Pagina 105 - IMM - Articole, stiri si sfaturi financiare

Pagina 105 din 111


OTP Bank ofera garantii financiare pentru IMM

OTP Bank a semnat o conventie cu Fondul National de Garantare a Creditelor pentru IMM, in baza careia clientii bancii au acces la garantii financiare.

8 Mai 2007 | IMM

Credit Europe lanseaza un site pentru IMM

Credit Europe a lansat un portal financiar destinat IMM, care ofera informatii despre diverse sectoare din economie, solutiile de finantare disponibile si consultanta online.

8 Mai 2007 | IMM

Raiffeisen ofera credite pentru IMM cu dobanzi promotionale

Raiffeisen a lansat incepand cu 3 mai 2007 o campanie promotionala in cadrul careia va acorda imprumuturi KfW pentru IMM-uri la o marja de dobanda de 0,5% pe an peste Bubor la o luna.

2 Mai 2007 | IMM

Raiffeisen ofera IMM-urilor credite fara garantii

Pana pe 30 septembrie 2007, Raiffeisen Bank acorda IMM-urilor credite fara garantii pentru activitatea curenta. Creditele sunt disponibile in lei pe o perioada de pana la un an.

18 Aprilie 2007 | IMM

Cum se pot garanta creditele pentru IMM?

Garantiile potrivite pentru intreprinderile mici si mijlocii (IMM) constituie un aspect foarte important, in special pentru economiile in curs de stabilizare. In Romania exista in continuare o lipsa de surse de creditare pentru IMM, desi tot mai multe institutii specializate au dezvoltat produse si programe pentru acest sector.

10 Aprilie 2007 | IMM

Banca Transilvania se inscrie in programul national pentru IMM

Banca Transilvania a incheiat un parteneriat pentru a distribui fonduri nerambursabile care fac parte din programul guvernamental de sustinere a dezvoltarii sectorului IMM.

4 Aprilie 2007 | IMM

CEC sprijina IMM-urile

IMM vor putea obtine de la CEC alocatii financiare nerambursabile care pot ajunge pana la 50.000 euro in baza Programului national multianual pe perioada 2002-2009.

3 Aprilie 2007 | IMM

Fonduri nerambursabile pentru IMM

BCR a semnat cu ANIMMC un protocol pentru sustinerea investitiilor realizate de catre IMM. Programul dispune de un buget de 39,95 milioane lei, destinat alocarii de finantari nerambursabile.

2 Aprilie 2007 | IMM

BRD lanseaza noi credite imobiliare

Incepand cu 15 martie, BRD - Groupe Societe Generale are in oferta doua noi credite imobiliare destinate persoanelor fizice autorizate si persoanelor juridice, ImoExpert si InvestissImo.

14 Martie 2007 | IMM

Romexterra Bank obtine o linie de credit pentru IMM

Romexterra Bank a obtinut de la Eximbank o facilitate de finantare in valoare de 36 milioane lei pentru o perioada de doi ani, din care va acorda credite pentru IMM.

12 Martie 2007 | IMM

Inapoi sus