top banner

Pagina 502 - Articole, știri și sfaturi financiare

Care sunt pasii pentru obtinerea unui credit prin programul Kogalniceanu?

Primul pas in otinerea unei astfel de linii de credit este solicitarea „Acordului de principiu” al AIPPIMM in vederea obtinerii subventiei de dobanda, prin aplicarea pe site-ul AIPPIMM in acest scop. Abia dupa ce a primit acest acord din partea Agentiei se poate prezenta la banca in vederea obtinerii creditului.

01 Mar 2012 | IMM

O noua sedinta valutara fara surprize pentru leu

Moneda nationala a avut o noua zi statica. Cursul oficial a ramas aproape neschimbat, la 4,3488 lei pentru un euro, iar cotatiile pe piata interbancara par de neclintit.

01 Mar 2012 | Valute

Un membru FSUG devine seful Protectiei Consumatorilor la Autoritatea Bancara Europeana

Avocatul spaniol Carlos Javier Zarco Pleguezuelos, fost membru FSUG, a fost numit in functia de sef al Directiei pentru Protectia Consumatorilor la Autoritatea Bancara Europeana (EBA).

01 Mar 2012 | Info banci

Facturile cu cod de bare pot fi platite si prin aplicatii de smartphone

Posesorii de smartphone, clienti ai ING Bank, isi pot plati de acum facturile prin accesarea aplicatiei de internet banking a bancii si scanarea facturii cu telefonul.

01 Mar 2012 | Plati

BCR a mai platit o transa din bonusul acordat pentru utilizarea cardurilor

BCR a virat in februarie in conturile clientilor o transa de 2,1 milioane lei, ca bonus pentru utilizarea cardurilor la comercianti in ultimele 3 luni din 2011.

01 Mar 2012 | Carduri

SAI Carpatica lanseaza si un fond de obligatiuni

Carpatica Asset Management si-a adaugat in portofoliu si un fond care se orienteaza preponderent catre investitii in obligatiuni. Fondul are risc scazut si este destinat investitorilor prudenti.

01 Mar 2012 | Investitii

CEC Bank scade dobanzile pentru creditele vechi

Clientii cu credite de nevoi personale in lei retrase din oferta CEC Bank beneficiaza de o reducere de costuri. Dobanda a fost redusa pana la nivelul de 14%, pentru toate produsele.

01 Mar 2012 | Credite nevoi personale
Creditele cu probleme au macinat profitul BCR

Creditele cu probleme au macinat profitul BCR

Pierderile generate de credite au impins profitul BCR pe o panta de scadere abrupta. In 2011, banca a ajuns sa genereze doar 3% din profitul pe care il obtinea inainte de criza financiara. Presiunile concurentiale au fortat banca sa diminueze marja de dobanda, iar in lipsa masurilor de restructurare, profitul abia s-a mai vazut.

29 Feb 2012 | Investitii

Investitorii americani si englezi, principalii cumparatori ai titlurilor de stat in dolari

Obligatiunile lansate de Ministerul Finantelor Publice pe 28 februarie, pe piata americana, au fost cumparate in principal de investitori din SUA si Marea Britanie.

29 Feb 2012 | Banii si economia

Martisor sub forma de bonus de dobanda la depozitele Emporiki Bank

Emporiki Bank ofera in luna martie un bonus de 0,2 procente la dobanzile standard aferente depozitelor noi in lei sau valuta. Oferta este dedicata exclusiv doamenlor.

29 Feb 2012 | Depozite
Comparații

Asigurări RCA

Asigurări RCA
  • Alegi cea mai bună asigurare
  • Plătești online cu cardul

Compară