top banner

Pagina 1600 - Articole, știri și sfaturi financiare

Noi proiecte rezidentiale la Targul de case

Peste 25 de expozanti, intre care developeri de proiecte, constructori, agentii imobiliare si societati de finantare, sunt prezenti la prima editie a Targului de case de la Sphera Building Center.

24 Mai 2006 | Credite imobiliare

Raiffeisen extinde serviciul myBanking pentru 10 companii

Serviciul myBanking de la Raiffeisen pentru plata facturilor de pe telefonul mobil a fost extins. Clientii pot achita acum facturile emise de 10 companii.

24 Mai 2006 | Carduri

Banca Transilvania lanseaza linie telefonica pentru IMM

Banca Transilvania a lansat o linie dedicata pentru IMM, anuntand ca este prima institutie care asculta dorintele micilor intreprinzatori. De 2 ani, Raiffeisen face acelasi lucru si chiar mai mult.

24 Mai 2006 | IMM

Targ de case la Sphera Building Center

Sphera Building Center organizeaza prima editie a Targului de case. Evenimentul vrea sa ofere vizitatorilor solutii integrate pentru construirea sau cumpararea de case, de la consultanta specializata, oferte de finantare, solutii de construire, pana la amenajari interioare. Deschiderea targului are loc pe 24 mai.

23 Mai 2006 | Credite imobiliare

Eximbank emite garantii pentru sprijinirea exportatorilor

Eximbank a lansat garantia la creditele acordate pentru productia destinata exportului. Prin acest produs, banca preia pana la 80% din riscul de nerambursare a creditului.

23 Mai 2006 | IMM

Libra Bank finanteaza IMM cu cel mult 50 de angajati

Libra Bank are un nou program de finantare a IMM. Creditele se adreseaza societatilor cu mai putin de 50 de angajati, asociatiilor familiale, liber profesionisitilor si persoanelor fizice autorizate.

22 Mai 2006 | IMM

Piraeus Bank tine pasul cu concurenta

Pe 18 mai, Piraeus Bank a anuntat imbunatatirea produselor sale de creditare pentru populatie. Banca a relaxat conditiile de eligibilitate solicitate clientilor si a majorat perioada de rambursare si suma maxima imprumutata la unele produse. In plus, gama de venituri luate in calcul in analiza cererilor de credite a fost extinsa.

19 Mai 2006 | Credite nevoi personale

Salon bancar de finantare imobiliara

Salonul bancar ExpoInvest este o buna ocazie pentru cei care vor sa caute o finantare pentru o locuinta. Pana pe 21 mai, bancile ofera solutii avantajoase de creditare pentru sectorul imobiliar.

19 Mai 2006 | Credite imobiliare

Sectorul bancar ingrijoreaza Comisia Europeana

Situatia din sectorul bancar romanesc a devenit un motiv de ingrijorare pentru Comisia Europeana, se mentioneaza in raportul de tara prezentat pe 16 mai. Temerile sunt legate de capacitatea autoritatilor ? BNR si CNVM - de a implementa la timp noile directive privind cerintele de capital la nivelul bancilor si firmelor de investitii.

18 Mai 2006 | Banii si economia

Banca Transilvania a pus ochii pe italieni

Banca Transilvania si Monte dei Paschi di Siena au inaugurat, intr-o agentie a bancii din Timisoara, Italian Desk. Beneficiarii serviciilor sunt investitorii italieni rezidenti din vestul tarii.

18 Mai 2006 | Info banci
Comparații

Asigurări RCA

Asigurări RCA
  • Alegi cea mai bună asigurare
  • Plătești online cu cardul

Compară