top banner

Pagina 11 - Plati: Articole, știri și sfaturi financiare

Ghiseul.ro: in primele 3 luni din 2015 s-a incasat cat tot anul trecut

In primul trimestru din acest an, romanii au efectuat pe ghiseul.ro 48.573 de tranzactii de plati taxe si impozite prin card, in valoare de 14,1 milioane de lei. Astfel in trei luni, s-a ajuns la rezultatele inregistrate in tot anul trecut, cand s-au efectuat 49.171 de tranzactii de plati care au generat un volum de incasari de14,7 milioane de lei.

06 Apr 2015 | Plati

Prima Loterie a bonurilor fiscale, pe 13 aprilie

Bonurile fiscale emise in perioada 2 februarie - 28 martie 2015 vor participa la extragerea exceptionala organizata de Loteria Romana in data de 13 aprilie. Loteria, prima de acest fel, are alocat un fond de premiere de un milion de lei, potrivit unui comunicat al Ministerului Finantelor Publice.

03 Apr 2015 | Plati

Contributiile pentru protectia victimelor strazii se dubleaza

Companiile de asigurari care emit polite RCA vor plati Fondului de Protectie a Victimelor Strazii (FPVS) o contributie de 2% din volumul primelor incasate, dublu fata de 2014. Majorarea este necesara pentru asigurarea resurselor necesare protectiei persoanelor pagubite prin accidente produse de vehicule neasigurate sau cu autor necunoscut.

03 Apr 2015 | Plati

CE vrea sa elimine barierele tehnice din comertul online intre tarile membre

Comisia Europeana vrea sa inceapa o ancheta asupra comertului online, pentru restrictii impuse consumatorilor UE. Comisarul european pentru Concurenta, Margrethe Vestager, a declarat ca exista semnale ca unele companii restrictioneaza vanzarea de produse catre alte state UE decat tara de provenienta a respectivelor firme.

27 Mar 2015 | Plati

BCR: Cresc spectaculos taxele si impozitele platite online

Clientii Bancii Comerciale Romane folosesc tot mai mult internetul pentru plata taxelor si impozitelor, operatiunile derulate in acest scop anul trecut crescand cu 250%. Cei mai activi sunt clientii din Bucuresti, iar impozitele pentru locuinte au reprezentat principala categorie de impozite achitate prin internet.

27 Mar 2015 | Plati

ANPC: A crescut spectaculos numarul reclamatiilor pe segmentul achizitiilor online

Numarul reclamatiilor inregistrate, in 2014, la Protectia Consumatorilor pe segmentul achizitiilor online a crescut cu peste 200%, pana la 3.168, de la 1.000 cat erau consemnate cu un an in urma.

25 Mar 2015 | Plati

Tot mai multe victime ale strazii primesc despagubiri de la FPVS

Fondul de Protectie a Victimelor Strazii (FPVS) a despagubit, anul trecut, 693 de persoane pentru vatamari corporale sau decese cauzate de accidente produse de autovehicule fara RCA sau neidentificate.

20 Mar 2015 | Plati

Noutati despre taxa de pod Fetesti-Cernavoda

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale (CNADNR) a inceput lucrarile pentru introducerea unui sistem electronic de plata a taxei de trecere a podului Fetesti-Cernavoda, pe autostrada Bucuresti - Constanta.

18 Mar 2015 | Plati

Limitarea platilor in numerar a trecut de Parlament

Platile si incasarile in numerar efectuate de firme sau persoane fizice vor fi limitate. Proiectul de lege aprobat de Guvern in urma cu aproape un an a trecut de Camera Deputatilor, care este for decizional. Astfel, noile reguli mai trebuie doar promulgate de presedintele tarii si publicate in Monitorul Oficial pentru a putea intra in vigoare.

13 Mar 2015 | Plati

BNR: Moneda virtuala nu este moneda nationala si nici valuta, iar acceptarea la plata nu este obligatorie

In contextul utilizarii unor scheme de moneda virtuala (Bitcoin si altele), Banca Nationala a Romaniei precizeaza ca moneda virtuala nu este moneda nationala si nici valuta, iar acceptarea acesteia la plata nu este obligatorie din punct de vedere legal.

12 Mar 2015 | Plati
Comparații

Asigurări RCA

Asigurări RCA
  • Alegi cea mai bună asigurare
  • Plătești online cu cardul

Compară