Pagina 107 - IMM - Articole, stiri si sfaturi financiare

Pagina 107 din 111


BCR atrage fonduri pentru credite

BCR a primit un imprumut pe termen lung in valoarea de 50 milioane euro de la Banca Europena de Investitii. Fondurile vor fi folosite pentru a finanta companiile mici si mijlocii si municipalitatile.

23 Noiembrie 2006 | IMM

Finansbank extinde oferta pentru IMM

Finansbank a introdus un credit pentru investitii destinat intreprinderilor mici si mijlocii. Durata de rambursare poate ajunge pana la 7 ani, iar perioada de gratie este de pana la 9 luni.

22 Noiembrie 2006 | IMM

Banca Transilvania lanseaza Contul de Business

Pe 20 noiembrie, Banca Transilvania a lansat Contul de Business, un produs dedicat clientilor corporativi care deruleaza cel putin 50% din afacere prin intermediul bancii.

20 Noiembrie 2006 | IMM

BCR introduce carduri de debit pentru IMM

BCR a lansat cardul de debit Visa Business Electron, destinat in exclusivitate intreprinderilor mici si mijlocii. Cardul este emis in lei si are o utilizare internationala.

20 Noiembrie 2006 | IMM

ING introduce servicii de factoring

ING a infiintat in Romania o companie specializata in factoring. Acest produs ofera intreprinderilor posibilitatea de a-si finanta capitalul de lucru si de a se asigura, in acelasi timp, impotriva riscului de neplata din partea clientilor. Accesul la finantare nu este in general conditionat de constituirea unor garantii materiale de catre clienti.

8 Noiembrie 2006 | IMM

Garantiile influenteaza costul creditului

Dobanzile practicate de banci la creditele pentru intrepriderile mici si mijlocii depind si de calitatea garantiilor aduse. Cele mai solide garantii sunt cele emise in numele statului, iar singura institutie financiara care le poate furniza este Eximbank. Produsele de garantare oferite de banca pentru IMM fructifica acest avantaj.

7 Noiembrie 2006 | IMM

Parteneriat intre Eximbank si HVB Tiriac

Eximbank si HVB Tiriac au semnat un acord de cooperare. Eximbank va oferi produse si servicii pentru sprijinirea companiilor romanesti, care sa completeze oferta de produse bancare a HVB Tiriac.

7 Noiembrie 2006 | IMM

Volksbank finanteaza microintreprinderile

Volksbank a introdus mai multe credite in lei si euro pentru microintreprinderi. Noile produse pot fi folosite atat pentru finantarea activitatii curente, cat si pentru investitii.

29 Octombrie 2006 | IMM

CEC mareste scadenta creditelor pentru IMM

Incepand din 23.10.2006, CEC a majorat de la patru la cinci ani termenul maxim de acordare a creditelor pentru IMM provenite din surse ale Bancii Europene pentru Reconstructie si Dezvoltare.

23 Octombrie 2006 | IMM

Raiffeisen introduce linia de credit fara garantii

Din luna octombrie, Raiffeisen Bank ofera IMM posibilitatea de a obtine o linie de credit fara garantii materiale. Plafonul maxim de creditare este de 70.000 lei.

22 Octombrie 2006 | IMM

Inapoi sus