top banner

Raiffeisen Locuinte: Economiile pentru copii s-au dublat in 2011

11 Aprilie 2012 | Autor: Conso

Raiffeisen Banca pentru Locuinte a inregistrat, in 2011, un avans de 37% a numarului de clienti, fata de 2010. O crestere importanta a cunoscut-o numarul de contracte incheiate in numele copiilor. 
In prezent, banca are peste 148.000 de clienti care au incheiat contracte de economisire creditare, iar depunerile totale realizate in 2011 au ajuns la 244 milioane lei, in crestere cu 18%.
In plus, clientii care au semnat un contract in 2011 au facut economii cu aproape 79% mai mari decat cei care devenisera clientii bancii in 2010.
Volumul total al creditelor acordate de banca anul trecut a ajuns la 16,5 milioane lei, dintre care o pondere de 70% sunt garantate cu ipoteca, fiind obtinute in special pentru achizitie de imobil. In total, soldul creditelor gestionate de catre Raiffeisen Locuinte a ajuns la 50 milioane lei.
“In ultimul an, observam ca parintii pun deoparte din ce in ce mai multi bani pentru copii lor. Astfel, suma economisita in 2011 in conturile minorilor s-a dublat fata de 2010”, a precizat aurelia Cionga, presedinte desemnat al Raiffeisen Banca pentru Locuinte.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News

Comparații

Depozite la termen

Depozite la termen
  • Compari ofertele băncilor
  • Câștiguri mai mari pentru economiile tale
Compară
Educație financiară

Banchereza, pe înțelesul tuturor

  • Te ajutăm să înțelegi mai ușor contractele bancare
  • Vorbim în termeni simpli, pe înțelesul tău
  • Sfaturi financiare pentru consumatori
Citește

Un proiect susținut de

BCR

Economisire-Creditare

Alte Articole

Ce sanse sunt sa creasca dobanzile la depozite?

Ce sanse sunt sa creasca dobanzile la depozite?

Comparatia cu rata inflatiei cand vine vorba de asteptarile privind dobanzile la termen in lei nu este atat de relevanta cand avem un raport intre depozite si credite supraunitar, bancile fiind sufocate de bani in prezent.

30 Iun 2021 | Economisire-Creditare

Raiffeisen BpL devine Aedificium Banca pentru Locuinte

Raiffeisen Banca pentru Locuinte si-a schimbat denumirea in Aedificium Banca pentru Locuinte, dupa ce Raiffeisen Bank a devenit actionarul principal.

24 Oct 2019 | Economisire-Creditare

O noua lege clarifica modul de acordare al primei de stat

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat Legea care aduce clarificari in privinta functionarii sistemului de economisire-creditare in domeniul locativ (bauspar). Actul normativ va debloca sistemul in sensul ca vor putea fi atrasi noi clienti de catre bancile care activeaza pe aceasta piata.

11 Iul 2018 | Economisire-Creditare

Sistemul Bauspar, deblocat pentru noi clienti! Ce se intampla cu cei vechi?

Bancile de locuinte din Romania vor putea relua, in curand, atragerea de noi clienti, dupa o pauza de circa doi ani si jumatate. Noua lege privind sistemul de economisire creditare (Bauspar) a fost aprobata de Parlament pe 13 iunie. Principala modificare este ca beneficiarii primei de stat trebuie sa demonstreze utilizarea banilor in scop locativ.

29 Iun 2018 | Economisire-Creditare

TE AJUTĂM SĂ-ȚI FACI CALCULELE

Calculatoare

Depozit la termen

Calculează suma pe care o poți acumula cu ajutorul unui depozit la termen

Cont de economii

Calculează suma acumulată prin depuneri lunare într-un cont de economii