Pagina 106 - IMM - Articole, stiri si sfaturi financiare

Pagina 106 din 111


Banca Transilvania acorda credite mai mari decat garantiile

Banca Transilvania a lansat pe 7 martie ?Creditul de doua ori cat casa?. Acesta este un credit pentru nevoi diverse, care se adreseaza atat IMM, cat si persoanelor fizice. Garantiile imobiliare trebuie sa acopere doar jumatate din valoarea creditului, in conditiile in care in practica bancara curenta acestea depasesc valoarea imprumutului.

6 Martie 2007 | IMM

Se ieftinesc garantiile la credite

Fondul de Garantare a scazut nivelul comisioanelor pentru creditele acordate de banci intreprinderilor mici si mijlocii, iar procedurile de lucru s-au simplificat.

4 Martie 2007 | IMM

Banca Romaneasca lanseaza credite noi pentru IMM

Banca Romaneasca si-a diversificat oferta pentru IMM. Trei produse noi, dintre care unul promotional, valabil pana la 30 aprilie, sunt disponibile celor care vor sa aiba acces la finantare.

25 Februarie 2007 | IMM

Raiffeisen reduce dobanda la creditele pentru IMM

In perioada 19 februarie-18 mai 2007, Raiffeisen Bank ofera credite pentru IMM la o dobanda promotionala in lei de 7,89%. Marja bancii este de doar 0,5% peste rata Bubor la 1 luna.

21 Februarie 2007 | IMM

Eximbank incheie un parteneriat cu CR Firenze

In urma acordului incheiat cu Eximbank, CR Firenze va putea oferi propriilor clienti garantii si asigurari in numele si in contul statului si compensarea partiala a dobanzii la creditele in lei.

24 Ianuarie 2007 | IMM

Fonduri europene pentru IMM

Incepand din trimestrul II, IMM vor avea la dispozitie noi instrumente financiare pentru a-si dezvolta activitatea. Banii sunt furnizati de Fondul European de Investitii, iar printre solutiile de finantare disponibile se numara participarea la capitalul social al societatilor, scheme de garantare pentru IMM si microcredite.

22 Ianuarie 2007 | IMM

Libra Bank propune solutii pentru IMM exportatoare

Libra Bank a incheiat recent doua acorduri de colaborare, cu Eximbank si Mobiasbanca, care-si propun sa sprijine activitatea micilor intreprinzatori implicati in operatiuni de import-export.

10 Decembrie 2006 | IMM

Credite fara avans pentru investitii imobiliare

Banca Transilvania a lansata astazi al 8-lea produs destinat IMM. ?Proprietati imobiliare pe firma. Credit fara avans? este destinat micilor intreprinzatori care vor sa faca o investitie imobiliara. Finantarile sunt disponibile in lei si euro, pe perioade de pana la 15 ani, iar suma maxima imprumutata poate ajunge la maxim 200.000 euro.

28 Noiembrie 2006 | IMM

BCR inaugureaza al 6-lea EU Office

BCR a lansat pe 29 noiembrie, la Timisoara, un nou birou regional ?EU Office?. Birourile vor oferi informatii complete si consultanta celor interesati de accesarea fondurilor europene.

28 Noiembrie 2006 | IMM

Finansbank isi procura fonduri pentru IMM

Finansbank va primi un imprumut de 20 milioane de euro pe 7 ani de la IFC, divizia de investitii a Bancii Mondiale. Fondurile sunt destinate creditarii IMM.

26 Noiembrie 2006 | IMM

Inapoi sus