top banner

Pagina 1603 - Articole, știri și sfaturi financiare

Multi romani se vor bronza pe plaje straine

In lipsa unei oferte interne atractive, multi romani vor alege si in aceasta vara plajele din strainatate. Agentiile s-au pregatit cu destinatii noi sau cu servicii suplimentare. Pentru romanii care vor ceva nou si exotic, Tenerife se anunta deja ca fiind atractia acestei veri.

08 Mai 2006 | Credite nevoi personale

Raiffeisen scade dobanzile la creditele cu ipoteca

Raiffeisen a scazut dobanzile la creditele ipotecare si cele de nevoi personale cu garantie imobiliara, in lei si euro. In plus, comisioanele s-au modificat, iar documentatia necesara s-a simplificat.

08 Mai 2006 | Credite imobiliare

BCR emite card de credit cobranded cu Praktiker

Pe 8 mai, BCR si Praktiker au lansat un card de credit cobranded, cu utilizare internationala. Cardul este emis sub sigla MasterCard si are o limita de credit de pana la 5.000 euro.

08 Mai 2006 | Carduri

Credisson se transforma in Cetelem

Din 8 mai, Credisson International a devenit Cetelem Romania. Schimbarea denumirii se produce la un an de cand compania a fost preluata de Cetelem Franta, membra a grupului BNP Paribas.

08 Mai 2006 | Info banci

Creditele auto nu includ polita casco in DAE

Bancile nu includ prima de asigurare casco in dobanda anuala efectiva (DAE) la creditele auto. Astfel, rezulta costuri mai scazute, iar compararea prin intermediul DAE a unui credit de nevoi personale si a unui credit auto poate fi inselatoare.

05 Mai 2006 | Credite auto & leasing

Focus : Dobanzile la creditele pentru populatie

In aprilie, ratele medii ale dobanzilor la creditele pentru populatie au inregistrat scaderi cu pana la 1%. Tendinta a fost influentata in special de extinderea ofertelor promotionale, cu ocazia sarbatorilor de Pasti. Reducerea cea mai ampla s-a produs la creditele pentru nevoi personale.

04 Mai 2006 | Banii si economia

ProCredit lanseaza Contul Total

ProCredit ofera un nou cont de economii pentru populatie ? Contul Total. Sumele depuse sunt bonificate la o rata a dobanzii de 7% la lei, 1,75% la euro si 2% la dolari, indiferent de soldul contului.

04 Mai 2006 | Depozite

Tranzactii mai sigure cu cardurile CEC

CEC s-a certificat pentru standardul care ofera securitate maxima pentru tranzactiile pe internet. In curand, persoanele fizice care detin carduri CEC vor putea beneficia de aceasta facilitate.

04 Mai 2006 | Carduri

Banca Transilvania va ajunge la 300 de unitati in acest an

Reteaua teritoriala a Bancii Transilvania a ajuns la 250 de unitati. In acest an, banca a deschis peste 30 de agentii, urmand ca pana la sfarsitul lui 2006, reteaua sa cuprinda 300 de unitati.

03 Mai 2006 | Info banci

Skoda ? cea mai vanduta marca de import

In primele trei luni din 2006, vanzarile de masini au depasit cu putin 50.000 de unitati. Daca marcile autohtone nu mai au succesul de anul trecut, masinile din import se vand mult mai bine. Succesul se datoreaza si ofertelor promotionale ale dealerilor.

02 Mai 2006 | Credite auto & leasing
Comparații

Asigurări RCA

Asigurări RCA
  • Alegi cea mai bună asigurare
  • Plătești online cu cardul

Compară