Ce oferte au bancile de Black Friday?


Si bancile intra in febra de Black Friday. Credite de consum sau ipotecare, carduri de credit, dar si alte produse si servicii se pot achizitiona, in aceasta perioada, in conditii mai favorabile decat cele standard. Atentie, insa, la conditiile de derulare a campaniilor.


BCR ofera, timp de o saptamana, credite de nevoi personale cu dobanda redusa si alte produse cu tarife promotionale, in perioada 17 – 26 noiembrie.

Credite de nevoi personale cu dobanda redusa

Astfel, in cadrul campaniei, banca acorda credite de nevoi personale cu o dobanda de 7,99% pe an, mai mica cu 2,5 puncte procentuale fata de cea standard. Totodata, banca scuteste pe viata de comisioane la serviciile de internet si mobile banking contractate in aceasta perioada. De asemenea, BCR vinde carduri de credit fara comisioane de emitere si administrare.

In plus, banca ofera 15% reducere la pachetele de asigurari in caz de accident si 50 de lei pentru prima factura de utilitati achitata prin serviciul de Direct Debit.

Mai mult, pentru prima oara, BCR are oferte de Black Friday si pentru firme: pachetele de cont curent BCR Succes Superplus, BCR Succes Infinit Business (lei) si BCR Succes Infinit Business (lei si valuta) au zero lei comision de administrare timp de patru luni. De aceeasi facilitate beneficiaza si cei care cumpara pachetul de cont curent PFA Xpert Plus.

Ofertele, atat cele pentru persoane fizice, cat si cele pentru persoane juridice sunt disponibile exclusiv online pe site-ul bancii.

Oferte valabile doar o zi

La Banca Transilvania, campania de Black Friday se deruleaza doar vineri, 17 noiembrie, in intervalul 8 – 20. In cadrul campaniei “BANK Friday”, banca anunta peste 5.500 de reduceri, gratuitati si beneficii la produse si servicii.

“Editia din acest an a campaniei BANK Friday aduce o premiera: doua dintre produse – Stickerul BT Pay si Cardul BT Visa Electron personalizat cu poza – pot fi accesate exclusiv prin social media, prin Twitter si Instagram”, se arata intr-un comunicat al bancii.

Stickerul BT Pay, un accesoriu care poate inlocui cardul la cumparaturi, va putea fi comandat pe Twitter, iar comisionul de emitere este zero.

Cardul personalizat cu poza va putea fi comandat pe Instagram. Acesta vine cu 30 de lei cadou, iar comisionul de emitere este zero.

Totodata, printre ofertele bancii se afla si creditul de nevoi personale cu asigurare, pentru cei care au venituri in cont BT, cu dobanda de 7,5% in loc de 9,5% standard, cardul de cumparaturi STAR Forte: 90 puncte STAR bonus plus 10 puncte la prima cumparatura, echivalentul a 100 de lei, cardul de calatorii BT Flying Blue: comision zero la emitere plus bonus de 10.000 mile pentru cardul clasic si 15.000 mile pentru cardul premium la prima cumparatura.

Facilitati pentru platile in rate

Si BRD-Groupe Societe Generale desfasoara, in aceeasi perioada, o campanie pentru cardul de credit cu 40 de rate fara dobanda.

Pot participa la campanie toate persoanele fizice care detin un card de credit standard cu rate la cumparaturi sau un card de credit gold cu rate la cumparaturi emise de banca si efectueaza, in perioada de derulare, tranzactii la POS sau online, cu plata in rate, in valoare de minimum 200 de lei.

“Oferta promotionala consta in posibilitatea setarii unui numar maxim de 40 de rate cu dobanda 0 (zero) (comparativ cu numarul standard de 6 rate)”, se precizeaza in regulamentul campaniei.

Credite ipotecare fara comision de analiza dosar

Pe de alta parte, CEC Bank nu percepe niciun comision de analiza pentru solicitarile de credite ipotecare in lei pentru achizitia de locuinte in perioada 17-24 noiembrie. 

De asemenea, si clientii care solicita un card de credit Mastercard sau Visa Platinum nu vor avea de platit comisioane de administrare cont si card principal/suplimentar, in intervalul noiembrie 2017-februarie 2018.  Clientii beneficiaza totodata de pana la 12 rate fixe lunare fara dobanda pentru toate tranzactiile mai mari de 100 lei efectuate la comercianti.

“Prin lansarea ofertelor promotionale de Black Friday, CEC Bank continua sa vina in intampinarea clientilor persoane fizice cu produse atractive, in conditii de cost avantajoase”, a declarat Radu Gratian Ghetea, presedinte - director general CEC Bank.

Tombola pentru tranzactiile la comercianti cu cardul


In cursa de Black Friday intra si Cetelem, in perioada 17 – 19 noiembrie, care promite clientilor actuali, dar si celor noi, aprobarea creditelor in aproximativ 10 minute. In plus, institutia organizeaza o tombola pentru  tranzactiile la comercianti efectuate cu cardurile de credit. Clientii vor fi inscrisi automat la o tombola la care pot castiga o suma echivalenta cu valoarea cumparaturilor achitate in acest weekend, pana la valoarea maxima de 3.000 de lei.

„Ne asteptam la o crestere cu 15% a vanzarilor in acest weekend, in comparatie cu weekendul de Black Friday de anul trecut. Aceasta tinta este justificata de implementarea noului proces de analiza a cererilor de credit care dureaza aproximativ zece minute, automatizat in proportie covarsitoare, printre cele mai rapide de pe piata”, a declarat Liviu Purcarea, director dezvoltare business si retea parteneri retail in cadrul Cetelem.

Noul proces este in mare parte fara hartii, avand in vedere ca procedura de verificare a fost digitalizata, potrivit finantatorului.


Distribuie articolul
ALTE ARTICOLE - Credite nevoi personale


Creditele Telekom Banking sunt disponibile pe Conso
Creditele Telekom Banking sunt disponibile pe Conso

Conso extinde reteaua de parteneri prin adaugarea ofertei Telekom Banking in sectiunea Credite Nevoi Personale. Utilizatorii pot solicita rapid un credit, completand un formular online.

30 Septembrie 2019 | Credite de consum

Conso te ajuta sa verifici online situatia de la Biroul de Credit
Conso te ajuta sa verifici online situatia de la Biroul de Credit

Conso permite consumatorilor sa isi verifice online situatia inscrierii la Biroul de Credit, printr-o procedura simpla si rapida. Informatiile sunt obtinute in timp real de la Biroul de Credit si salvate in contul Conso.

11 Septembrie 2019 | Credite de consum

Compara creditele pentru care esti eligibil!
Compara creditele pentru care esti eligibil!

Conso.ro ajuta consumatorii sa compare ofertele de credite tinand cont de conditiile minime de eligibilitate impuse de banci, astfel incat utilizatorii website-ului pot identifica rapid oferta cea mai ieftina, adecvata propriei situatii financiare.

23 Mai 2019 | Credite de consum

Parlamentul continua ancheta privind manipularea ROBOR
Parlamentul continua ancheta privind manipularea ROBOR

Discutiile referitoare la manipularea indicilor de referinta ai pietei monetare (ROBOR) au tinut capul de afis al presei economice din ultimele luni. Un raport al Comisiei economice din Senat sustine ca exista dovezi ca bancile s-au inteles pentru stabilirea cotatiilor. Autoritatea de concurenta si BNR neaga acuzatiile.

15 Mai 2019 | Credite de consum

Mai multe articole

Inapoi sus