top banner

Vocea clientului

Opinii, recenzii și păreri despre toate produsele Aedificium Banca pentru Locuinte

Aedificium Banca pentru Locuinte

Scor: 1.7 | 89 recenzii

Scrie o recenzie

Produse Aedificium Banca pentru Locuinte
  CSALB

  Vrei să negociezi cu banca?

  Depune o cerere direct de pe site-ul CSALB! Negocierea este gratuită pentru consumatori. Dacă banca sau IFN-ul acceptă intrarea în negociere, poți primi soluția în maximum 90 de zile. Mai multe detalii

  NAN.A.
  Economisire Creditare de la Aedificium Banca pentru Locuinte

  Buna ziua.Sunt Mariana D

  Buna ziua.Sunt Mariana Darie si am un contract de economisire-creditare la dv din 2012.Ajuns la maturitate, normal este sa imi vreau banii.M-i s-a spus ca nu am primit prima de a stat pe ultimii 3 ani.Eu am respectat toate conditiile .Dv?Nu e problema mea ca statul nu va dat banii.Eu am incheiat un contract cu dv in care ati garantat in fel si chip.Acum imi vreau banii toti odata.Pentru asta mi-am facut acest contract.De ce cei de la BCR au grija de clienti ?In speranta ca aveti un raspuns plauzibil,va multumesc si astept raspunsul.

  06-05-2018

  C DCristescu Daniela
  Economisire Creditare de la Aedificium Banca pentru Locuinte

  Am contractat in anul 20

  Am contractat in anul 2014 un contract de economisire creditare de la inceput mi s-a retinut procentul de 1% din suma creditata...nu am incasat decat in 2015 50% din prima de la stat aferenta anului 2014 iar de atunci NIMIC....in schimb mi se retine anual comisionul de administrare cont Iar mai nou o alta hotie ATUNCI CAND TE DUCI LA ORICE FILIALA TI SE VA SPUNR CA EI NU POT SA ITI MAI DEA UN EXTRAS DE CONT PENTRU CA RBL NU MAI LE ACORDA ACCES CULMEA TI SE DA UN NUMAR DE TELEFON SAU O ADRESA DE MAIL ...PANA LA URMA ACEASTA INSTITUTIE EXISTA??? SI DE CE NU SE MAI VIREAZA PRIMELE DE LA STAT PENTRU CA LA BCR SE INCASEAZA ACESTE PRIME SAU RBL FIIND O INSTITUTIE FANTOMA LA CARE DOAR DEPUI BANI NU ARE CUM SA PLATEASCA...CULMEA SA NU AI ACCES LA BANII DEPUSI DE PARCA AR FII O CARACATITA CARE DOAR ISI MINTE CLIENTII IN CAZUL IN CARE DORESTI SA INCHEI ACEST MINUNAT CONTRACT SI II DORESTI SA DISPUI DE EI IMEDIAT TI SE RETINE DIN NOU 1% deci aceasta institutie ar trebui sa isi schimbe denumirea in BANCA DE RETINERI SI PACALELI ASTA SE INTAMPLA PENTRU CA LEGISLATIA LE PERMITE !

  18-04-2018

  Răspuns Aedificium Banca pentru Locuinte

  Stimata doamna Cristescu, Ne pare rau pentru situatia intampinata. Pentru a discuta mai multe detalii legate de contul dvs. de economisire-creditare, va rugam sa ne transmiteti datele de contact pe adresa info@railoc.ro si veti fi contacta de catre un coleg in cel mai scurt timp posibil. In ceea ce priveste extrasul de cont, acesta poate fi solicitat in orice agentie Raiffeisen Bank S.A. sau pe adresa de e-mail info@railoc.ro . Mentionam faptul ca in cazul in care solicitarea extrasului de cont se va efectua de pe o adresa de e-mail care nu a fost declarata in relatia cu banca, extrasul nu se va putea transmite, pentru a asigura confidentialitatea datelor clientilor. Daca se doreste adaugarea unei adrese de e-mail sau modificarea celei existente, va rugam sa va prezentati in orice agentie Raiffeisen Bank S.A. in vederea completarii formularului tipizat pentru actualizarea datelor. Pentru a veni in intampinarea nevoilor dvs., va vom transmite extrasul de cont aferent contractului de economisire-creditare pe adresa de e-mail declarata in relatia cu banca. Multumim, Echipa RBL

  I NIon Neculcea
  Economisire Creditare de la Aedificium Banca pentru Locuinte

  Buna ziua Experienta av

  Buna ziua Experienta avuta cu Banca Raiffeisen este destul de rea, timp de 5 ani de zile am economist pt fondul pentru locuinte, am primit de la stat decat pe un an de zile, dupa care am constatat ca aproape de-abia mi-am retras banii depusi, functionarii nu au zis nimic legat de faptul ca nu se mai dau banii de la stat si acum sunt intr-o situatie destul de nasola cu banca, am un cont acolo pe care vreau sa il inchid datorita comisioanelor care mi se percep, cu toate ca eu nu mai folosesc cardul respectiv, de mai bine de 3 luni, dar nu pot inchide cardul respectiv pt ca inseamna ca daca eu imi inchid cardul respectiv ca sa nu mai platesc comisioane in valoare de 60 lei anual, eu renunt la dreptul de a primi prima de stat daca se va mai acorda vreodata, de aici si nemultumirea mea, macar sa faca ceva pt noi care nu mai vrem sa tinem cardurile la aceasta banca, regret si astazi faptul ca am depus banii in acest fond locativ, as fi putut sa economisesc mult mai mult daca alegeam orice alt cont de economii.

  14-04-2018

  M BMarius Ban
  Economisire Creditare de la Aedificium Banca pentru Locuinte

  Creditele de economisire

  Creditele de economisire creditare pe numele minorului la rezilierea contractului trebuie sa fie semnate de ambii parinti desi este semnat la incheiere de un singur parinte. Mai mult, daca parintii sunt divortati la actul de reziliere semnat de ambii parinti, cer si de de la autoritatea tutelara decizie. Desi parinti traiesc, nu sunt decazuti din drepturi, cer ceva ce nu se poate obtine, nu este prevazut în contract sau vreo lege...Deci comit un abuz doar pentru a se folosi de bani cuiva. Sunt niste incompetenti, citesc si interpreteaza legile cum vor ei. Nici o banca din Romania nu cere asa ceva. Incercati sa nu faceti contracte la RBL, in special pe numele minorilor.

  10-04-2018

  M MMihaela Mihaela
  Economisire Creditare de la Aedificium Banca pentru Locuinte

  Mai bine tineam banii la

  Mai bine tineam banii la saltea. Mi-am facut cont in 2013, pe primii doi ani am primit prima de la stat (pe hartie) iar din 2015 nu am mai primit nimic. De fiecare data cand mergeam sa ma interesez de situatia contului, raspunsul primit era acelasi: " la sfarsirul perioadei de economisire voi primi suma economisita plus prima de la stat plus dobanda data de banca." Luna trecuta am fost iar la banca si se pare ca la sfarsitul perioadei de creditare voi primi doar suma economisita minus cateva sute de lei, reprezentand un comision nesimtit de retragere pe care o sa ii ia banca (aproximativ aceeasi suma ca dobanda primita de la banca) iar prima de la stat va fi transferata cand o da statul si sa astept ca ma vor instiinta ei ????. Daca iau in calcul si comisionul de administrare de 30 de lei pe an o sa primesc mai putini bani decat am depus. Pt ceilalti clienti: a incercat cineva sa dea banca in judecata sau sa ii reclame la opc? Ce rezultate ati avut? Sunteti dispusi sa ne asociem mai multi si sa le intentam proces? :)

  15-03-2018

  Răspuns Aedificium Banca pentru Locuinte

  Stimata doamna, Ne pare rau pentru problemele intampinate. Pentru verificarea situatiei dvs., va rugam sa ne transmiteti detalii pe adresa de e-mail info@railoc.ro si veti fi contactata de catre un coleg in cel mai scurt timp. Multumim, Echipa RBL

  M PMihai Petruta
  Economisire Creditare de la Aedificium Banca pentru Locuinte

  Cea mai neplacuta experi

  Cea mai neplacuta experienta avuta vreodata cu o banca. In decembrie 2014 o angajata a unei agenti Raiffeisen din Brasov m-a convins sa deschid un cont de economii pentru locuinte. Aceasta mi-a aratat tot felul de grafice si promisiuni ferme ca statul ofera o prima de 250euro pentru fiecare an de economisire. Pentru anul 2014 am primit prima de la stat pe hartie dar pentru 2015,2016 si 2017 nu apare nimic. Am fost in februarie 2018 la agentia Raiffeisen Bartolomeu-Brasov si o angajata mi-a spus ca nu poate sa-mi dea relatii pentru ca nu stiu ce baza de date nu o poate accesa. Mi-a dat un numar de telefon sa sun daca vreau detalii. Am sunat acolo dar nu raspunde nimeni. Desi banii din cont si comisioanele mi se retrag cu precizia unui ceas elvetian cand am nevoie de informatii despre banii mei nu am pe cine sa contactez. O experienta foarte neplacuta cu aceasta banca fantoma. Deabia astept sa se termine contractul si sa-mi retrag banii. Nu recomand nimanui sa aiba de a face cu aceasta.

  08-03-2018

  L DLORAND DOMOKOS
  Economisire Creditare de la Aedificium Banca pentru Locuinte

  Cea mai neplacuta experi

  Cea mai neplacuta experienta avuta vreodata cu o banca. In decembrie 2014 am luat hotarirea neinspirata dupa ce o functionara de la Agentia Gheorgheni m-a convins de a deschide doua contori de economii pentru locuinte,unul pe numele meu(val. contract 15000lei) si unul pentru fiul meu(10000lei). La vremea respectiva era vorba ca daca depui contravaloarea min 1000€ anual primesti max.250€ de la stat si dupa 5 ani contractul ajunge la maturitate si pot retrage banii economisiti fara facturi si alte minuni. Pentru anul 2014 am primit prima de stat dar numai aparent pentru 2015 si 2016 nimic. La inceputul anului 2017 am primit de la Raiffaeisen BPL o scrisoare ca contactul a ajuns la maturitate deoarece a indeplinit 3 din cele 4 conditii de repartizare. In iunie 2017 am depus cererea pentru restituirea sumelor impreuna cu facturiile cu materialele de constructii. In septembrie 2017 am primit banii economisiti inapoi fara prima de stat din 2014. Dupa ce am facut un calcul am ajuns la concluzia ca la 20700 de lei depus la Raiffeisen am primit inapoi 20500 lei deci dupa ce ei au folosit de banii mei timp de aproape 3 ani am mai si pierdut 200 lei pe pacapeala lor. In februarie 2018 am primit o instintare ca facturiile nu au fost acceptate deoarece sunt inainte de cerea de restituire(sunt din martie 2017-mai2017), mie nu a fost comunicat acest aspect de catre functionara si nici nu se pare prea logic deorece facturiile sunt dupa ce am primit scrisoarea de la Raiffeisen de ajungerea contracturilor la maturitate. Personal mi se pare ca tot se cauta scuze pentru ca statul nu da prima si nici Raiffeisen nu are de gand sa plateasca numai ca oamenii pacaliti pierd chiar din sumele depuse. Sa nu mai aud in viata mea de Raiffeisen.

  07-03-2018

  Răspuns Aedificium Banca pentru Locuinte

  Stimate domnule Domokos, Ne pare rau pentru situatia intampinata. Pentru a beneficia de prima de stat aferenta economiilor dvs. va rugam sa ne transmiteti documentele justificative emise in perioada 30.06.2017 - 30.06.2019. Conform prevederilor legale in vigoare, documentele justificative vor trebui emise pe numele titularului contractului de economisire-creditare, dupa data punerii la dispozitie a sumelor economisite in urma repartizarii contractului ( la data de 30.06.2017) si trebuie transmise bancii, in maxim 2 ani de la acest moment ( pana la data de 30.06.2019) . Va rugam sa ne contactati pentru detalii pe adresa de email info@railoc.ro Multumim, Echipa RBL

  M PMaria Pirvu
  Economisire Creditare de la Aedificium Banca pentru Locuinte

  Numele meu este Pirvu Ma

  Numele meu este Pirvu Maria, regret nespus decizua pe care am luat o cu privire la incheierea unui contract Rbl de economisire/ creditare. Am incheiat acest contract in august 2012, am economisit timp de cinci ani cate 1000 euro.cnform contractului timp de 5 ani economisesti si dupa ajungerea contractului la maturitate, banca iti restituie suma economisita plus inca atat sub forma de credit. Dupa ce am depus sumele economisite in anii 2012-2017, respectiv echivalentul a 5000 euro, in luna august 2016 am solicitat sa imi ridic suma economisita si partea de credit. Raspuns: nu se poate! 2012,2013,2014,2015 si 2016, nu inseamna 5 ani, mai trebuie sa asteptati pana in august 2017 pentru a se implinii termenul. Am stat inca un an, timp in care nu am mai depus sume economisite deoarece economisisem cei 5000 euro si am platit comision de 4 lei pe luna. Ok! Am ajuns in luna august 2017, am depus cerere, am primit banii mei in trei luni NU IN 10 ZILE, cum trebuia, fara insa sa mi se respecte si partea contractuala referitoare la creditul care are o dobanda mult mai mica decat la alte credite si fixa. Suntem in 2018, imediat intram in luna martie si nimic. IN CONCLUZIE TOTUL ESTE O MARE PACALEALA, LASI BANII TAI LA BANCA PTR A II FOLOSII EI SI CAND AR TREBUII SA AI SI TU POSIBILITATE sa beneficiezi niste conditii de creditare mai avantajoase, TREBUIA SA ASTEPTI ANI. Nu recomand Rbl, sunt extrem de dezamagita.

  22-02-2018

  Răspuns Aedificium Banca pentru Locuinte

  Stimata doamna Pirvu, Ne pare rau pentru situatia creata. Pentru a putea clarifica situatia dvs. si pentru a putea raspunde concret la intrebarile adresate, va rugam sa ne transmiteti datele dvs. de identificare pe adresa de e-mail info@railoc.ro si veti fi contactata de catre un coleg in cel mai scurt timp posibil. Multumim, Echipa RBL

  G DGABRIEL DUMITRIU
  Economisire Creditare de la Aedificium Banca pentru Locuinte

  Pe 06.02.2013 am incheia

  Pe 06.02.2013 am incheiat un contract cu Raiffeisen Banca pentru locuinte pe o perioada de 5 ani. Au trecut anii, am incheiat contractul si am ramas in asteptarea banilor. Mi s-a comunicat la inceput ca suma oprita de banca drept comision, in valoare de 736.8 lei mi se va restitui la incheierea contractului. Pe hartiile ce le-am primit de la banca cu ocazia incheierii contractului, imi apare acel comision cu minus, deci nu mi-l va restitui nimeni. La intrebarea mea de ce acest fapt, mi s-a raspuns cu o ridicare din umeri, lucratorul de la banca nestiind cauza si motivand ca este alta aplicatie la care nu are acces. Prima de la stat este pe hartie numai pe 2 ani si astept in continuare virarea banilor in contul meu. Astazi am fost din nou la banca si lucratorul a trimis un mail cu doleantele mele. Cum pot intra in posesia banilor mei?

  13-02-2018

  Răspuns Aedificium Banca pentru Locuinte

  Stimate domnule Dumitriu, Ne pare rau pentru situatia creata. Intelegem ca intre timp ati primit un raspuns din partea colegilor nostri pe adresa de corespondenta inregistrata in relatia cu banca. Pentru orice detalii va stam la dispozitie pe adresa info@railoc.ro. Multumim, Echipa RBL

  A EAndriescu Elena
  Economisire Creditare de la Aedificium Banca pentru Locuinte

  Am lichidat in noiembrie

  Am lichidat in noiembrie un contract ajuns la maturitate si as dori sa stiu in ce stadiu este procesul si care sunt sansele sa primesc prima de la stat si in ce conditii! Eu am mai avut un contract ajuns la maturitate in urma cu ceva ani si am beneficiat de prima de la stat si mi s-ar parea corect sa se aplice aceleasi reguli ca atunci!

  28-01-2018

  Răspuns Aedificium Banca pentru Locuinte

  Stimata doamna Andriescu, Beneficiati in continuare de prima de stat, conform legislatiei in vigoare. Primele de stat creditate pe contul dvs. vi se vor elibera dupa justificarea utilizarii soldului in domeniul locativ, in conditiile legii. Veti fi contactata in cel mai scurt timp de catre un coleg pentru clarificarea situatiei dvs. Pentru detalii ne puteti scrie pe adresa de corespondenta info@railoc.ro. Multumim, Echipa RBL

  Caută recenzii despre o instituție financiară

  Scrie o recenzie