Tinerii casatoriti primesc conditii preferentiale la Raiffeisen Banca pentru Locuinte

Raiffeisen Banca pentru Locuinte ofera tinerilor casatoriti o reducere de 150 lei din comisionul de deschidere a unui contract de economisire-creditare.

In consecinta, tinerii casatoriti care incheie un contract pana la finalul anului, vor plati cu 150 lei mai putin din comisionul standard de deschidere, de 1,2% din suma contractata.


Pentru a impulsiona piata produselor de economisire-creditare, Raiffeisen Banca pentru Locuinte si-a propus sa colaboreze cu primariile. In prezent, sunt incheiate conventii de colaboarare cu 41 de primarii dar se asteapta ca pana la finalul anului sa se ajunga la peste 50.

Colaborarea ofera vizibilitate bancii in special catre persoanele care isi propun reabilitatea sau modernizarea locuintelor.

“Prin aceasta actiune dorim sa facem cunoscut romanilor produsul de economisire-creditare si cat de util este el celor care doresc sa economiseasca cu un randament bun sau sa ia un credit ieftin, cu rate fixe, pentru scopuri locative”, a precizat Aurelia Cionga, vicepresedinte al Raiffeisen Banca pentru Locuinte.


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - Economisire-Creditare


Ce sanse sunt sa creasca dobanzile la depozite?
Ce sanse sunt sa creasca dobanzile la depozite?

Comparatia cu rata inflatiei cand vine vorba de asteptarile privind dobanzile la termen in lei nu este atat de relevanta cand avem un raport intre depozite si credite supraunitar, bancile fiind sufocate de bani in prezent.

30 Iunie 2021 | Economisire-Creditare

Raiffeisen BpL devine Aedificium Banca pentru Locuinte

Raiffeisen Banca pentru Locuinte si-a schimbat denumirea in Aedificium Banca pentru Locuinte, dupa ce Raiffeisen Bank a devenit actionarul principal.

24 Octombrie 2019 | Economisire-Creditare

O noua lege clarifica modul de acordare al primei de stat

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat Legea care aduce clarificari in privinta functionarii sistemului de economisire-creditare in domeniul locativ (bauspar). Actul normativ va debloca sistemul in sensul ca vor putea fi atrasi noi clienti de catre bancile care activeaza pe aceasta piata.

11 Iulie 2018 | Economisire-Creditare

Sistemul Bauspar, deblocat pentru noi clienti! Ce se intampla cu cei vechi?

Bancile de locuinte din Romania vor putea relua, in curand, atragerea de noi clienti, dupa o pauza de circa doi ani si jumatate. Noua lege privind sistemul de economisire creditare (Bauspar) a fost aprobata de Parlament pe 13 iunie. Principala modificare este ca beneficiarii primei de stat trebuie sa demonstreze utilizarea banilor in scop locativ.

29 Iunie 2018 | Economisire-Creditare

Mai multe articole

Inapoi sus