Opinii clienti Aedificium Banca pentru Locuinte

Recenzii, opinii si reclamatii despre banci

Aedificium Banca pentru Locuinte - Cont de economii

18 Februarie 2021

Buna ziua. Am depus acum 5 ani suma de,, 4.500 lei la RBL. Saptama ac am mai dépus 400 lei pt ca la tel Andrea Leru de la ei mi-a spus ca dupa ce voi àvea 5000 in cont voi primi inapoi à esti bani +prima de la stat fara repartizare pt ca àu folosit banii mei 5ani. Azi dna Radu tôt la tel Imi Spune ca trèbuie sa fac repartizare. Va rog sa-mi spuneti ce sa fac ça sa-mi recuperez banii,? Prof Corina Tomus, Deva

Corina Tomus (, )

Aedificium Banca pentru Locuinte - Banca pentru locuinte

02 Februarie 2021

Buna ziua! Am o experienta foarte neplacuta cu Aedificium. Timp de 5 ani am depus lunar 200 de lei, deci in total 12000 lei. Dupa cei 5 ani impliniti, am aflat, ca pot sa iau adio de la Prima de Stat de 25%, fiindca Curte de Conturi se afla in proces cu Aedificium. In data de 13.01.2021 am solicitat restituirea banilor, ca sa nu-mi stea banii degeaba in banca. In data de 27.01.2021 am fost contactat de un ”domn” de la Aedificium, care m-a mintit spunand, ca banca a castigat procesul cu Statul, si vor primi Prima de Stat doar cei care tin banii la Aedificium 5 ani si 6 luni!!! M-a sfatuit, ca sa nu-mi retrag banii acum, ca sa nu pierd Prima de Stat, sa depun o cerere de anulare a tranzactiei. Eu (naivul sau prostul???) l-am crezut, si am procedat asa cum a zis acest ”domn”. Dupa ce am depus cererea de anulare, am vorbit cu un prieten, care mi-a spus, ca am fost mintit, si mi-a atras atentia asupra unei stiri din 30.11.2020 (http://ghiseulbancar.ro/stiri/raiffeisen-banca-pentru-locuinte-aedificium-banca-pentru-locuinte-pierde-definitiv-procesul-cu-curtea-de-conturi/14047), care zice ca Raiffeisen Banca pentru Locuinte (Aedificium Banca pentru Locuinte) pierde definitiv procesul cu Curtea de Conturi. Interesant, ca stire mai proaspata nu este nicaieri. Este revoltator si desgustator aceasta nesimtire cu care am fost mintit si pacalit!!! Rusine Aedificium!!! P.S. Mai am numarul de telefon al acestui ”domn”. Poate, ca am sa-i multumesc ”bunatatea”, dar poate, ca voi sesiza ANPC-ul.

Stefan-Ioan Ferenci (, )

Raspunsul Aedificium Banca pentru Locuinte

Stimate domnule Ferenci, Ne pare rau de aceasta situatie, creata independent de vointa noastra. In cel mai scurt timp veti fi contactat de un coleg pentru detalii suplimentare. Multumim, Echipa ABL

Aedificium Banca pentru Locuinte - Prima de la stat

26 Ianuarie 2021

Se pare ca nu am nici o sansa sa primesc de la ei, Prima de la Stat. Am 3 contracte semnate; va rog sa ma aveti in vedere si pe mine pentru un eventual proces. Cretu Iustinian, Tel:0740.193045.

Iustinian Cretu (, )

Aedificium Banca pentru Locuinte - Banca pentru locuinte

24 Ianuarie 2021

Buna ziua, Ma numesc Manea Gheorghe si am avut si eu impreuna cu sotia si fiica mea trei contracte de economisire la Raiffeisen Banca pentru Locuinte (Aedificium acum). Daca se initiaza un proces pentru recuperarea primei de la stat doresc sa ne alaturam si noi. Tel 0721373908 Va multumesc.

Gheorghe Manea (, )

Aedificium Banca pentru Locuinte - Banca pentru locuinte

04 Decembrie 2020

Am 2 contracte ,eu si logodnica. Suntem rezidenti in alta tara si am facut 2 ( DOUA !!! )imputerniciri pt a intra in posesia banilor nostrii (nu a primei) si ne pun bete in roate si probleme dupa 2 imputerniciri facute si bani,timp si nervi consumati, ne spun ca tor nu e okay imputernicirea ( a 2-a ) ne spun una inainte de a face o imputernicire si dupdupa ce o facem ne spun ca trebuia altceva) ce puten face?????? Un salut!

Dragota Sergiu (, )

Raspunsul Aedificium Banca pentru Locuinte

Stimate domnule Dragota Sergiu, Va multumim ca ne-ati contactat si in cel mai scurt timp veti un email cu informatiile solicitate. Pentru informatii suplimentare ne puteti scrie pe adresa de email info@railoc.ro sau sa ne sunati la numarul de telefon 021.2333.000. Multumim, Echipa ABL

Aedificium Banca pentru Locuinte - Economisire-Creditare

14 Octombrie 2020

Buna ziua, Sunt total nemultumit de faptul ca se schimba regulile in timpul jocului, adica am incheiat un contract in anumite conditii, ca de fapt sa fie incalcate prevederile initiale ale contractului, prevederi care stipulau clar ca la rezilierea dupa 5 ani de la incetarea contractului se va acorda prima de stat. Doresc sa intru in grupul deschis pentru a actiona in instanta in vederea obtinerii drepturilor cuvenite. Numarul de telefon este: 0726779550 Dorin Robea Va multumesc.

Dorin Robea (, )

Inapoi sus