top banner

Pagina 5 - Economisire-Creditare: Articole, știri și sfaturi financiare

Pot plati ratele la credit cu sumele obtinute din contractul de economisire-creditare?

Bancile de economisire si creditare pot refinanta credite acordate de alte institutii de credit, doar daca prin aceste credite s-au finantat achizitii/lucrari. La rambursarea creditelor refinantate de catre banca pot fi utilizate si sumele provenite din primele de stat.

12 Sep 2012 | Economisire-Creditare

Economisire-creditare: Cei mai multi clienti raman atrasi de prima de la stat

Aproximativ 60% din clientii care opteaza pentru un contract de economisire-creditare fac acest lucru pentru a primi prima de la stat, arata datele BCR Banca pentru Locuinte.

22 Aug 2012 | Economisire-Creditare

Cand se va plati prima de stat pentru anul 2011?

Prima de la stat aferenta contractelor de economisire-creditare trebuie virata in contul clientilor in cel mult 60 de zile din momentul depunerii cererii de catre bancile specializate. Lipsa fondurilor la ministerul de resort a facut ca platile sa fie intarziate foarte mult.

25 Iul 2012 | Economisire-Creditare

Cum pot utiliza banii intr-un contract de economisire-creditare?

Banii economisiti prin contractele de economisire-creditare pot fi cheltuiti doar in scopuri locative, dupa minim 18 luni de la semnarea contractului. Dupa 5 ani de economisire, legea prevede o exceptie.

11 Iul 2012 | Economisire-Creditare

Ministerul Dezvoltarii plateste primele restante catre clientii bancilor pentru locuinte

Ministertul Dezvoltarii Regionale si Turismului (MDRT) a suplimentat bugetul programului de economisire-creditare, pentru acoperirea primelor restante aferente economiilor realizate in 2010 de clienti

12 Apr 2012 | Economisire-Creditare

Raiffeisen Locuinte: Economiile pentru copii s-au dublat in 2011

Raiffeisen Banca pentru Locuinte a inregistrat, in 2011, un avans de 37% a numarului de clienti, fata de 2010. O crestere importanta a cunoscut-o numarul de contracte incheiate in numele copiilor.

11 Apr 2012 | Economisire-Creditare

Tinerii casatoriti primesc conditii preferentiale la Raiffeisen Banca pentru Locuinte

Raiffeisen Banca pentru Locuinte ofera tinerilor casatoriti o reducere de 150 lei din comisionul de deschidere a unui contract de economisire-creditare.

12 Dec 2011 | Economisire-Creditare

Economisire-creditare: Cand poate fi anulata o cerere de deschidere contract?

Clientul poate reveni (in scris) asupra cererii sale inca in faza precontractuala, dupa semnarea cererii sau in faza contractuala, imediat dupa receptionarea prin posta a scrisorii de acceptare a contractului.

12 Dec 2011 | Economisire-Creditare

Economisire-creditare: Pot lua credit chiar daca nu am primit prima de la stat?

Nu este o conditie necesara virarea primei pentru acordarea creditului. Clientii trebuie sa fi economisit intre 40% si 50% din valoarea contractului, sa fi economisit minim 18 luni si sa atinga un punctaj minim la evaluarea facuta de banca.

09 Noi 2011 | Economisire-Creditare

BCR Locuinte si-a depasit estimarea de profit la semestru

BCR Banca pentru Locuinte a obtinut un profit semestrial de 3 milioane lei, triplu fata de estimare, si a ajuns la 220.000 clienti. Reprezentantii bancii nu cred ca aceasta crestere ar putea fi nociva

09 Aug 2011 | Economisire-Creditare
Comparații

Depozite la termen

Depozite la termen
  • Compari ofertele băncilor
  • Câștiguri mai mari pentru economiile tale

Compară