top banner

BCR Locuinte gestioneaza economii de 330 milioane lei

28 Septembrie 2010 | Autor: Conso

Clientii BCR Banca pentru Locuinte au strans in conturi 330 de milioane lei in doi ani de la intrarea bancii pe piata. De curand, BCR Locuinte a lansat si activitatea de creditare in domeniul locativ.
In doi ani de activitate, banca a reusit sa isi formeze un portofoliu de 170.000 de clienti iar suma totala a contractelor incheiate de acestia este de aproape 5 miliarde de lei. In baza acestor contracte, clientii au economisit peste 330 milioane lei, valoarea fiind de peste patru ori mai mare fata de anul precedent, cand sumele depuse au fost de 80 milioane lei.
”Sprijinul statului este foarte important pentru cetatenii care doresc sa isi imbunatateasca conditiile locative si economisesc prin acest sistem” a declarat Alexandru Ciobanu, presedinte executiv BCR Banca pentru Locuinte.
In aceasta vara, banca a lansat si activitatea de creditare pentru domeniul locativ, si ofera clientilor inclusiv posibilitatea de a contracta un credit intermediar sau anticipat, cu scopul de a scurta perioada de asteptare pentru creditul standard.
Comparații

Depozite la termen

Depozite la termen
  • Compari ofertele băncilor
  • Câștiguri mai mari pentru economiile tale
Compară
Educație financiară

Banchereza, pe înțelesul tuturor

  • Te ajutăm să înțelegi mai ușor contractele bancare
  • Vorbim în termeni simpli, pe înțelesul tău
  • Sfaturi financiare pentru consumatori
Citește

Un proiect susținut de

BCR

Economisire-Creditare

Alte Articole

Ce sanse sunt sa creasca dobanzile la depozite?

Ce sanse sunt sa creasca dobanzile la depozite?

Comparatia cu rata inflatiei cand vine vorba de asteptarile privind dobanzile la termen in lei nu este atat de relevanta cand avem un raport intre depozite si credite supraunitar, bancile fiind sufocate de bani in prezent.

30 Iun 2021 | Economisire-Creditare

Raiffeisen BpL devine Aedificium Banca pentru Locuinte

Raiffeisen Banca pentru Locuinte si-a schimbat denumirea in Aedificium Banca pentru Locuinte, dupa ce Raiffeisen Bank a devenit actionarul principal.

24 Oct 2019 | Economisire-Creditare

O noua lege clarifica modul de acordare al primei de stat

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat Legea care aduce clarificari in privinta functionarii sistemului de economisire-creditare in domeniul locativ (bauspar). Actul normativ va debloca sistemul in sensul ca vor putea fi atrasi noi clienti de catre bancile care activeaza pe aceasta piata.

11 Iul 2018 | Economisire-Creditare

Sistemul Bauspar, deblocat pentru noi clienti! Ce se intampla cu cei vechi?

Bancile de locuinte din Romania vor putea relua, in curand, atragerea de noi clienti, dupa o pauza de circa doi ani si jumatate. Noua lege privind sistemul de economisire creditare (Bauspar) a fost aprobata de Parlament pe 13 iunie. Principala modificare este ca beneficiarii primei de stat trebuie sa demonstreze utilizarea banilor in scop locativ.

29 Iun 2018 | Economisire-Creditare

TE AJUTĂM SĂ-ȚI FACI CALCULELE

Calculatoare

Depozit la termen

Calculează suma pe care o poți acumula cu ajutorul unui depozit la termen

Cont de economii

Calculează suma acumulată prin depuneri lunare într-un cont de economii