Credite punte pentru beneficiarii de fonduri europene

Carpatica a lansat un credit punte special destinat beneficiarilor de fonduri europene, in vederea acoperirii necesarului de finantare pana la incasarea transelor nerambursabile.

Creditul asigura sumele necesare pentru acoperirea decalajului dintre platile efectuate in cadrul etapelor de executie a proiectului finantat din fonduri europene si incasarea transelor nerambursabile de la autoritatile programului de finantare.


Imprumutul se acorda pe termen mediu si acopera pana la 100% din finantarea nerambursabila in cadrul proiectlor. Finantarea se poate acorda in lei sau euro, pe o perioada de maximum 5 ani, perioada fiind strans corelata cu perioada de incasare a partii nerambursabile.

Creditul poate fi garantat prin intermediul FNGCIMM in proportie de pana la 80%.


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - IMM


IMM Factor ajuta micile afaceri cu probleme la incasarea facturilor
IMM Factor ajuta micile afaceri cu probleme la incasarea facturilor

Dupa IMM Invest si IMM Leasing, IMM Factor este al treilea program guvernamental ce incearca sa sprijine micile afaceri in cautare de finantari.

1 Septembrie 2020 | IMM

Alternative de finantare pentru companiile mici
Alternative de finantare pentru companiile mici

Pentru micile afaceri care au nevoie de finantare, pe langa mai cunoscutul program guvernamental IMM Invest, a aparut recent si IMM Leasing, iar bancile au la randul lor scheme de finantare cu bani europeni.

29 Iulie 2020 | IMM

Programul IMM Invest: Cum sa iei bani de la stat cu dobanda zero?
Programul IMM Invest: Cum sa iei bani de la stat cu dobanda zero?

IMM Invest, programul prin care statul isi propune sa ajute firmele mici si mijlocii cu garantarea imprumuturilor si subventionarea dobanzilor pentru creditele pentru capital de lucru si investitii a demarat, zece zile mai tarziu, in viteza.

29 Aprilie 2020 | IMM

Termen final pentru deconturile Start-up Nation 2017! Nu va fi prelungit!

Firmele participante in Programul Start-up Nation 2017 mai au doar trei saptamani pentru depunerea decontului de cheltuieli. Termenul limita maxim este 29 septembrie si nu va fi prelungit, anunta Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat.

6 Septembrie 2018 | IMM

Mai multe articole

Inapoi sus