top banner

Pagina 107 - IMM: Articole, știri și sfaturi financiare

BCR introduce carduri de debit pentru IMM

BCR a lansat cardul de debit Visa Business Electron, destinat in exclusivitate intreprinderilor mici si mijlocii. Cardul este emis in lei si are o utilizare internationala.

21 Noi 2006 | IMM

ING introduce servicii de factoring

ING a infiintat in Romania o companie specializata in factoring. Acest produs ofera intreprinderilor posibilitatea de a-si finanta capitalul de lucru si de a se asigura, in acelasi timp, impotriva riscului de neplata din partea clientilor. Accesul la finantare nu este in general conditionat de constituirea unor garantii materiale de catre clienti.

09 Noi 2006 | IMM

Garantiile influenteaza costul creditului

Dobanzile practicate de banci la creditele pentru intrepriderile mici si mijlocii depind si de calitatea garantiilor aduse. Cele mai solide garantii sunt cele emise in numele statului, iar singura institutie financiara care le poate furniza este Eximbank. Produsele de garantare oferite de banca pentru IMM fructifica acest avantaj.

08 Noi 2006 | IMM

Parteneriat intre Eximbank si HVB Tiriac

Eximbank si HVB Tiriac au semnat un acord de cooperare. Eximbank va oferi produse si servicii pentru sprijinirea companiilor romanesti, care sa completeze oferta de produse bancare a HVB Tiriac.

08 Noi 2006 | IMM

Volksbank finanteaza microintreprinderile

Volksbank a introdus mai multe credite in lei si euro pentru microintreprinderi. Noile produse pot fi folosite atat pentru finantarea activitatii curente, cat si pentru investitii.

30 Oct 2006 | IMM

CEC mareste scadenta creditelor pentru IMM

Incepand din 23.10.2006, CEC a majorat de la patru la cinci ani termenul maxim de acordare a creditelor pentru IMM provenite din surse ale Bancii Europene pentru Reconstructie si Dezvoltare.

24 Oct 2006 | IMM

Raiffeisen introduce linia de credit fara garantii

Din luna octombrie, Raiffeisen Bank ofera IMM posibilitatea de a obtine o linie de credit fara garantii materiale. Plafonul maxim de creditare este de 70.000 lei.

23 Oct 2006 | IMM

Eximbank si Finansbank sprijina IMM

Eximbank si Finansbank au incheiat un parteneriat, in baza caruia cele doua institutii de credit vor oferi produse financiar-bancare pentru afacerile romanesti.

20 Oct 2006 | IMM

BCR lanseaza EU Office

Pe 19 octombrie, BCR a lansat in sucursala judeteana din Piatra Neamt primul birou regional EU Office, prin care va oferi clientilor bancii consultanta in atragerea fondurilor europene.

19 Oct 2006 | IMM

Start-up-urile depind de fondurile de investitii

Pentru a rezista in primii ani de functionare, firmele aflate la inceput de drum incearca sa atraga ca actionar semnificativ un fond de investitii. Practica este larg raspindita in Statele Unite si intr-o masura mai mica in Europa. Pe langa resurse de finantare, acestea pun la dispozitia intreprinzatorilor un model de afaceri.

05 Oct 2006 | IMM
Comparații

Asigurări RCA

Asigurări RCA
  • Alegi cea mai bună asigurare
  • Plătești online cu cardul

Compară