Pagina 1602 - Articole, stiri si sfaturi financiare

Pagina 1602 din 1603


Banca Transilvania lanseaza cel mai elitist card din Romania

Banca Transilvania a introdus in premiera pe piata autohtona cardurile Platinum. Nu solutia de finantare reprezinta punctul forte, ci serviciile asociate cardului. Acesta dispune de un pachet de servicii de lux, care permite accesul in cluburi exclusiviste din intreaga lume si asigura reduceri importante in diverse locatii de elita.

7 Februarie 2006 | Carduri

Recrutare cu plata online

De la inceputul lunii februarie, in virtutea parteneriatului cu GECAD ePayment, serviciul de recrutare online eJobs.ro accepta si plata online pentru serviciile pe care le ofera.

1 Februarie 2006 | Carduri

Valoare peste asteptari la contractele RBL

Valoarea medie a unui contract de economisire-creditare la Raiffeisen Banca pentru Locuinte (RBL) a fost anul trecut egala cu echivalentul in lei a 5.434 de euro, depasind valoarea prognozata de banca

31 Ianuarie 2006 | Credite imobiliare

BCR promoveaza platile prin card la comercianti

BCR a lansat astazi o campanie promotionala care vizeaza cresterea numarului de plati prin card in magazine. Posesorii de carduri BCR sunt ?imbiati? cu premii in bani, virate in contul de card.

21 Ianuarie 2006 | Carduri

Eximbank sprijina exportul catre Mexic

Eximbank a semnat un acord de cooperare cu Banca Nationala de Comert Exterior din Mexic cu scopul cresterii colaborarii si a investitiilor in cele doua tari.

10 Ianuarie 2006 | IMM

?EU Office? ajunge in Transilvania

BCR a lansat la Alba Iulia ?EU Office BCR?, al doilea birou regional al bancii, dupa cel deschis la Piatra Neamt.

31 Decembrie 2005 | IMM

Raiffeisen ajunge la 250 de unitati

Raiffeisen Bank a ajuns la 250 de unitati, dupa ce a inaugurat o noua agentie la Cluj?Napoca. Aceasta este amplasata in cadrul hypermarketului Cora din oras.

31 Decembrie 2005 | Info banci

Bancpost lanseaza un depozit cu dobanda progresiva

Pe 16 mai, Bancpost a lansat Depozitul pas cu pas, un produs de economisire in lei si valuta pe termen de un an, care ofera o dobanda ce creste progresiv de la o luna la alta.

31 Decembrie 2005 | Depozite

Provident Financial anunta rezultatele pentru primul semestru

Provident Financial Romania a inregistrat la sfarsitul primului semestru din 2007 mai mult de 17.000 clienti si o valoare totala a creditelor acordate de peste 4,7 milioane euro.

31 Decembrie 2005 | Info banci

Comertul online urca la 8 milioane euro pe trimestru

Conform datelor publicate de RomCard, valoarea tranzactiilor online s-a situat in trimestrul trei la 8,1 milioane euro pentru un numar de 117.000 tranzactii.

31 Decembrie 2005 | Carduri

Inapoi sus