top banner

Pagina 1602 - Articole, știri și sfaturi financiare

FMI : Leul mai are loc de apreciere

Cursul de schimb mai are inca potential de apreciere, se arata in ultimul raport de tara publicat de FMI. Ritmul este de asteptat sa nu mai fie insa la fel de alert. In plus, directorii FMI recomanda bancii centrale sa limiteze fluctuatiile cursului, fara a incerca sa influenteze tendinta sa pe termen lung.

11 Mai 2006 | Banii si economia

CEC da sah concurentei

Piata cardurilor de credit s-a imbogatit astazi cu un nou emitent. CEC ofera clientilor un produs cu caracteristici care-l plaseaza in top. O perioada de gratie de aproape 2 luni, cea mai mica dobanda din piata si o suma minima de rambursat de doar 2,5% din suma utilizata fac din cardul CEC unul de care competitia are de ce sa se teama.

11 Mai 2006 | Carduri

HVB scade costul pachetelor de produse si servicii

Pachetele de produse si servicii financiare Practic si Flexibil, de la HVB Bank au fost modificate. Costul acestor pachete este cu pana la 77% mai mic decat la achizitionarea individuala a produselor.

11 Mai 2006 | Carduri

Fed urca rata dobanzii la 5%

Pe 10 mai, banca centrala a Statelor Unite a decis sa majoreze rata dobanzii la dolari cu 0,25%, pana la 5%. Acesta este cel mai mare nivel din ultimii 5 ani, atins dupa 16 cresteri consecutive.

11 Mai 2006 | Banii si economia

Blocurile occidentale isi fac loc in cartierele muncitoresti

Ansambluri rezidentiale cu aer occidental vor aparea in tot mai multe cartiere bucurestene. Blocuri de 10-16 etaje vor adaposti cateva mii de apartamente moderne, dar si cu preturi pe masura.

10 Mai 2006 | Credite imobiliare

Leumi preia controlul la Eurom Bank

Echipa manageriala a Eurom Bank va fi condusa de un reprezentant al Leumi Bank. Mutarea survine la doar o luna de la numirea a doi noi membrii ai consiliului de administratie.

10 Mai 2006 | Info banci

Finantare pentru un nou mall in Brasov

In Brasov se construieste un nou mall. O mare parte din finantarea proiectului este asigurata de HVB Bank Romania si Bank Austria Creditanstalt, care au acordat un credit de 6 milioane de euro.

09 Mai 2006 | Credite imobiliare

Raiffeisen BpL a incheiat 45.000 de contracte in 2005

Raiffeisen Banca pentru Locuinte va demara in curand activitatea de creditare. Economisirea s-a bucurat de succes, incurajata de prima acordata de stat. Reteaua de vanzari va ajunge la 10.000 agenti.

09 Mai 2006 | Info banci

Multi romani se vor bronza pe plaje straine

In lipsa unei oferte interne atractive, multi romani vor alege si in aceasta vara plajele din strainatate. Agentiile s-au pregatit cu destinatii noi sau cu servicii suplimentare. Pentru romanii care vor ceva nou si exotic, Tenerife se anunta deja ca fiind atractia acestei veri.

08 Mai 2006 | Credite nevoi personale

Raiffeisen scade dobanzile la creditele cu ipoteca

Raiffeisen a scazut dobanzile la creditele ipotecare si cele de nevoi personale cu garantie imobiliara, in lei si euro. In plus, comisioanele s-au modificat, iar documentatia necesara s-a simplificat.

08 Mai 2006 | Credite imobiliare
Comparații

Asigurări RCA

Asigurări RCA
  • Alegi cea mai bună asigurare
  • Plătești online cu cardul

Compară