Plati - Articole, stiri si sfaturi financiare

Pagina 7 din 51


Guvernul reduce comisioanele pentru plata online a taxelor

Guvernul mai da un impuls platilor online de taxe si impozite cu cardul bancar. Executivul lucreaza, in prezent, la un document pentru reducerea comisioanelor percepute de banci pentru aceste operatiuni.

21 Iunie 2016 | Plati

(P) Ferratum Romania impreuna cu Asociatia Climb Again ofera zambete copiilor cu dizabilitati
(P) Ferratum Romania impreuna cu Asociatia Climb Again ofera zambete copiilor cu dizabilitati

Claudiu Miu, campion la escaladat este sufletul Asociatiei Climb Again de cativa ani buni. Cu putin timp in urma, a facut un apel de sponsorizare adresat companiei Ferratum Romania. Propunerea a gasit ecou in randul organizatiei, astfel incat toti angajatii au completat formularul de redirectionare a 2% din venituri catre ASOCIATIA CLIMB AGAIN.

23 Mai 2016 | Plati

Posesorii de conturi scapa de o serie de comisioane

Titularii de conturi bancare ar putea fi scutiti de cele mai importante comisioane pe care le percep bancile pentru aceste produse. Este vorba de deschiderea, administrarea sau inchiderea contului, dar si de depunerea sau retragerea de bani din cont si de plata cu cardul pe teritoriul Uniunii Europene, inclusiv online.

20 Mai 2016 | Plati

Raportarea zilnica a conturilor la Fisc se amana cu trei luni

Bancile mai au la dispozitie trei luni pentru a se conforma noilor reguli privind raportarea zilnica la Fisc a datelor cu privire la deschiderea, respectiv inchiderea de conturi, dar si la inchirierea casetelor de valori. Desi trebuia sa intre in vigoare la 1 aprilie, noul format a fost amanat pana la data de 1 iulie.

1 Aprilie 2016 | Plati

Simplificare la plata taxelor locale online

Romanii din tara si din strainatate au, incepand de la finalul saptamanii trecute, posibilitatea sa isi plateasca taxele si impozitele locale online, cu cardul, fara sa mai fie nevoiti sa mearga la administratia financiara pentru a obtine datele de acces. Trebuie insa, ca si administratia de care apartin sa fie inrolata in sistem.

28 Martie 2016 | Plati

(P) De ce sa platesti taxele si impozitele cu orice card Visa?
(P) De ce sa platesti taxele si impozitele cu orice card Visa?

Peste 3,4 milioane de contribuabili sunt asteptati saiisi plateasca taxele si impozitele. Cei mai multi vor forma cozi la sediile administratiilor locale, consumand iin medie 90 de minute pentru a plati darile catre stat. Sunt oare si modalitati mai rapide si mai sigure, pastrand si reducerea de 10%?

14 Martie 2016 | Plati

(P) De ce cardul este seiful din buzunarul tau?
(P) De ce cardul este seiful din buzunarul tau?

Probabil unul dintre cele 14,96 milioane de carduri din Romania este al tau. Dar stiai ca platile pe care le faci cu acesta sunt mult mai sigure si rapide decat cele cu numerar? In plus, la fiecare tranzactie platesti aceeasi suma indiferent daca alegi cash sau card, comisionul fiind 0!

29 Februarie 2016 | Plati

(P) Ziua Sigurantei pe Net este in fiecare zi!
(P) Ziua Sigurantei pe Net este in fiecare zi!

Esti unul dintre cei 11 milioane de romani care folosesc internetul. Cum faci sa nu fii unul dintre cei care sunt si pacaliti online? Cum iti protejezi copiii? Pentru ca Ziua Sigurantei pe Net ar trebui sa fie in fiecare zi, iti oferim sfaturi de top pentru a fi in siguranta online.

11 Februarie 2016 | Plati

(P) Cum platesti in siguranta in strainatate?
(P) Cum platesti in siguranta in strainatate?

Sigur intentionezi sa cumperi ceva interesant online... sau te gandesti sa pleci in strainatate, dar cum platesti in siguranta? Schimbul valutar, moneda pe care nu o cunosti sau legislatia locala – acestea nu vor mai avea secrete daca parcurgi sfaturile de mai jos!

28 Ianuarie 2016 | Plati

(P) Cum sa platesti cu cardul in siguranta
(P) Cum sa platesti cu cardul in siguranta

Sunt aproape 15 milioane de carduri in Romania, dar 1 din 4 este inactiv. Desi mai mult de o treime dintre romani cumpara online, doar unul din 10 plateste online. Cei mai multi prefera sa retraga banii de pe card in ziua salariului si sa plateasca folosind numerar. Si totusi, online este mai sigur.

18 Ianuarie 2016 | Plati

Inapoi sus