top banner

Pagina 1599 - Articole, știri și sfaturi financiare

Finantari imobiliare in lei All Inclusive

In cursul lunii iunie, Finansbank va lansa creditul imobiliar in lei All Inclusive. Acesta permite persoanelor fizice romane si straine sa imprumute sume de pana la 95% din valoarea locuintei.

30 Mai 2006 | Credite imobiliare

Cardurile cu cip castiga teren

Piata cardurilor cu cip se extinde in regiunea Visa CEMEA, din care face parte si Romania. La noi, cardurile cu cip detin deocamdata sub 5% din segmentele de acceptare si emitere.

30 Mai 2006 | Carduri

Comisionul lunar salta rata la credit pana la 60% din venit

Potrivit unui studiu Conso.ro, comisioanele lunare practicate de banci la creditele pentru populatie permit ca rata lunara sa depasesca cu pana la 25% din venit pragul impus de BNR. Cele mai mari depasiri se pot inregistra la creditele imobiliare, unde perioada extinsa de rambursare face posibila contractarea unor imprumuturi mai mari.

29 Mai 2006 | Credite imobiliare

Reteaua Bancii Romanesti se apropie de 50 de unitati

Banca Romaneasca este prezenta si in municipiul Focsani, prin inaugurarea celei de?a 47 unitati din reteaua bancii. Pana in primavara anului viitor, institutia si-a propus sa ajunga la 95 de unitati.

29 Mai 2006 | Info banci

Marea Neagra se vede mai bine de pe litoralul bulgaresc

Litoralul romanesc a fost pentru multi singura destinatie accesibila in concediul de vara. In ultimii ani, insa, preturile au crescut mult mai repede decat calitatea serviciilor. Acest lucru i-a facut pe cei care nu-si permit sa mearga in Grecia sau Turcia sa aleaga o noua destinatie ? litoralul bulgaresc.

26 Mai 2006 | Credite nevoi personale

Romanii isi pot casa si in acest an masinile vechi

Programul de stimulare a innoirii parcului national auto a fost reluat. Din iunie si pana pe 12 decembrie, romanii pot scapa de masinile mai vechi de 12 ani, contra unei prime de 3.000 lei.

26 Mai 2006 | Credite auto & leasing

Cosmetizarea dobanzilor elimina restrictiile BNR

Ratele dobanzilor la creditele de consum au scazut foarte mult in ultimul timp, creand impresia ieftinirii imprumuturilor. In paralel, discountul a fost compensat prin introducerea unor comisioane lunare. Exista si un avantaj : rata lunara poate ajunge la 50% din venit la creditele imobiliare si la 35% - la cele de consum, ocolind restrictiile BNR.

25 Mai 2006 | Credite nevoi personale

HVB, Banca Tiriac si UniCredit isi reunesc bancomatele

Posesorii de carduri emise de HVB Bank, Banca Tiriac si UniCredit pot folosi bancomatele oricareia din cele trei institutii financiare fara a plati costuri suplimentare la retragerea de numerar.

25 Mai 2006 | Carduri

BCR reesaloneaza creditele in judetele cu inundatii

BCR acorda si in acest an facilitati persoanelor fizice si juridice afectate de inundatii, care au rate scadente catre banca. Acum vor beneficia de aceste facilitati cei din judetele riverane Dunarii.

25 Mai 2006 | Info banci

HVB si Banca Tiriac unifica dobanzile, DAE urmeaza in septembrie

HVB Bank si Banca Tiriac au unificat si dobanzile la creditele in euro si dolari. Dobanda anuala efectiva ramane inca diferita si urmeaza sa fie aliniata in septembrie, cand se va finaliza fuziunea. Modul de calcul al comisionului lunar de gestiune face in prezent mai scumpe creditele de la Banca Tiriac decat cele de la HVB.

24 Mai 2006 | Credite nevoi personale
Comparații

Asigurări RCA

Asigurări RCA
  • Alegi cea mai bună asigurare
  • Plătești online cu cardul

Compară