top banner

Pagina 109 - IMM: Articole, știri și sfaturi financiare

BCR acorda credite la dobanzi subventionate

IMM pot primi de la BCR credite in valoare de 10.000 RON pentru fiecare loc de munca nou creat. Imprumuturile se acorda la dobanzi subventionate cuprinse intre 2,13%-4,25% pe an.

08 Iun 2006 | IMM

Bancile se intrec in lansarea de produse pentru micile afaceri

In paralel cu segmentul de retail, bancile incep sa priveasca mai serios sectorul IMM, lansand tot mai multe produse pentru finantarea acestei zone. Miza este momentul aderarii Romaniei la UE si fondurile europene ce vor veni dupa aceea. Mai nou, unele banci se implica si in consilierea si pregatirea IMM pentru accesarea acestor fonduri.

05 Iun 2006 | IMM

BRD lanseaza o oferta completa pentru IMM

BRD a lansat astazi o oferta de produse adresate IMM. Aceasta este compusa din doua game - Ristretto IMM, pentru microintreprinderi si intreprinderi mici si Simplis, pentru firmele mijlocii. Ristretto IMM este compusa din 3 pachete de produse, iar Simplis cuprinde solutii de creditare a caror valoare maxima poate ajunge la 400.000 RON.

01 Iun 2006 | IMM

Noi conditii de finantare pentru firmele mijlocii

Din 29 mai, Bancpost a operat o serie de schimbari la creditele destinate intreprinderilor mijlocii. Modificarile vizeaza conditiile de acordare si durata necesara obtinerii unui imprumut.

31 Mai 2006 | IMM

CEC faciliteaza accesul IMM la credite

CEC se implica mai mult in actiunile de finantare a IMM. In urma unui acord cu Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii, accesul acestor entitati la credite CEC va fi mai facil.

24 Mai 2006 | IMM

Banca Transilvania lanseaza linie telefonica pentru IMM

Banca Transilvania a lansat o linie dedicata pentru IMM, anuntand ca este prima institutie care asculta dorintele micilor intreprinzatori. De 2 ani, Raiffeisen face acelasi lucru si chiar mai mult.

24 Mai 2006 | IMM

Eximbank emite garantii pentru sprijinirea exportatorilor

Eximbank a lansat garantia la creditele acordate pentru productia destinata exportului. Prin acest produs, banca preia pana la 80% din riscul de nerambursare a creditului.

23 Mai 2006 | IMM

Libra Bank finanteaza IMM cu cel mult 50 de angajati

Libra Bank are un nou program de finantare a IMM. Creditele se adreseaza societatilor cu mai putin de 50 de angajati, asociatiilor familiale, liber profesionisitilor si persoanelor fizice autorizate.

22 Mai 2006 | IMM

Credite pentru IMM din orasele mici

IMM din orasele cu cel mult 50.000 de locuitori pot beneficia de noile credite lansate de Raiffeisen Bank : unul pentru investitii si altul pentru finantarea capitalului circulant.

15 Mai 2006 | IMM

Finansbank introduce credite pentru cabinete medicale

Finansbank a introdus in oferta pentru IMM doua credite pentru cabinete medicale. Valoarea finantarii poate ajunge pana la echivalentul in lei a 200.000 euro.

15 Mai 2006 | IMM
Comparații

Asigurări RCA

Asigurări RCA
  • Alegi cea mai bună asigurare
  • Plătești online cu cardul

Compară