la finalul anului, pe legislatia privind datele personale. Legea aflata in discutie ar putea face mai dificila adunarea si pastrarea acestui gen de informatii de catre banci. In plus, acesta din urma ar putea fi penalizate cu pana la 5% din cifra de afaceri globala.

31 Aug 2015 | Info banci

Varianta pentru solutionarea litigiilor bancare

Guvernul a adoptat saptamana aceasta o serie de reglementari in ceea ce priveste protectia consumatorilor, care vizeaza in special solutionarea alternativa a litigiilor.

28 Aug 2015 | Info banci
Comparații

Credite nevoi personale

Credite nevoi personale
  • Compari ofertele și economisești bani
  • Aplici online la credit
  • Verifici situația de la Biroul de Credit

Compară