Pagina 109 - IMM - Articole, stiri si sfaturi financiare

Pagina 109 din 111


Abonament bancar cu plati incluse

Banca Transilvania ofera IMM posibilitatea de a efectua plati si retrageri de numerar fara limita in baza unui abonament lunar. Tariful se recalculeaza semestrial in functie de volumul tranzactiilor efectuate. Initial, aceasta schema se aplica doar clientilor care au cont la banca de peste sase luni. In schimb, clientii noi platesc 10 euro pe luna.

19 Iunie 2006 | IMM

Finansbank extinde oferta de credite pentru IMM

Finansbank a lansat un credit pentru finantarea activitatii curente a IMM. Denumit SuportFinans, produsul are o limita maxima de creditare de 125.000 euro.

18 Iunie 2006 | IMM

Eximbank lanseaza produse noi pentru IMM si exportatori

Eximbank ofera un produs nou pentru exportatori si doua instrumente care isi propun sa vina in sprijinul IMM. Noile produse sunt gandite in perspectiva aderarii Romaniei la UE.

13 Iunie 2006 | IMM

BCR acorda credite la dobanzi subventionate

IMM pot primi de la BCR credite in valoare de 10.000 RON pentru fiecare loc de munca nou creat. Imprumuturile se acorda la dobanzi subventionate cuprinse intre 2,13%-4,25% pe an.

7 Iunie 2006 | IMM

Bancile se intrec in lansarea de produse pentru micile afaceri

In paralel cu segmentul de retail, bancile incep sa priveasca mai serios sectorul IMM, lansand tot mai multe produse pentru finantarea acestei zone. Miza este momentul aderarii Romaniei la UE si fondurile europene ce vor veni dupa aceea. Mai nou, unele banci se implica si in consilierea si pregatirea IMM pentru accesarea acestor fonduri.

4 Iunie 2006 | IMM

BRD lanseaza o oferta completa pentru IMM

BRD a lansat astazi o oferta de produse adresate IMM. Aceasta este compusa din doua game - Ristretto IMM, pentru microintreprinderi si intreprinderi mici si Simplis, pentru firmele mijlocii. Ristretto IMM este compusa din 3 pachete de produse, iar Simplis cuprinde solutii de creditare a caror valoare maxima poate ajunge la 400.000 RON.

31 Mai 2006 | IMM

Noi conditii de finantare pentru firmele mijlocii

Din 29 mai, Bancpost a operat o serie de schimbari la creditele destinate intreprinderilor mijlocii. Modificarile vizeaza conditiile de acordare si durata necesara obtinerii unui imprumut.

30 Mai 2006 | IMM

CEC faciliteaza accesul IMM la credite

CEC se implica mai mult in actiunile de finantare a IMM. In urma unui acord cu Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii, accesul acestor entitati la credite CEC va fi mai facil.

23 Mai 2006 | IMM

Banca Transilvania lanseaza linie telefonica pentru IMM

Banca Transilvania a lansat o linie dedicata pentru IMM, anuntand ca este prima institutie care asculta dorintele micilor intreprinzatori. De 2 ani, Raiffeisen face acelasi lucru si chiar mai mult.

23 Mai 2006 | IMM

Eximbank emite garantii pentru sprijinirea exportatorilor

Eximbank a lansat garantia la creditele acordate pentru productia destinata exportului. Prin acest produs, banca preia pana la 80% din riscul de nerambursare a creditului.

22 Mai 2006 | IMM

Inapoi sus