Pagina 110 - IMM - Articole, stiri si sfaturi financiare

Pagina 110 din 111


Libra Bank finanteaza IMM cu cel mult 50 de angajati

Libra Bank are un nou program de finantare a IMM. Creditele se adreseaza societatilor cu mai putin de 50 de angajati, asociatiilor familiale, liber profesionisitilor si persoanelor fizice autorizate.

21 Mai 2006 | IMM

Credite pentru IMM din orasele mici

IMM din orasele cu cel mult 50.000 de locuitori pot beneficia de noile credite lansate de Raiffeisen Bank : unul pentru investitii si altul pentru finantarea capitalului circulant.

14 Mai 2006 | IMM

Finansbank introduce credite pentru cabinete medicale

Finansbank a introdus in oferta pentru IMM doua credite pentru cabinete medicale. Valoarea finantarii poate ajunge pana la echivalentul in lei a 200.000 euro.

14 Mai 2006 | IMM

UE va oferi 9 milioane euro pe zi pentru investitii

Firmele romanesti vor avea la dispozitie dupa aderarea la UE miliarde de euro pentru dezvoltare si cresterea competitivitatii. In primii noua ani de la aderare, Romania va trebui sa cheltuiasca 9 milioane de euro pe zi din fondurile de post aderare. Elaborarea unor proiecte finantabile pentru accesarea acestor sume, constituie insa o problema.

11 Mai 2006 | IMM

Lipsa proiectelor eligibile afecteaza finantarea IMM

Soarta IMM este discutata intens in aceasta perioada. Faptul ca aproximativ una din doua firme risca sa dispara in primul an dupa aderarea la UE pare sa nu mai constituie grija principala. Intreprinzatorii, bancile si autoritatile publice pregatesc solutii pentru perioada post-aderare.

5 Aprilie 2006 | IMM

Descoperit de cont pentru IMM

Finansbank a introdus un nou produs de creditare pentru IMM ? PromptFinans. Acesta este un credit de tip ?descoperit de cont?, cu care se pot finanta nevoile pe termen scurt ale unei firme.

3 Aprilie 2006 | IMM

Aderarea ameninta sectorul IMM

2006 ar putea fi pentru multe IMM ultimul in care mai au activitate. Impactul aderarii Romaniei la Uniunea Europeana va determina multi intreprinzatori, nepregatiti sa faca fata unei concurentei acerbe, sa-si inchida afacerile.

29 Martie 2006 | IMM

Banca Transilvania lanseaza un nou produs pentru IMM

Banca Transilvania a lansat astazi al cincilea produs din seria creditelor rapide destinate IMM. Spre deosebire de celelalte, ?Scontare 100%? se adreseaza in special IMM cu cifre medii de afaceri.

14 Martie 2006 | IMM

Raiffeisen ofera credite imobiliare pentru IMM

Raiffeisen Bank a inclus de curand in oferta sa un credit imobiliar destinat IMM. Creditul poate fi rambursat in maximum 10 ani si are o perioada de gratie de pana la 6 luni.

8 Martie 2006 | IMM

Eximbank sprijina exportul catre Mexic

Eximbank a semnat un acord de cooperare cu Banca Nationala de Comert Exterior din Mexic cu scopul cresterii colaborarii si a investitiilor in cele doua tari.

10 Ianuarie 2006 | IMM

Inapoi sus