top banner

Vocea clientului

Opinii, recenzii și păreri despre economisire creditare BCR Banca pentru Locuinte

Economisire Creditare BCR Banca pentru Locuinte

Scor: 1.8 | 210 recenzii

Scrie o recenzie

Produse BCR Banca pentru Locuinte
  CSALB

  Vrei să negociezi cu banca?

  Depune o cerere direct de pe site-ul CSALB! Negocierea este gratuită pentru consumatori. Dacă banca sau IFN-ul acceptă intrarea în negociere, poți primi soluția în maximum 90 de zile. Mai multe detalii

  V PVilcu Paul
  Economisire Creditare de la BCR Banca pentru Locuinte

  Si eu sunt disponibil pe

  Si eu sunt disponibil pentru a ma alatura ca parte intr-un eventual proces civil impotriva BCR banca pentru locuinte, am 4 contracte incepute in 2010, finazilzate in termenii contractuali, dar se pare ca unii sunt mai destepti...

  23-08-2016

  E AEmil Axentiev
  Economisire Creditare de la BCR Banca pentru Locuinte

  Asemenea altor persoane

  Asemenea altor persoane am incheiat un contract cu BCR BPL de economisire-creditare in august 2010. (cel cu prima de la stat de 25% din valoarea anuala depusa, dar care nu poate depasi 250Euro anual..) La fel ca multi alti oameni ce se regasesc in situatia mea, am aflat ca nu pot beneficia de acea prima (desi anul trecut ..la data scadenta a celor 5 ani era trecuta in contul meu..si as fi putut chiar sa o incasez). Eu mi-am respectat contractul incheiat si semnat cu BCR BPL, dar deoarece din ce am inteles acestia se afla in proces cu Curtea de Conturi nu pot beneficia de primele stipulate in contract si existente in cont, ajungand la situatia stupida incat daca as scoate acum banii economisiti ar fi mai putini decat am depus. (considerand comision de deschidere ,etc.) Banuiesc ca mai sunt persoane cin aceasta situatie, sunt disponibil pentru a ma alatura ca parte civila intr-un eventual proces.

  11-08-2016

  N SNicolae Dan Sporis
  Economisire Creditare de la BCR Banca pentru Locuinte

  Teapa ambalata in contra

  Teapa ambalata in contracte aparent avantjoase pentru client. totul e frumos pana te duci sa irti ridici banii. Si atunci surpriza. poti ridica mai putini bani decat ai depus. Si asta doar peste cateva luni. Sa va fie rusine ca furati cu buna stiinta! Si noua sa ne fie ca ne-am lasat pacaliti. Ti s-a intamplat vreodata sa ti se fure portmoneul, ceasul, bicicleta, floarea de pe casa scarii? Ai sentimentul ala de revolta, umilinta, neputinta amestecata cu ura. Asa m.am simit azi cand am fost la BCR sa imi iau banii ca tocmai vreau sa cumpar un apartament. Si nici macar cat am depus nu mai pot ridica. si nu acum ci altadata. nu se stie cand. Cam asta e povestea.

  30-07-2016

  A CAna-Simona Clocotici
  Economisire Creditare de la BCR Banca pentru Locuinte

  Am incheiat un contract

  Am incheiat un contract cu BCR-BPL si am avut surpriza ca la expirarea termenului sa nu pot beneficia de prima de la stat.Am reclamat la ANPC,dar si-au declinat competenta.Intamplator am auzit de existenta Centrului Pentru Solutionarea Alternativa a Litigiilor Bancare la care vom apela.Sunt disponibila pentru asocierea in vederea unui proces impotriva bancii

  28-07-2016

  E SEugenia Maria Svoboda
  Economisire Creditare de la BCR Banca pentru Locuinte

  La sfatul unui lucrator

  La sfatul unui lucrator BCR am desfiintat depozitul de USD facand contract pe 5 ani cu banca pentru locuinte,Astazi la expirarea contractului am ajuns sa ridic de la banca mai putini bani dacat am depus.Aceasta se numeste excrocherie, cei ce o infaptuiesc sunt excroci, ir faptul ca capitalui bancii este strain, se numesc excroci internationali.Eu nu am facut speculatii valutare, nu am jucat la bursa, nu am cautat sa ma imbogatesc rapid peste noapte, dar nici sa fiu terfelita, umilita si furata.Incerc sa ma consolez cu gandul ca la viata mea am pierdut mai mult decat atat, dar de banii furati sa-si ia lumanari si vata de pus in nas .Imi inchid toate conturile din BCR si cate zile mai am nu mai vreau sa am de a face cu voi!

  25-07-2016

  I CILDIKO CSALA
  Economisire Creditare de la BCR Banca pentru Locuinte

  As dori sa stiu pe ce ba

  As dori sa stiu pe ce baza legala retine BCR- BPL toate primele de la stat pe cei cinci ani ai contractului care sunt virate deja in contul meu,si de ce sa solicite documente justificative care sa confirme utilizarea acestei prime in scop locativ,cand in contractul initial nu era vorba de asa ceva.Banca a incheiat un contract pe care trebuie sa-l respecte si sa suporte consecintele nu sa le transfere clientilor.Am primit o informare ca Banca este in litigiu cu Curtea de Conturi dar aceasta n-ar trebui sa afectez primele de la stat deja intrate in cont. Daca Banca nu va face demersuri sa ne primim banii va trebui sa ne constituim parte civila si sa-i dam in judecata.

  18-07-2016

  R SRobert Samareanu
  Economisire Creditare de la BCR Banca pentru Locuinte

  Am facut in 2010 un depz

  Am facut in 2010 un depzit din acela pe 5 ani in care se spune ca se acorda o prima de la stat de 25 % pe an la o suma maxima de 1000eur. Acum in 2016 prin luna iunie cind am fost la banca sa ridic bani mare mi-a fost mirarea ca nu pot sa ridic nimic , conturile sunt blocate. Sunt niste salatani care sau folosit de bani mei ? In situatia mea sunt foare multi eu unul nustu ce sa mai fac ?

  11-07-2016

  D PDaniele Predoi
  Economisire Creditare de la BCR Banca pentru Locuinte

  Eu si sotul am economisi

  Eu si sotul am economisit prin sistemul Economisire - cresditare timp de 5 ani fara sa umblam la bani, pentru a beneficia dupa 5 ani si de banii economisiti +prima de la stat. Ne-am respectat termenii contractului, dar dupa expirarea contractului am avut o surpriza foarte neplacuta. Atunci cand ne-au dus la banca sa ridicam banii ne-au spus ca nu pot sa ne dea prima de la stat ca sunt in proces cu Curtea de conturi. Pana in 2015 in extrasele de cont apar primele de la stat virate in cont. Mi-au oferit trei variante: 1. sa lasam toti banii (economiile+primele) si sa asteptam pana isi se rezolva ei problemele, treaba care poate dura cine stie cat. Inchindu-se contractul economiile nu mai beneficiaza nici de dobanda bancii. 2. sa ducem chitante doveditoare ca am cheltuit bani pentru locuinta (intr-o perioada de 2 ani). Culmea e ca trebuie sa aduc chitante, facturi pe toata suma (economiile+primele). 3. sa facem imprumut la ei, ca sa beneficiem de prima de la stat. Pana acum i-am sunat de doua ori si imi spun ca nu s-a schimbat nimic. Le-am facut reclamatie la ANPC si astept raspuns. Cat timp nu pot beneficia de banii nostri banca se foloseste de banii nostri, iar noi care am economisit pentru a face ceva cu banii nu putem. Intamplarea face ca vrem sa ajutam copilul nostru sa isi cumpere o garsoniera, iar cand le-am zis ce vrem sa facem cu banii ne-au zis ca sa achizizitionam casa pe numele nostru ca sa beneficiem si de economii si de prima de la stat. Mi se pare bataie de joc. in 2009 reprezentantii bancii BCR umblau prin firme sa racoleze prosti. Ca pana la urma am fost pacaliti, dar rau de tot. Dupa ce primesc raspuns de la ANPC as vrea sa-i dau in judecata. Parerea mea este ca ar trebui ca toti cei pacaliti sa se uneasca si impreuna sa ne facem parte civila si sa-i dam in judecata.

  07-07-2016

  M IMIHAELA IONESCU
  Economisire Creditare de la BCR Banca pentru Locuinte

  La 5 ani si 3 luni de la

  La 5 ani si 3 luni de la demararea contractului de economisire-creditare cu BCR-Banca pt. locuinte, primele de stat sunt blocate, desi figureaza in extrasul meu de cont! Daca reziliez contractul (caci e activ, inca, fiind alimentat lunar in continuare), scot mai putin decat am economisit => incalcarea contractului de catre banca. Rog pe cei cu experiente similare sa spuna daca au reusit rezolvarea amiabila, sau demarez actiunea in justitie si OPC daca si prin raspuns in scris au aceeasi pozitie ca la ghiseu.

  04-07-2016

  C MCOSTEL MITRUT
  Economisire Creditare de la BCR Banca pentru Locuinte

  Se pare ca nu mai este n

  Se pare ca nu mai este nimic nou sub soarele relatiilor cu bancile si in mod special cu BCR pentru locuinte. Din ce am citit pana acum pot trage doar concluzia ca majoritatea dintre noi se informeaza doar dupa ce se "lovesc" personal cu capul de probleme'. Experienta mea ,de fapt a noastra adica a mea si a sotiei seamana la indigo cu celelalte asa ca n-o sa mai intru in prea multe detalii.Pe scurt :am semnat doua contratcte de economisire-creditare, am parcurs jumatate din perioada,am cerut in 2014 restituirea banilor,am depus dosarele si dupa vreo patru luni am primit o parte din bani.Ni sa- solicitat pentru restul( cca 6000 de lei pentru amandoua contractele), un nou set de documente pe care le-am depus in noiembrie 2014.Pana la jumatatea lui 2015 am batut drumurile pe la ei si intr-un final mi s-a spus ca dosarele s-au pierdut si trebuie sa le reconstituim.Am facut-o in toamna lui 2015 si acum cateva zile dupa telefoane si insistente deosebite am primit un raspuns in scris in care mi se spune ca n-o sa mai primesc banii pentru ca nu le-am trimis autorizatia de constructie-desi la restituirea primilor bani nu-mi cerusera asa ceva si pentru amenajari interioare nici nu este necesara in toate situatiile-si de asemenea pe unele dintre facturile trimise scrie "materiale de constructie" si nu cuie,vopsea etc. Dupa ce am citit ce au patit altii nici nu stiu daca merita sa ma faci ceva,initial ma gandisem sa-i reclam la OPC. In legatura cu acest aspect,a facut cineva vreun demers legal impotriva lor ?Poate ne spuneti si noua ce s-a intamplat. Concluzia trista : NU FACETI AFACERI CU BCR este una dintre, cele mai veroase institutii de creditare din tara noastra la fel de trista !

  29-06-2016

  Caută recenzii despre o instituție financiară

  Scrie o recenzie