top banner

Pagina 1601 - Articole, știri și sfaturi financiare

Banca Transilvania a pus ochii pe italieni

Banca Transilvania si Monte dei Paschi di Siena au inaugurat, intr-o agentie a bancii din Timisoara, Italian Desk. Beneficiarii serviciilor sunt investitorii italieni rezidenti din vestul tarii.

18 Mai 2006 | Info banci

Flexicredit devine mai flexibil

Raiffeisen Bank a imbunatatit conditiile de acordare ale creditului de nevoi personale, Flexicredit. Limita maxima s-a majorat la 10.000 EUR, iar aprobarea se face acum in maxim 24 de ore.

18 Mai 2006 | Credite nevoi personale

Bancpost te duce la concertele Rolling Stones

Bancpost a lansat o campanie inedita. Cine solicita si utilizeaza cardurile American Express pana pe 17 iulie, poate castiga una dintre cele 8 excursii la concertele Rolling Stones din Europa.

17 Mai 2006 | Carduri

BNR se uita urat la creditul in lei

De mai mult timp, BNR duce o politica agresiva impotriva expansiunii creditului in valuta. Bancile au receptionat semnalele bancii centrale si, prin scaderea dobanzilor, au orientat clientii spre imprumuturile in moneda nationala. In consecinta, aceste credite au inceput sa creasca mai rapid, ceea ce nemultumeste acum conducerea BNR.

16 Mai 2006 | Banii si economia

Solutii pentru finantari imobiliare la ExpoInvest

Intre 17 si 21 mai, la Romexpo, are loc salonul bancar ExpoInvest. Vor fi prezente 14 institutii financiare si 4 agentii imobiliare, care isi vor prezenta cele mai noi oferte.

16 Mai 2006 | Credite imobiliare

Noua din zece carduri VISA sunt de debit

Cardurile de debit reprezinta 88% din totalul cardurilor emise in Romania de VISA. Acestea au asigurat tranzactii la comercianti de 354 milioane dolari in 2005.

16 Mai 2006 | Carduri

Se reintroduce subventia pentru locuinte

Subventia pentru constructia sau cumpararea locuintelor se va acorda din nou. De ea vor beneficia nu numai tinerii, dar si persoanele ale caror case au fost distruse de calamitati naturale si cele ale caror imobile au fost retrocedate.

15 Mai 2006 | Credite imobiliare

Credite pentru IMM din orasele mici

IMM din orasele cu cel mult 50.000 de locuitori pot beneficia de noile credite lansate de Raiffeisen Bank : unul pentru investitii si altul pentru finantarea capitalului circulant.

15 Mai 2006 | IMM

Finansbank introduce credite pentru cabinete medicale

Finansbank a introdus in oferta pentru IMM doua credite pentru cabinete medicale. Valoarea finantarii poate ajunge pana la echivalentul in lei a 200.000 euro.

15 Mai 2006 | IMM

UE va oferi 9 milioane euro pe zi pentru investitii

Firmele romanesti vor avea la dispozitie dupa aderarea la UE miliarde de euro pentru dezvoltare si cresterea competitivitatii. In primii noua ani de la aderare, Romania va trebui sa cheltuiasca 9 milioane de euro pe zi din fondurile de post aderare. Elaborarea unor proiecte finantabile pentru accesarea acestor sume, constituie insa o problema.

12 Mai 2006 | IMM
Comparații

Asigurări RCA

Asigurări RCA
  • Alegi cea mai bună asigurare
  • Plătești online cu cardul

Compară