Vocea clientului Aedificium Banca pentru Locuinte - Cont curent

Recenzii, opinii si reclamatii despre banci

Aedificium Banca pentru Locuinte - Cont curent

30 August 2017

Anul trecut am inchis un cont RBL a lu ficamea ,ieri ce credeti mi-au tras din cont rata pt contul RBL,am trimis mail ,dar nici un raspuns.... deci parerea o stiti voi ..

TELIBAN SERGIU ANDREI (Arad, Arad)

Raspunsul Aedificium Banca pentru Locuinte

"Stimate domnule Teliban, Ne cerem scuze pentru inconvenientul creat si va multumim pentru feedback-ul transmis. Am verificat situatia dvs. si intelegem ca v-a fost returnata suma. Va rugam verificati si daca doriti mai multe informatii legate de contul dvs. de economisire-creditare va rugam sa reveniti pe adresa de e-mail info@railoc.ro. In ceea ce priveste serviciul de Fix-Pay, pentru informatii suplimentare si reziliere, va rugam sa va adresati bancii la care respectivul cont curent este deschis. Mentionam ca Raiffeisen Banca pentru Locuinte (RBL) si Raiffeisen Bank Romania S.A. sunt entitati diferite, iar RBL nu are acces la datele si conturile clientilor Raiffeisen Bank. Multumim, Echipa RBL"

Aedificium Banca pentru Locuinte - Cont curent

19 Ianuarie 2016

Am un credit rbl si vreau sa spun ca inainte de a il face erau numai lapte si miere iar apoi nici macar situatia contului nu imi mai trimit. Habar nu am care este situatia mea si nici nu popt lua legatura cu ei cai parca au disparut.

Magdalena Cretu (Campina, Prahova)

Inapoi sus