top banner

Pagina 9 - Plati: Articole, știri și sfaturi financiare

Romanii fac plati online cu cardul si de 10.000 de euro

Romanii prin curaj si platesc online cu cardul chiar si cand e vorba de plati de mii de euro. In prima jumatate a acestui an, Netopia a intermediat 1,2 milioane de plati cu cardul pe Internet, cu 30% mai multe fata de perioada similara a anului trecut.

30 Iul 2015 | Plati

O noua loterie fiscala in 19 iulie

Ministerul Finantelor Publice organizeaza, duminica, 19 iulie, o noua extragere in cadrul Loteriei bonurile fiscale pentru cele din luna iunie. Aceasta va fi prima extragere lunara, fondul de premiere va fi tot de un milion de lei, insa numarul de castigatori va fi limitat la maxim 100.

15 Iul 2015 | Plati

Reguli noi pentru Loteria bonurilor fiscale

Legea privind organizarea Loteriei bonurilor fiscale a fost promulgata de presedintele Romaniei cu o serie de modificari fata de Ordonanta initiala. Astfel, la extragerile urmatoare vor fi desemnati cel mult 100 de castigatori, pentru a stimula participantii cu premii mai consistente.

24 Iun 2015 | Plati
Cumparaturile online pot aduce economii de timp si bani

Cumparaturile online pot aduce economii de timp si bani

Cateva click-uri din confortul propriei case sunt necesare pentru a cumpara aproape orice, de la inghetata la autoturisme. Totusi, multi au retineri despre securitatea tranzactiilor si despre faptul caating produsele abia la livrare. Sunt aceste temeri justificate?

19 Iun 2015 | Plati

Spatiul Privat Virtual se largeste

Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) largeste gama de documente care pot fi accesate de contribuabili prin Spatiul Privat Virtual. Astfel, incepand din data de 1 iulie 2015, contribuabilii vor putea primi online certificatul de atestare fiscala si deciziile referitoare la obligatiile de plata accesorii.

16 Iun 2015 | Plati

Tentativa de frauda in numele ANAF

Ministerul Finantelor Publice NU solicita taxa pentru utilizarea Internetului, cu atat mai putin in Bitcoin. Prin intermediul unui comunicat de presa, institutia avertizeaza cetatenii care primesc mesaje pe e-mail cu privire la plata unor asa zise taxe sa nu dea curs solicitarilor.

05 Iun 2015 | Plati

Plata cu telefonul la hipermarket

Clientii Cora vor putea achita cumparaturile la casa direct de pe smartphone, prin aplicatia mobilPay Wallet. Plata cu portofelul digital este disponibila, de la 1 iunie, intr-unul din hipermarketurile retailer-ului din Bucuresti si va fi introdusa in toate magazinele retelei.

04 Iun 2015 | Plati

ANAF elimina timbrul extrajudiciar

Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) nu va mai solicita timbrul extrajudiciar persoanelor care cer administratiilor financiare eliberarea certificatelor si adeverintelor. Astfel, contribuabilii vor putea sa solicite eliberarea documentelor necesare si electronic.

29 Mai 2015 | Plati

Isarescu: Comisioanele bancare sunt prea mari

Comisioanele percepute de bancile din Romania sunt inca mari, sustine guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei (BNR), Mugur Isarescu. El afirma ca atunci cand dobanzile nominale erau mari, acest lucru nu se simtea dar acum in contextul scaderii dobanzilor consumatorii resimt nivelul excesiv al comisioanelor.

26 Mai 2015 | Plati

Scad sumele refuzate la plata de banci

Bancile au refuzat decontarea de cecuri si bilete la ordin in valoare de 364 milioane de lei in aprilie, in scadere cu 60% fata de aceeasi luna a anului trecut. Acesta este al doilea cel mai mic nivel lunar al refuzurilor la plata din ultimii cinci ani, semn ca firmele si-au imbunatatit nivelul lichiditatilor.

21 Mai 2015 | Plati
Comparații

Asigurări RCA

Asigurări RCA
  • Alegi cea mai bună asigurare
  • Plătești online cu cardul

Compară