Pagina 1591 - Articole, stiri si sfaturi financiare

Pagina 1591 din 1593


Piraeus Bank scade dobanda la credite

De la inceputul acestui an, Piraeus Bank Romania a redus dobanzile la creditele imobiliare la 7,50% pe an pentru euro. Rata dobanzii va fi revizuita din trei in trei luni.

1 Martie 2006 | Credite imobiliare

Studii pe banii bancilor

Creditul de studii este prezent doar in ofertele catorva banci comerciale. Cei care vor sa-si achite studiile in rate au putine posibilitati de alegere. Un MBA costa in Romania intre 5.000 de euro si aproape 15.000 de euro. In aceste conditii, nu oricine isi poate permite sa plateasca taxele din resursele proprii.

28 Februarie 2006 | Credite nevoi personale

Logan Steppe, un concept marca Dacia

Compania Dacia, componenta a Grupului Renault, a prezentat la Salonul Auto de la Geneva, in premiera, conceptul Logan Steppe, din care va deriva noul model Logan Break.

27 Februarie 2006 | Credite auto & leasing

In Bancpost, 2006 va fi anul vanzarii

Bancpost si-a propus obiective de crestere ambitioase pentru 2006, prin exploatarea la maxim a noii infrastructuri. Banca va lansa noi produse si servicii, si va pune accent pe cresterea vanzarilor.

27 Februarie 2006 | Info banci

Bancpost, restructurare majora in 2005

Anul 2005 a reprezentat pentru Bancpost o perioada de restructurare si de acumulari, care sa-i permita in scurt timp sa devina unul din jucatorii de varf ai pietei bancare.

22 Februarie 2006 | Info banci

Tranzactii valutare online la BRD

BRD a lansat TRADirect, o platforma internet care permite tranzactionarea online pe piata valutara si pe cea monetara. Serviciul permite efectuarea de operatiuni spot, forward si swap pentru companii.

20 Februarie 2006 | Carduri

Credit fara garantii de la BRD

BRD a lansat in februarie un credit de consum fara garantii. ?Expresso Lejer? este un credit acordat pe o perioada maxima de 10 ani, in lei sau in euro.

15 Februarie 2006 | Credite nevoi personale

FMI analizeaza provocarile economiei

O misiune a Fondului Monetar International a analizat, la inceputul lunii februarie, ultimele evolutii macroeconomice. Dincolo de unele critici, FMI a facut autoritatilor romane si cateva recomandari.

14 Februarie 2006 | Banii si economia

Banca Transilvania lanseaza cel mai elitist card din Romania

Banca Transilvania a introdus in premiera pe piata autohtona cardurile Platinum. Nu solutia de finantare reprezinta punctul forte, ci serviciile asociate cardului. Acesta dispune de un pachet de servicii de lux, care permite accesul in cluburi exclusiviste din intreaga lume si asigura reduceri importante in diverse locatii de elita.

7 Februarie 2006 | Carduri

Recrutare cu plata online

De la inceputul lunii februarie, in virtutea parteneriatului cu GECAD ePayment, serviciul de recrutare online eJobs.ro accepta si plata online pentru serviciile pe care le ofera.

1 Februarie 2006 | Carduri

Inapoi sus