Vocea clientului BCR Banca pentru Locuinte - Cont de economii

Recenzii, opinii si reclamatii despre banci

BCR Banca pentru Locuinte - Cont de economii

08 Octombrie 2019

Bcr banca pt locointe are sa mi restituie 2200 lei reprezentand doua prime se la stat.M au mintit ca ma suna dar a teecut mai bn de un an si nu m au sunat.An prezent nu mai lucrez si am 4500 lei descoperit de card si banca ma obliga sa i platesc an 6 rate.Deci bcr datoare la mn si eu datoare la bcr.Ei nu mi da datoria dar eu obligata sa platesc.Cei de la asigurari bcr mi au zis si ei ca nu ma pot ajuta.In contract este stipulat numai in caz de deces.Deci mai bn sa mori decat sa iei credit bcr.Rusine pt o banca sa se poarte asa cu clienti la care mai am si datorie.

Lenuta Geoegescu (, )

BCR Banca pentru Locuinte - Cont de economii

24 Aprilie 2019

am incheiat cu BCR BANCA PENTRU LOCUINTE contracte de economisire-creditare si nu am primit prima de la stat decit pentru anul 2014; explicatiile bancii sunt ca ea nu este vinovata de aceasta situatie , ci faptul ca in litigiul avut cu Curtea de conturi , sentinta -favorabila bancii a fost data de un complet de 3 judecatori si nu de unul de 5- o mizerie mai mare decit aceasta nu o poate face statul roman unui cetatean al acestei tari.Nu ma intereseaza litigiile bancii si vrajelile ei, eu am un contract cu ea pe care trebuie sa-l respecte indiferent de problemele pe care le are cu tertii.Sunt dispusa sa pornesc proces bancii- caut persoane aflate in aceeasi situatie.

Aurelia Dobos (, )

BCR Banca pentru Locuinte - Cont de economii

26 Iunie 2018

Nu mi-am primit prima de la stat pe ultimii 2 ani. Foarte dezamagitor,sunt foarte nemultumita ca dupa 5 ani sa primesc mai putin. Rusineee. Faceti ceva...in sensul asta. Pentru ca daca eu ma imprumutam la banca si nu plateam eram executata...o sa dau in judecata sa imi recuperez banii.

Florentina Florentina (Bragadiru, Ilfov)

BCR Banca pentru Locuinte - Cont de economii

09 Martie 2017

În decembrie 2015 am încheiat un contract de economisire pe 5 ani cu BCRL, am primit toata suma acumulata, inclusiv prima de stat virata pâna în 2014 (o parte), urmând ca ulterior sa fie virata si diferenta pentru 2014 si integral pentru 2015. Pâna în prezent banca mi-a transmis ca nu a primit înca prima de la stat si nu are posibilitatea sa îmi transfere aceste diferente. Nu cred ca nu au fost primite aceste sume în conditiile în care anterior s-au facut platile cel târziu cu un an întârziere. Îmi puteti explica care e situatia? Referitor la decizia Curtii de conturi nu consider ca s-ar aplica în aceasta situatie având în vedere faptul ca ne referim la un contract deja încheiat.

Vlad Pinzariu (Baia Mare, Maramures)

BCR Banca pentru Locuinte - Cont de economii

18 Iulie 2016

Am avut doua contracte a 5 ani BCR Banca pentru Locuinte. La expirare mi-au cerut justificarea banilor. Am cumparat o locuinta si tot nu am beneficiat de prime invocandu-se tot felul de motive si am decis sa-i actionez in instanta si sa renunt definitiv la serviciile acestei banci.

Mircea Iosif Miclea (Lupeni, Hunedoara)

BCR Banca pentru Locuinte - Cont de economii

04 Aprilie 2016

Am deschis in martie 2011 un cont de economii pe 5 ani,depun and in fiecare an 1000 euro ,urmand sa beneficiez de o prima de la stat de 25% pe an. Am depus de asemenea suma de 530 ron ,comision de deschidere. Eu mi-am indeplinit obligatia contractuala ,virand banii timp de 5 ani,iar acum cand am vrut sa-mi retrag banii(dupa 5 ani) pentru a cumpara o locuinta ,am primit numai banii depusi de mine fara "PRIMA DE STAT" si FARA COMISIONUL DE DESCHIDERE . Nu mi se pare normal ca o banca sa nu-si respecte relatiile contractuale cu clientii . Daca as fi stiut ca nu se da PRIMA DE STAT ,as fi optat pentru alt produs bancar si poate la alta banca. M-au dezamagit complet si am scris acest articol sa nu se mai pacaleasca si alti clienti . E o mare cacialma. Nuty

NUTA IORDAN (Alexandria, Teleorman)

Inapoi sus