Vocea clientului BCR Banca pentru Locuinte - Probleme diverse

Recenzii, opinii si reclamatii despre banci

BCR Banca pentru Locuinte - Probleme diverse

25 Ianuarie 2020

Am ?i eu 2 conturi la Bpl ?i nu am primit prima de la stat. As dori sa particip la un eventual proces colectiv. Radu Claudiu, 0766680408, claudiu_cosmin2003@yahoo.com

Claudiu Radu (, )

BCR Banca pentru Locuinte - Probleme diverse

01 August 2017

Justificarea notelor (pentru postarea din 17.07): 1 la transparenta costurilor deoarece faci calculul cu o prima pe care ulterior nu o mai primesti conform contractului 3 la timpul de asteptare deoarece desi creditul a ajuns la scadenta, nu poti dispune de bani conform contractului, iar privitor la clarificari, au trecut 14 zile si nu am primit raspuns, trebuie sa treaca minim 28 zile pentru un raspuns eventual inconsistent, dupa care astepti din nou 3 la functionari deoarece fiecare spune altceva (v. post 17.07) 3 la procedura, deoarece nu se respecta un contract incheiat, se propune semnarea unei Conventii cu termeni ambigui, etc.

Eduard STANESCU (Bucuresti, Bucuresti)

BCR Banca pentru Locuinte - Probleme diverse

17 Iulie 2017

Desfasurarea contractului se schimba din mers. Fiecare consultant BCR expliciteaza altfel aspectele ambiguie din contract: eligibilitatea cheltuileilor achizitie teren intravilan, construire în regie proprie, etc., dar mai ales pierderea prin semnarea Conventiei a dreptului asupra primelor ce se vor transmite de catre MDRAP ulterior rezilierii, în cazul unei sentinte favorabile bancii.

Eduard STANESCU (Bucuresti, Bucuresti)

BCR Banca pentru Locuinte - Probleme diverse

21 Septembrie 2016

Dupa implinirea celor 5 ani urma sa primesc prima de la stat 1250 euro. nu am primit nimic desi primele sunt in contul meu dar functionarul bancii mi-a spus ca trebuie sa vin cu dovada ca achizitionez materiale pentru imbunatatirea casei.In contract nu era stipulat acest aspect. dupa ce am investit peste 6000 lei am depus facturile si am fost pus in asteptare. Nici un semn timp de o luna. Ma duc la banca si mi se pune in fata o conventie laudata pe siteuri de catre postacii bancii.Am refuzat teapa oferita de catre banca. Atunci au inceput cu amenintari de genul nu veti mai lua nimic, venim sa vedem ce ati cumparat, aduceti acte de proprietate etc. Acum voi sesiza PARCHETUL pentru infractiunile de furt calificat, inselaciune, reclama mincinoasa, abuz in serviciu, etc. Nu semnati conventia si haideti sa-i dam si in judecata. Faceti plangeri penale. Contractul este Lege a partilor si ei au incalcat contractul. Sa de banii din fondul de garantare al bancii!

ADRIAN VOICA (Pitesti, Arges)

BCR Banca pentru Locuinte - Probleme diverse

04 Martie 2013

Domnului Silviu Gavriluta, daca se face suma contractata la 3000 ron suma minima obligatorie in conditia in care aveti posibilitatea de a economisi 1000 euro/an ( echivalent in lei ) ati ajunge la aceasta suma in mai putin de un an si ar trebuie prelungit contractul sau va scoateti banii alesi fara sa primiti nici prima:) ,daca faceti pe suma aceasta cotizati lunar cu o suma infima cam de 30 ron. Pt a doua intrebare:la fiecare sf de an daca in depozitul dvs se afla o anumita suma de bani primiti 25% din suma aceea si nu numai pe 5 ani,puteti prelungi contractul pt inca 5 ani si primiti pe fiecare an prima. Ca sa nu mai existe neclaritati,statul cotizeaza acesti bani fiecarui clinet la sfarsitul fiecarui an fiscal,ex: pt 2012 primiti prima anul acesta dupa luna mai,cv de genul se calc. Nu exista nici o problema in scoaterea banilor,se depune cerera pt scoaterea banilor si in 3 luni se primesc,asta treb sa stie toata lumea ca sa nu mai existe oameni nemultumiti pt ca nu au primit consilierea cum trebuie si dau vina pe program. Un calcul la maximul de prima,adica in 5 ani economiile unui client de 5000 euro banca da si ea o dobanda de 350 euro+1250 euro prima de la stat,nu inteleg de ce sunt persoane care se intb;dar ce ofera banca atata timp cat noi avem de castigat?ce ne intereseaza mai mult?ce beneficii avem noi sau banca?oameni buni e un program foarte bun si flexibil trebuie sa stim noi sa jonglam cu el si sa profitam de banii acestia de la stat.La noi in Romania este doar de 8 ani dar in occident este de 10 de ani...dar ca de obicei Romania este la coada....

Serban Adriana (Buzau, Buzau)

Inapoi sus