top banner

Pagina 8 - Economisire-Creditare: Articole, știri și sfaturi financiare

Economisire-creditare: ce inseamna divizarea contractului?

Divizarea reprezinta o modificare a contractului de economisire-creditare. Dupa divizare, clientul devine titularul a 2 contracte de economisire, al contractului initial si al unui contract nou care se deschide ca urmare a divizarii.

24 Oct 2010 | Economisire-Creditare

BCR Locuinte ofera 50 lei clientilor care incheie un contract pentru copiii lor

BCR Banca pentru Locuinte vireaza automat 50 lei in contul clientilor care incheie un contract de economisire-creditare pe numele copiilor lor, in perioada 18 octombrie-14 noiembrie.

15 Oct 2010 | Economisire-Creditare

Economisire-creditare: In cat timp se primesc banii la rezilierea contractului?

Titularii de contracte pot opta pentru rezilierea standard a contractelor, iar banii se primesc cel mai devreme dupa 3 luni, sau pentru rezilierea imediata, caz in care banii sunt restituiti la receptionarea cererii.

29 Sep 2010 | Economisire-Creditare

BCR Locuinte gestioneaza economii de 330 milioane lei

Clientii BCR Banca pentru Locuinte au strans in conturi 330 de milioane lei in doi ani de la intrarea bancii pe piata. De curand, BCR Locuinte a lansat si activitatea de creditare in domeniul locativ.

28 Sep 2010 | Economisire-Creditare

Economisire-creditare: in ce conditii se acorda un credit anticipat?

In cazul in care clientul doreste o finantare mai rapida de 5 ani, poate solicita creditul anticipat in valoare de maxim suma contractata. Creditul anticipat este un credit de "tip punte" care se acorda pana la indeplinirea conditiilor de acordare a creditului pentru domeniul locativ.

28 Sep 2010 | Economisire-Creditare

Raiffeisen Locuinte va restitui clientilor fideli 16% din taxa de deschidere a conturilor

Cei care vor economisi minimum 5 ani la Raiffeisen Banca pentru Locuinte vor primi inapoi 16% din comisionul platit la deschiderea contractului de economisire-creditare, sub forma de bonus.

22 Sep 2010 | Economisire-Creditare

Economisire-creditare: Prima de la stat se impoziteaza cu 16%?

Se impoziteaza cu o cota de 16% veniturile sub forma de dobanzi realizate incepand cu data de 1 iulie 2010. Veniturile reprezentand prima de stat nu se impoziteaza.

25 Aug 2010 | Economisire-Creditare

Economisire-creditare: Care este baza de calcul a primei de stat?

La calculul primei de stat se iau in considerare si depunerile reprezentand comision de deschidere. Prin urmare, prima de stat este direct corelata cu depunerile efectuate de client intr-un an de economisire, indiferent daca aceste depuneri reprezinta comisioane sau rate efective de economisire.

24 Aug 2010 | Economisire-Creditare

Cum se poate mosteni un contract de economisire-creditare?

Daca un mostenitor alege sa continuie contractul de economisire-creditare al autorului sau si respecta perioada de economisire stabilita initial in contract (5 ani), atunci i se cuvine prima de stat si nici nu mai trebuie sa faca dovada utilizarii sumei in domeniul locativ.

29 Iul 2010 | Economisire-Creditare

BCR Locuinte a demarat virarea primelor de stat pentru 2009 in contul clientilor

BCR Banca pentru Locuinte a inceput sa vireze in conturile clientilor care au economisit in 2009 prima de la stat aferenta. Suma totala se ridica la 8,6 milioane lei, pentru 134.000 de beneficiari.

23 Iul 2010 | Economisire-Creditare
Comparații

Depozite la termen

Depozite la termen
  • Compari ofertele băncilor
  • Câștiguri mai mari pentru economiile tale

Compară