Vocea clientului Aedificium Banca pentru Locuinte - Prima de la stat

Recenzii, opinii si reclamatii despre banci

Aedificium Banca pentru Locuinte - Prima de la stat

26 Ianuarie 2021

Se pare ca nu am nici o sansa sa primesc de la ei, Prima de la Stat. Am 3 contracte semnate; va rog sa ma aveti in vedere si pe mine pentru un eventual proces. Cretu Iustinian, Tel:0740.193045.

Iustinian Cretu (, )

Aedificium Banca pentru Locuinte - Prima de la stat

23 Iunie 2020

Buna ziua. S-a constituit vreun grup pentru a da in judecata BCR sau Aedificium banca pt locuinte in legatura cu neacordarea primei de stat?

gabriel ciprian pana (, )

Aedificium Banca pentru Locuinte - Prima de la stat

24 Iulie 2018

Buna ziua, In anul 2015 am deschis un cont la RBL , in care am depus suma de 4500lei , In anul 2018 cand am solicitat un extras de cont am avut surpriza sa constat ca banca a retras toate comisioanele posibile, dar sa vireze prima de a sta NU. Am soliciat un punct de vedere al banci cu privire la acest aspect, raspunsul fiind ca nu a virat banii statul prin Ministerul Dezvolatarii. Dragi colaboratori , eu am contract cu banca nu cu statul. Voi sesiza ANPC, si in functie de raspuns voi reveni cu o postare.

cristian-vasile cucu (Bucuresti, Bucuresti)

Aedificium Banca pentru Locuinte - Prima de la stat

29 Iunie 2018

DEZASTRU! Am incheiat un contract de economisire-creditare.Am indeplinit conditia de economisire timp de 5 ani si la final am solicitat sa primesc suma economisita,dobanda aferenta si prima de la stat.In prima faza am primit suma economisita si dobanda aferenta urmand ca prima de la stat sa o primesc cand furnizez documentele de plata in valoare de-ATENTIE !!- suma economisita,dobanda aferenta + valoarea sumei primei de la stat(pe care nu o primisem) !!! Nu solicitasem bancii NICI UN LEU IMPRUMUT este o precizare de care trebuie sa se tina cont.Am furnizat bancii intr-o prima faza FACTURI cu valoarea solicitata apoi,pe rand,mi s-a solicitat un contract de prestari servicii(este acesta un document de plata ?-intreb doar-) si dupa aceea "chitante" revenind dupa acest lucru si solicitindu-mi-se ordine de plata sau viramente....,pentru ca sa mi se vireze in contul indicat "prima de la stat"... Ei bine, am furnizat facturile la inceputul lui aprilie anul 2018 si mi s-a virat prima de la stat,respectiv 1250 EURO la valoarea in lei(calculata la finalul fiecarui an-31.12. A.A), in suma de : nici mai mult nici mai putin ;=2008,55 LEI???.Am luat legatura telefonica cu functionarul bancar care s-a ocupat de rezolvarea "prompta" a cazului meu respectiv o anume doamna(domnisoara) care mi-a spus nonsalant ca restul de bani pana la la valoarea de 4600 si ceva de lei ???( in loc 5600 si ceva de lei...) ii voi primi dupa ce voi fi notificat ca mai am bani in cont si pentru care trebuie sa ma adresz onor bancii sa mi-i vireze in contul in care vreau....Daca nu-mi convine sa dau in judecata STATUL ROMAN ! Pai bine stimabililor,eu am incheiat contractul de economisire-creditare cu STATUL ROMAN sau cu RAIFFEISEN BANCA PENTRU LOCUINTE ??? Conditiile contractuale,EU le-am indeplinit si pun doar o intrebare de bun simt :De ce banca nu si-a indeplinit conditile contractuale si pur si simplu este discretionara si ma umileste in continuare ? Pai cate cereri trebuie sa formulez in scris ca sa mi se vireze suma intreaga aferenta "primei de la stat"??? de cate ori trebuie sa fac acest demers ???

NICOLAE ANDREESCU (Pitesti, Arges)

Raspunsul Aedificium Banca pentru Locuinte

Stimate domnule Andreescu, Ne pare rau pentru experienta neplacuta. Pentru va putea oferi informatii detaliate legate de contul dvs. de economisire-creditare, va rugam sa ne transmiteti numarul dvs. de telefon la adresa de e-mail info@railoc.ro pentru a fi contactat de catre un coleg in cel mai scurt timp posibil. Multumim, Echipa RBL

Inapoi sus