top banner

Pagina 504 - Articole, știri și sfaturi financiare

Carduri de credit la pachet cu telefoane mobile

Clientii Alpha Bank care solicita si obtin un card de credit co-branded, oferit de banca impreuna cu Cosmote, primesc un telefon mobil ca premiu.

28 Feb 2012 | Carduri

Programul Kogalniceanu: Subventia acopera aproape jumatate din costul creditului

Peste 10 banci participa la Programul Kogalniceanu, pentru a oferi IMM-urilor linii de credit cu dobanda subventionata. Daca tinem cont de dobanzi si comisioane, DAE este cuprinsa intre 11% si 15%, conform unei analize Conso. Statul va acoperi aproape jumatate din costuri.

27 Feb 2012 | IMM

Vesti bune pentru creditele in euro: Euribor scade sub 1%

Rata Euribor la 3 luni – principalul indice de referinta al dobanzilor in euro – a scazut sub pragul 1%, ca urmare a masurilor de relaxare monetara adoptate de Banca Centrala Europeana.

27 Feb 2012 | Credite nevoi personale

Bursele se opresc din crestere

Bursele internationale au inceput saptamana cu o corectie, investitorii temandu-se ca nivelul inalt al pretului petrolului ar putea zdruncina fragila crestere economica globala.

27 Feb 2012 | Investitii

Telefonul mobil devine substitut pentru contul bancar

Consumatorii din tarile in curs de dezvoltare sunt incurajati sa utilizeze telefonul mobil pentru efectuarea de plati, deoarece conturile bancare sunt greu accesibile.

27 Feb 2012 | Plati

Leul se apreciaza usor pe o piata nefavorabila

Moneda romaneasca a reusit sa avanseze usor in fata euro iar cursul oficial a scazut la 4,3525 lei pentru un euro, in ciuda unei tendinte regionale de depreciere.

27 Feb 2012 | Valute

Bancile incep sa lanseze produse specializate si pentru firmele cu activitate contabila

Firmele cu activitate contabila si expertii contabili pot obtine credite in conditii preferentiale de la ProCredit Bank, pe o perioada de rambursare de pana la 15 ani.

27 Feb 2012 | IMM
Schimbarea contului bancar se face cu mari dificultati

Schimbarea contului bancar se face cu mari dificultati

Persoanele care intentioneaza sa-si mute contul curent de la o banca la alta, pot intampina multe dificultati, potrivit unei cercetari de piata realizata de Comisia Europeana. Desi acest proces ar trebui sa se desfasoare simplu si rapid, 8 din 10 cumparatori nu si-au putut schimba banca.

24 Feb 2012 | Plati
Leul a ajuns o moneda exotica in creditare

Leul a ajuns o moneda exotica in creditare

Creditele in lei acordate de banci populatiei scad de la o luna la alta, atingand valori tot mai mici. Datele BNR arata ca soldul imprumuturilor a coborat la nivelul atins in urma cu 3 ani, criza financiara si cursul valutar fiind cei care au sabotat acest tip de imprumut.

24 Feb 2012 | Credite nevoi personale

Euro isi continua aprecierea fata de dolar

Moneda europeana isi mentine tendinta de apreciere pe pietele internationale si acumuleaza noi castiguri in fata dolarului american. Raportul EUR/USD a urcat pana aproape de pragul de 1,35.

24 Feb 2012 | Valute
Comparații

Asigurări RCA

Asigurări RCA
  • Alegi cea mai bună asigurare
  • Plătești online cu cardul

Compară