top banner

Vocea clientului

Opinii, recenzii și păreri despre cont curent Aedificium Banca pentru Locuinte

Cont curent Aedificium Banca pentru Locuinte

Scor: 3 | 2 recenzii

Scrie o recenzie

Produse Aedificium Banca pentru Locuinte
  CSALB

  Vrei să negociezi cu banca?

  Depune o cerere direct de pe site-ul CSALB! Negocierea este gratuită pentru consumatori. Dacă banca sau IFN-ul acceptă intrarea în negociere, poți primi soluția în maximum 90 de zile. Mai multe detalii

  T STELIBAN SERGIU ANDREI
  Cont curent de la Aedificium Banca pentru Locuinte

  Anul trecut am inchis un

  Anul trecut am inchis un cont RBL a lu ficamea ,ieri ce credeti mi-au tras din cont rata pt contul RBL,am trimis mail ,dar nici un raspuns.... deci parerea o stiti voi ..

  30-08-2017

  Răspuns Aedificium Banca pentru Locuinte

  "Stimate domnule Teliban, Ne cerem scuze pentru inconvenientul creat si va multumim pentru feedback-ul transmis. Am verificat situatia dvs. si intelegem ca v-a fost returnata suma. Va rugam verificati si daca doriti mai multe informatii legate de contul dvs. de economisire-creditare va rugam sa reveniti pe adresa de e-mail info@railoc.ro. In ceea ce priveste serviciul de Fix-Pay, pentru informatii suplimentare si reziliere, va rugam sa va adresati bancii la care respectivul cont curent este deschis. Mentionam ca Raiffeisen Banca pentru Locuinte (RBL) si Raiffeisen Bank Romania S.A. sunt entitati diferite, iar RBL nu are acces la datele si conturile clientilor Raiffeisen Bank. Multumim, Echipa RBL"

  M CMagdalena Cretu
  Cont curent de la Aedificium Banca pentru Locuinte

  Am un credit rbl si vrea

  Am un credit rbl si vreau sa spun ca inainte de a il face erau numai lapte si miere iar apoi nici macar situatia contului nu imi mai trimit. Habar nu am care este situatia mea si nici nu popt lua legatura cu ei cai parca au disparut.

  19-01-2016

  Caută recenzii despre o instituție financiară

  Scrie o recenzie