Ce oferte au bancile de Black Friday?

Si bancile intra in febra de Black Friday. Credite de consum sau ipotecare, carduri de credit, dar si alte produse si servicii se pot achizitiona, in aceasta perioada, in conditii mai favorabile decat cele standard. Atentie, insa, la conditiile de derulare a campaniilor.

BCR ofera, timp de o saptamana, credite de nevoi personale cu dobanda redusa si alte produse cu tarife promotionale, in perioada 17 – 26 noiembrie.

Credite de nevoi personale cu dobanda redusa

Astfel, in cadrul campaniei, banca acorda credite de nevoi personale cu o dobanda de 7,99% pe an, mai mica cu 2,5 puncte procentuale fata de cea standard. Totodata, banca scuteste pe viata de comisioane la serviciile de internet si mobile banking contractate in aceasta perioada. De asemenea, BCR vinde carduri de credit fara comisioane de emitere si administrare.

In plus, banca ofera 15% reducere la pachetele de asigurari in caz de accident si 50 de lei pentru prima factura de utilitati achitata prin serviciul de Direct Debit.

Mai mult, pentru prima oara, BCR are oferte de Black Friday si pentru firme: pachetele de cont curent BCR Succes Superplus, BCR Succes Infinit Business (lei) si BCR Succes Infinit Business (lei si valuta) au zero lei comision de administrare timp de patru luni. De aceeasi facilitate beneficiaza si cei care cumpara pachetul de cont curent PFA Xpert Plus.

Ofertele, atat cele pentru persoane fizice, cat si cele pentru persoane juridice sunt disponibile exclusiv online pe site-ul bancii.

Oferte valabile doar o zi

La Banca Transilvania, campania de Black Friday se deruleaza doar vineri, 17 noiembrie, in intervalul 8 – 20. In cadrul campaniei “BANK Friday”, banca anunta peste 5.500 de reduceri, gratuitati si beneficii la produse si servicii.

“Editia din acest an a campaniei BANK Friday aduce o premiera: doua dintre produse – Stickerul BT Pay si Cardul BT Visa Electron personalizat cu poza – pot fi accesate exclusiv prin social media, prin Twitter si Instagram”, se arata intr-un comunicat al bancii.

Stickerul BT Pay, un accesoriu care poate inlocui cardul la cumparaturi, va putea fi comandat pe Twitter, iar comisionul de emitere este zero.

Cardul personalizat cu poza va putea fi comandat pe Instagram. Acesta vine cu 30 de lei cadou, iar comisionul de emitere este zero.

Totodata, printre ofertele bancii se afla si creditul de nevoi personale cu asigurare, pentru cei care au venituri in cont BT, cu dobanda de 7,5% in loc de 9,5% standard, cardul de cumparaturi STAR Forte: 90 puncte STAR bonus plus 10 puncte la prima cumparatura, echivalentul a 100 de lei, cardul de calatorii BT Flying Blue: comision zero la emitere plus bonus de 10.000 mile pentru cardul clasic si 15.000 mile pentru cardul premium la prima cumparatura.

Facilitati pentru platile in rate

Si BRD-Groupe Societe Generale desfasoara, in aceeasi perioada, o campanie pentru cardul de credit cu 40 de rate fara dobanda.

Pot participa la campanie toate persoanele fizice care detin un card de credit standard cu rate la cumparaturi sau un card de credit gold cu rate la cumparaturi emise de banca si efectueaza, in perioada de derulare, tranzactii la POS sau online, cu plata in rate, in valoare de minimum 200 de lei.

“Oferta promotionala consta in posibilitatea setarii unui numar maxim de 40 de rate cu dobanda 0 (zero) (comparativ cu numarul standard de 6 rate)”, se precizeaza in regulamentul campaniei.

Credite ipotecare fara comision de analiza dosar

Pe de alta parte, CEC Bank nu percepe niciun comision de analiza pentru solicitarile de credite ipotecare in lei pentru achizitia de locuinte in perioada 17-24 noiembrie. 

De asemenea, si clientii care solicita un card de credit Mastercard sau Visa Platinum nu vor avea de platit comisioane de administrare cont si card principal/suplimentar, in intervalul noiembrie 2017-februarie 2018.  Clientii beneficiaza totodata de pana la 12 rate fixe lunare fara dobanda pentru toate tranzactiile mai mari de 100 lei efectuate la comercianti.

“Prin lansarea ofertelor promotionale de Black Friday, CEC Bank continua sa vina in intampinarea clientilor persoane fizice cu produse atractive, in conditii de cost avantajoase”, a declarat Radu Gratian Ghetea, presedinte - director general CEC Bank.

Tombola pentru tranzactiile la comercianti cu cardul


In cursa de Black Friday intra si Cetelem, in perioada 17 – 19 noiembrie, care promite clientilor actuali, dar si celor noi, aprobarea creditelor in aproximativ 10 minute. In plus, institutia organizeaza o tombola pentru  tranzactiile la comercianti efectuate cu cardurile de credit. Clientii vor fi inscrisi automat la o tombola la care pot castiga o suma echivalenta cu valoarea cumparaturilor achitate in acest weekend, pana la valoarea maxima de 3.000 de lei.

„Ne asteptam la o crestere cu 15% a vanzarilor in acest weekend, in comparatie cu weekendul de Black Friday de anul trecut. Aceasta tinta este justificata de implementarea noului proces de analiza a cererilor de credit care dureaza aproximativ zece minute, automatizat in proportie covarsitoare, printre cele mai rapide de pe piata”, a declarat Liviu Purcarea, director dezvoltare business si retea parteneri retail in cadrul Cetelem.

Noul proces este in mare parte fara hartii, avand in vedere ca procedura de verificare a fost digitalizata, potrivit finantatorului.


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - Credite nevoi personale


Dupa case si masini, bancile finanteaza si electrocasnicele verzi
Dupa case si masini, bancile finanteaza si electrocasnicele verzi

Bancile au solutii pentru cei ce doresc sa isi finanteze achizitia electrocasnicelor, aparaturii, materialelor eco-friendly la costuri mai bune decat in cazul imprumuturilor standard.

9 Noiembrie 2021 | Credite de consum

Imprumut pe 15 zile fara dobanda croit pentru Black Friday
Imprumut pe 15 zile fara dobanda croit pentru Black Friday

Spre deosebire de optiunea platii in rate lunare, o noua campanie lansata de eMag se adreseaza celor care au descoperit un pret atractiv, dar n-au momentan 2000 lei in cont.

29 Octombrie 2021 | Credite de consum

IRCC e la minim istoric, dar in viitor urmeaza cresteri consistente
IRCC e la minim istoric, dar in viitor urmeaza cresteri consistente

Ascensiunea dobanzilor e tot mai evidenta, de la ultimele valori Robor la randamentele din piata titlurilor de stat, astfel incat e doar o chestiune de timp pana cand debitorii de data recenta vor incepe sa simta efectele asupra ratelor lunare.

5 Octombrie 2021 | Credite de consum

Creditele de vacanta, solutii si costuri
Creditele de vacanta, solutii si costuri

Daca aveti in plan un sejur cu bani imprumutati, aveti de ales intre un credit de nevoi personale, o refinantare, un descoperit de cont sau utilizarea unui card de credit, fiecare cu avantajele si dezavantajele sale.

5 August 2021 | Credite de consum

Mai multe articole

GHIDURI


Ghid credite de consum

Finantatorii acorda mai multe tipuri de credit de consum, cele mai des intalnite fiind creditele pentru nevoi personale (cu si fara ipoteca). Perioada maxima pe care se acorda creditele de nevoi personale a fost reglementata de catre BNR la 5 ani. Informatii despre suma imprumutata, costul creditului, alegerea tipului de credit si garantia imprumut

Biroul de Credit

Biroul de Credit s-a infiintat in anul 2003, avand 25 de banci ca principali actionari. Baza sa de date cuprinde, atat date furnizate de bancile actionare cat si de la banci si alte institutii care au calitatea de participanti. In acest fel, se verifica atat comportamentul de plata din trecut, cat si gradul de indatorare al clientului. Totul despre

Centrala Riscurilor de Credit (CRC)

Centrul Riscurilor de credit - CRC este un centru de colectare de date care functioneaza in cadrul Bancii Nationale. Aceasta functioneaza ca un birou de credit, unde sunt raportate informatii de risc bancar si informatii despre fraudele cu carduri. La CRC, raporteaza informatii si au acces la baza de date toate institutiile de credit din Romania. T

Noua legislatie a creditului

De fiecare data cand solicita informatii despre un credit, fie ca este vorba despre un credit cu ipoteca sau de un credit negarantat, clientii trebuie sa primeasca de la functionarul bancar o fisa standard cu detaliile principale ale produsului. Ce drepturi am cand ma informez? Ce drepturi am la analiza dosarului? In ce conditii pot renunta la cred

Cum sa te imprumuti prudent in 3 pasi?

Inainte de a merge la banca sa intrebi ce suma maxima poti imprumuta, este vine sa iti faci de acasa temele. Nimeni nu stie mai bine decat tine situatia financiara si cat de mult iti poti permite sa platesti. Te ajutam sa iti faci calculele: cat de mult cheltuiesti, care este venitul disponibil si cat poti rambursa in Ghidul Cum sa te imprumuti pru

Inapoi sus