Vocea clientului BCR Banca pentru Locuinte - Banca pentru locuinte

Recenzii, opinii si reclamatii despre banci

BCR Banca pentru Locuinte - Banca pentru locuinte

06 Octombrie 2021

Doresc sa ma alatur si eu. Am semnat 5 contracte cu ei. Unul pe numele ficei mele , unul pe numele meu , unul pe numele sotului si 2 pe numele parintilor mei. Am inteles ca minorii nu pot beneficia de prima de stat dar restul???? Noi nu ne incadram nici la minori nici la pensionari si tot nu am beneficiat de prima de la stat. Am adus si documentele justificative(achizitionare de locuinta) la finalul contractului incheiat in noiembrie anul trecut si tot ne-au amanat cu plata dorim sa ne alaturam si noi 0723599430 , dorim sa dam in judecata banca, este dreptul nostru.

simona savu (, )

BCR Banca pentru Locuinte - Banca pentru locuinte

29 Septembrie 2021

Vreau sa ma alatur la procesul colectiv. 0722784337

Florin Mihai (, )

BCR Banca pentru Locuinte - Banca pentru locuinte

21 Septembrie 2021

Pentru proces cu BCR Banca pentru Locuinte https://indrumari-juridice.eu/indrumarijuridice/proces-bcr-bpl-bcr-banca-pentru-locuinte-prima-de-stat/

CR Rada (Slatina, Olt)

BCR Banca pentru Locuinte - Banca pentru locuinte

26 August 2021

Buna.Evident , ca si eu am acceasi nedumerire.Ideea este ca eu an de an am fost la ei, nu pricep o iota de ce ei au continuat sa ne spuna ca lucrurile merg, am primit hartii cu suma aferenta cand de fapt nu exista.Este prima oara cand se intampal asa ceva, dei practic ei trimit acasa hartii cu tot cu dobanda cu tot, cum ar fi normal, dar apoi ei iti opresc dobanda si vireaza doar sumele depuse plus doi la suta.Nu stiu daca exista proces, dar...0757 404 579.As dori sa ma alatur.

vasile banta (, )

BCR Banca pentru Locuinte - Banca pentru locuinte

21 Iulie 2021

Salutare, Dupa atingerea maturitatii contului am primit sumele cotizate plus dobanda iar apoi am achizitionat o locuinta si am depus cererea pentru plata primei de stat. Stie cineva cat dureaza acest proces? A primit cineva acea prima dupa achizitionare de locuinta? Multam!

Mihai Ionescu (, )

BCR Banca pentru Locuinte - Banca pentru locuinte

18 Iulie 2021

am avut un depozit ajuns la termen, am primit banii economisiti, dobanda de la banca si o DOAR o din prima de la stat, pentru restul a trebuit sa aduc documente justificative care sa acopere intreaga suma economisita + primele, le am depus, am fost informata ca sunt admise documentele pt. restul primei ramase de primit si de 1 an de zile nu am primit nici 1 leu. Doresc sa actionez si eu in judecata: oanamonyka@yahoo.com

Oana Monica Catana (, )

Inapoi sus