top banner

Pagina 503 - Articole, știri și sfaturi financiare

Investitorii americani si englezi, principalii cumparatori ai titlurilor de stat in dolari

Obligatiunile lansate de Ministerul Finantelor Publice pe 28 februarie, pe piata americana, au fost cumparate in principal de investitori din SUA si Marea Britanie.

29 Feb 2012 | Banii si economia

Martisor sub forma de bonus de dobanda la depozitele Emporiki Bank

Emporiki Bank ofera in luna martie un bonus de 0,2 procente la dobanzile standard aferente depozitelor noi in lei sau valuta. Oferta este dedicata exclusiv doamenlor.

29 Feb 2012 | Depozite

Bani europeni pentru 2 ani de cursuri pentru antreprenori

Clubul Intreprinzatorului Roman (CIR), proiect administrat de Banca Transilvania, a lansat un proiect finantat din fonduri europene, ce urmareste realizarea de cursuri pentru antreprenori.

29 Feb 2012 | IMM

Leul a reusit sa recastige o parte din pierderile saptamanii trecute

Moneda nationala s-a apreciat usor in fata euro, pana la un curs oficial de 4,3486 lei pentru un euro, anuntat miercuri de BNR. Evolutia leului ramane insa mult sub cea a valutelor regionale.

29 Feb 2012 | Valute

Pretul politelor RCA a urcat cu pana la 17% in ultimele 3 luni

Pretul mediu al unei polite RCA a inregistrat cresteri cuprinse intre 6% si 17%, in ultimele 3 luni, in functie de societatea de asigurare dar si de profilul clientului, conform unui studiu Netrisk.

29 Feb 2012 | Asigurari
Prima Casa: creditele in lei raman surclasate la costuri

Prima Casa: creditele in lei raman surclasate la costuri

Bancherii au recunoscut ca programul Prima Casa a reprezentat locomotiva creditarii pe zona imobiliara in ultimii 3 ani. Cum accesul la resursele de finantare externa a devenit limitat, bancile au inceput sa promoveze inclusiv varianta in lei, prea putin utilizata in anii trecuti.

28 Feb 2012 | Credite imobiliare

Caderea pietei de asigurari s-a mai atenuat in 2011

Piata asigurarilor a scazut cu 4,3% in 2011, pana la un nivel al primelor brute subscrise de aproximativ 7,9 miliarde lei. Contractia a fost mai mica insa decat in 2010, cand scaderea era de 6,4%.

28 Feb 2012 | Asigurari

Prima Casa: BCR introduce creditele in lei

BCR a decis sa acorde finantare si in moneda locala in cadrul programului Prima Casa. Pana acum, banca oferea clientilor strict optiunea in euro.

28 Feb 2012 | Credite imobiliare

Volksbank Romania ramane de vanzare

Vanzarea Volksbank Romania si a VB Leasing raman pe lista masurilor ce se doresc a fi implementate la nivel de grup, alaturi de o majorare de capital sustinuta de statul austriac.

28 Feb 2012 | Info banci

Solicitantii de fonduri europene au la dispozitie un centru de informare in Bucuresti

Ministerul Afacerilor Europene a inaugurat un Centru de Informare pentru Instrumente Structurale, pentru a o oferi date la zi in domeniu solicitantilor si beneficiarilor de finantari europene.

28 Feb 2012 | IMM
Comparații

Asigurări RCA

Asigurări RCA
  • Alegi cea mai bună asigurare
  • Plătești online cu cardul

Compară