Pagina 7 - Plati - Articole, stiri si sfaturi financiare

Pagina 7 din 51


Ghid online de plata a taxelor pentru romanii din strainatate

Ministerul Finantelor Publice si Departamentul Romanilor de Pretutindeni au lansat un ghid online interactiv care vine in sprijinul cetatenilor romani din afara granitelor tarii. In plus, ghidul ofera informatii legate de plata si declararea taxelor si impozitelor.

27 Iulie 2016 | Plati

Plata anumitor taxe prin internet banking este posibila, dar nerecomandata de autoritati

Autoritatile anunta ca plata anumitor taxe, cum ar fi cea de pasaport, sau pentru permisul auto, se poate realiza si prin internet banking, insa nu recomanda acest lucru. Ministerul Afacerilor Interne a emis un comunicat in care prezinta modalitatile de plata pentru anumite taxe, dar recomanda celor interesati sa evite plata prin internat banking.

8 Iulie 2016 | Plati

Guvernul reduce comisioanele pentru plata online a taxelor

Guvernul mai da un impuls platilor online de taxe si impozite cu cardul bancar. Executivul lucreaza, in prezent, la un document pentru reducerea comisioanelor percepute de banci pentru aceste operatiuni.

21 Iunie 2016 | Plati

(P) Ferratum Romania impreuna cu Asociatia Climb Again ofera zambete copiilor cu dizabilitati
(P) Ferratum Romania impreuna cu Asociatia Climb Again ofera zambete copiilor cu dizabilitati

Claudiu Miu, campion la escaladat este sufletul Asociatiei Climb Again de cativa ani buni. Cu putin timp in urma, a facut un apel de sponsorizare adresat companiei Ferratum Romania. Propunerea a gasit ecou in randul organizatiei, astfel incat toti angajatii au completat formularul de redirectionare a 2% din venituri catre ASOCIATIA CLIMB AGAIN.

23 Mai 2016 | Plati

Posesorii de conturi scapa de o serie de comisioane

Titularii de conturi bancare ar putea fi scutiti de cele mai importante comisioane pe care le percep bancile pentru aceste produse. Este vorba de deschiderea, administrarea sau inchiderea contului, dar si de depunerea sau retragerea de bani din cont si de plata cu cardul pe teritoriul Uniunii Europene, inclusiv online.

20 Mai 2016 | Plati

Raportarea zilnica a conturilor la Fisc se amana cu trei luni

Bancile mai au la dispozitie trei luni pentru a se conforma noilor reguli privind raportarea zilnica la Fisc a datelor cu privire la deschiderea, respectiv inchiderea de conturi, dar si la inchirierea casetelor de valori. Desi trebuia sa intre in vigoare la 1 aprilie, noul format a fost amanat pana la data de 1 iulie.

1 Aprilie 2016 | Plati

Simplificare la plata taxelor locale online

Romanii din tara si din strainatate au, incepand de la finalul saptamanii trecute, posibilitatea sa isi plateasca taxele si impozitele locale online, cu cardul, fara sa mai fie nevoiti sa mearga la administratia financiara pentru a obtine datele de acces. Trebuie insa, ca si administratia de care apartin sa fie inrolata in sistem.

28 Martie 2016 | Plati

(P) De ce sa platesti taxele si impozitele cu orice card Visa?
(P) De ce sa platesti taxele si impozitele cu orice card Visa?

Peste 3,4 milioane de contribuabili sunt asteptati saiisi plateasca taxele si impozitele. Cei mai multi vor forma cozi la sediile administratiilor locale, consumand iin medie 90 de minute pentru a plati darile catre stat. Sunt oare si modalitati mai rapide si mai sigure, pastrand si reducerea de 10%?

14 Martie 2016 | Plati

(P) De ce cardul este seiful din buzunarul tau?
(P) De ce cardul este seiful din buzunarul tau?

Probabil unul dintre cele 14,96 milioane de carduri din Romania este al tau. Dar stiai ca platile pe care le faci cu acesta sunt mult mai sigure si rapide decat cele cu numerar? In plus, la fiecare tranzactie platesti aceeasi suma indiferent daca alegi cash sau card, comisionul fiind 0!

29 Februarie 2016 | Plati

(P) Ziua Sigurantei pe Net este in fiecare zi!
(P) Ziua Sigurantei pe Net este in fiecare zi!

Esti unul dintre cei 11 milioane de romani care folosesc internetul. Cum faci sa nu fii unul dintre cei care sunt si pacaliti online? Cum iti protejezi copiii? Pentru ca Ziua Sigurantei pe Net ar trebui sa fie in fiecare zi, iti oferim sfaturi de top pentru a fi in siguranta online.

11 Februarie 2016 | Plati

Inapoi sus