top banner

Pagina 500 - Articole, știri și sfaturi financiare

Prima Casa: Marile banci isi adapteaza oferta la noile conditii de piata

Prima Casa ramane unul dintre produsele principale de creditare ale bancilor, odata ce noile reglementari ale BNR vor intra in vigoare si vor restrictiona acordarea creditelor ipotecare standard. Cele mai mari banci au inceput sa isi calibreze ofertele la noile conditii de piata.

07 Mar 2012 | Credite imobiliare

Programul Casa Verde continua si in 2012

Programul Casa Verde va continua si in 2012, cu un buget total de 90 milioane lei, usor mai mic decat cel aferent anilor trecuti.

07 Mar 2012 | Credite imobiliare

Leul isi limiteaza pierderile in fata euro

Moneda nationala a reusit sa isi tempereze tendinta de depreciere, in conditiile in care restul valutelor regionale pierd teren destul de important in fata euro.

06 Mar 2012 | Valute

Rabla 2012: regulile raman neschimbate, bugetul se reduce puternic

Programul Rabla va continua cu aceleasi reguli si in 2012. Pentru fiecare rabla casata statul va oferi un voucher de 3.800 lei. Bugetul initial scade insa la un sfert fata de cel din 2011.

06 Mar 2012 | Credite auto & leasing

Economia UE s-a contractat cu 0,3% in ultimul trimestru din 2011

Ultimele 3 luni din 2011 au adus o reducere a PIB de 0,3%, atat la nivelul zonei euro cat si la nivel global in cadrul UE. Romania a inregistrat o scadere de 0,2% fata de trimestrul anterior.

06 Mar 2012 | Banii si economia

Programul Kogalniceanu: care sunt bancile care acorda cele mai multe credite?

Companiile care doresc sa obtina o linie de credit prin programul Kogalniceanu au la dispozitie 13 banci catre care se pot indrepta. Conso.ro va prezinta bancile cu cea mai mare rata de acceptare a dosarelor de finantare, comparand solicitarile cu creditele aprobate.

06 Mar 2012 | IMM

Bancile scumpesc administrarea conturilor curente in lei

Administrarea conturilor curente in lei va costa mai mult din martie pentru clientii anumitor banci. Grilele de comisioane intampina primavara cu majorari.

06 Mar 2012 | Plati

Industria si agricultura - singurele sectoare care au depasit recesiunea

Industria si agricultura sunt singurele sectoare care au inregistrat in 2011 un nivel de activitate superior celui din 2008, inainte ca economia sa intre in recesiune.

06 Mar 2012 | Banii si economia

Creditele auto si leasingul se vor putea acorda pe mai mult de 5 ani?

Conform Regulamentului BNR nr 24/ 2011 perioada maxima pentru contractarea unui credit auto sau leasing pentru persoane fizice, se reduce la 5 ani. De asemenea, acest nou regulament afecteaza toate creditele de consum, mai putin pe cele ipotecare.

06 Mar 2012 | Credite auto & leasing
Promotiile duc dobanzile la depozitele in euro peste pragul de 4%

Promotiile duc dobanzile la depozitele in euro peste pragul de 4%

Cei care doresc sa isi pasteze economiile in valuta pot profita in prezent de o serie de promotii pe care bancile le-au lansat in cazul depozitelor in euro. Rata dobanzii trece de pragul de 4%, in special pentru scadentele mai lungi.

05 Mar 2012 | Depozite
Comparații

Asigurări RCA

Asigurări RCA
  • Alegi cea mai bună asigurare
  • Plătești online cu cardul

Compară