top banner

Pagina 501 - Articole, știri și sfaturi financiare

Leul se depreciaza usor in fata euro la inceput de saptamana

Saptamana a inceput cu o tendinta de depreciere pentru leu, in fata monedei europene. Pe de alta parte, pierderile inregistrate sunt mult sub cele afisate de restul valutelor regionale.

05 Mar 2012 | Valute

Factoringul avanseaza puternic, pe o piata a creditarii mai restrictiva

Companiile au apelat in 2011 la finantarea prin factoring mult mai des decat in anii anteriori. Fata de 2010, factoringul intern a crescut cu aproape 50% iar cel extern cu 25%, conform Asociatiei Romane de Factoring (ARF).

05 Mar 2012 | IMM

SIF-urile distribuie prin dividende aproape tot profitul

Majoritatea SIF-urilor intentioneaza sa distribuie sub forma de dividende aproape tot profitul realizat in 2011. Propunerile urmeaza sa fie aprobate de AGA.

05 Mar 2012 | Investitii

Cum pot scapa de un credit luat pentru o alta persoana?

Faptul ca ati semnat contractul de credit va obliga in fata bancii la returnarea sumelor, chiar daca ati acceptat sa dati banii unei terte persoane.

04 Mar 2012 | Credite nevoi personale

Kogalniceanu: IMM-urile au acces la garantii de 1,2 miliarde lei in 2012

Guvernul a alocat un buget total de 1,2 miliarde lei pentru acordarea de garantii IMM-urilor beneficiare de credite prin programul Kogalniceanu. Garantiile se acorda prin FNGCIMM.

02 Mar 2012 | IMM

Cursul testeaza din nou pragul de 4,35 lei pentru un euro

In ultimele 3 sedinte de tranzactionare cursul BNR a inregistrat o tendinta usoara de crestere pana aproape de pragul de 4,35 lei pentru un euro.

02 Mar 2012 | Valute

Obligatiunile in dolari au urcat rezerva valutara cu 690 milioane euro in februarie

La finalul lunii februarie, rezervele valutare la BNR au urcat la aproape 33,4 miliarde euro, in principal ca urmare a sumelor intrate din emisiunile de obligatiuni in dolari ale MFP.

02 Mar 2012 | Banii si economia

Bancile vin cu noi reduceri de dobanzi la depozitele in lei

Bancile au efectuat in ultima saptamana o serie de taieri la nivelul dobanzilor depozitelor in lei. Dobanzile au scazut pana la valori medii cuprinse intre 5,6% si 6%, pentru scadente de pana la 1 an.

02 Mar 2012 | Depozite
Agentiile bancare au ajuns si pe Facebook

Agentiile bancare au ajuns si pe Facebook

Succesul platformele de socializare nu a trecut neobservat de catre bancheri. Pe langa pagini oficiale pe Facebook, discutii online, concursuri si sondaje, de curand a aparut si prima agentie bancara pe Facebook, clientii fiind consiliati prin chat. Totusi, exista si cazuri in care banci mari nu au pus la punct macar o pagina oficiala de Facebook.

01 Mar 2012 | Info banci

Care sunt pasii pentru obtinerea unui credit prin programul Kogalniceanu?

Primul pas in otinerea unei astfel de linii de credit este solicitarea „Acordului de principiu” al AIPPIMM in vederea obtinerii subventiei de dobanda, prin aplicarea pe site-ul AIPPIMM in acest scop. Abia dupa ce a primit acest acord din partea Agentiei se poate prezenta la banca in vederea obtinerii creditului.

01 Mar 2012 | IMM
Comparații

Asigurări RCA

Asigurări RCA
  • Alegi cea mai bună asigurare
  • Plătești online cu cardul

Compară