Pagina 108 - IMM - Articole, stiri si sfaturi financiare

Pagina 108 din 111


Eximbank si Finansbank sprijina IMM

Eximbank si Finansbank au incheiat un parteneriat, in baza caruia cele doua institutii de credit vor oferi produse financiar-bancare pentru afacerile romanesti.

19 Octombrie 2006 | IMM

BCR lanseaza EU Office

Pe 19 octombrie, BCR a lansat in sucursala judeteana din Piatra Neamt primul birou regional EU Office, prin care va oferi clientilor bancii consultanta in atragerea fondurilor europene.

18 Octombrie 2006 | IMM

Start-up-urile depind de fondurile de investitii

Pentru a rezista in primii ani de functionare, firmele aflate la inceput de drum incearca sa atraga ca actionar semnificativ un fond de investitii. Practica este larg raspindita in Statele Unite si intr-o masura mai mica in Europa. Pe langa resurse de finantare, acestea pun la dispozitia intreprinzatorilor un model de afaceri.

4 Octombrie 2006 | IMM

BCR vine cu un pachet de produse pentru medici

BCR lanseaza pachetul de produse si servicii financiare ?Mediplus?. Pachetul se adreseaza personalului medical si contine doua tipuri de credite, o asigurare de malpraxis si un card de debit.

3 Septembrie 2006 | IMM

Creditele acordate firmelor de CEC s-au triplat

Soldul creditelor acordate persoanelor juridice de catre CEC a crescut de la inceputul anului de aproape trei ori, ajungand la 500 de milioane de lei.

27 August 2006 | IMM

Credite pentru IMM pe 10 ani

Raiffeisen Bank a extins de la 5 ani la 10 ani perioada maxima de rambursare la creditele Flexi Invest si Credit Invest, destinate intreprinderilor mici si mijlocii.

23 Iulie 2006 | IMM

Eximbank a dezvoltat o gama completa de produse pentru IMM

Eximbank a pus la punct o gama variata de produse de finantare, garantare si asigurare, care acopera majoritatea nevoilor exportatorilor si a IMM in general. Bancile comerciale sunt principalii parteneri ai Eximbank pentru promovarea si distribuirea acestor produse, necesare in special pentru pregatirea IMM de perioada de dupa aderarea la UE.

20 Iulie 2006 | IMM

UniCredit finanteaza persoanele cu profesii liberale

UniCredit a lansat trei produse de creditare pentru persoanele care desfasoara profesii liberale. E vorba de un credit imobiliar/ipotecar, un credit auto si unul de investitii.

16 Iulie 2006 | IMM

Credite pentru IMM cu dobanda promotionala de la Raiffeisen

In perioada iulie-octombrie 2006, Raiffeisen Bank practica dobanzi promotionale la creditele KfW in lei pentru IMM. Rata dobanzii cuprinde o marja de 0,5% peste indicele BUBOR la o luna.

3 Iulie 2006 | IMM

OTP Bank finanteaza IMM cu bani de la BERD

OTP Bank a primit un credit de 10 milioane euro de la BERD pentru sprijinirea IMM. Un alt imprumut de 1,5 milioane euro de la UE e destinat instruirii ofiterilor de credite pentru IMM ai bancii.

27 Iunie 2006 | IMM

Inapoi sus