top banner

Pagina 136 - Credite nevoi personale: Articole, știri și sfaturi financiare

Birocratia creditelor de nevoi personale

Drumul pana la obtinerea unui credit este de multe ori ingreunat de documentatia care trebuie prezentata la banca. Multe institutii anunta ca au simplificat la maxim actele pe care le cer solicitantilor de credite. O analiza a numarului si a tipului de documente necesare arata ca lucrurile nu stau chiar asa.

14 Aug 2006 | Credite nevoi personale

Bancpost lanseaza creditele de nevoi personale cu ipoteca

Bancpost a lansat un credit de nevoi personale garantat cu ipoteca, cu o perioada de rambursare de pana la 20 ani. Sumele imprumutate pot fi cuprinse intre 10.000 si 75.000 euro.

11 Aug 2006 | Credite nevoi personale

Rau-platnicii ?de ocazie? mai au sanse la credite

Nimic nu e mai neplacut pentru o persoana care doreste sa obtina un credit decat sa afle ca nu are acces la finantare pentru ca apare la Biroul de Credit cu o restanta. Imprejurarile in care cineva ajunge sa capete statutul de rau-platnic sunt diferite, iar cazurile sunt judecate individual de catre banci.

01 Aug 2006 | Credite nevoi personale

Conso.ro introduce DAE personalizata

Conso.ro faciliteaza, in premiera in Romania, compararea creditelor pentru populatie prin introducerea dobanzii anuale efective (DAE) personalizate. Aceasta se calculeaza in functie de suma si durata creditelor selectate de utilizatori, si include costul cu dobanda, comisioanele percepute la acordare, comisioanele anuale si/sau cele lunare.

19 Iul 2006 | Credite nevoi personale

Un nou credit de consum la HVB si Banca Tiriac

HVB si Banca Tiriac au introdus un nou credit de nevoi personale - Creditul pentru Orice pe 10 ani. Imprumutul se acorda fara ipoteca, pentru sume de pana la 20.000 euro.

18 Iul 2006 | Credite nevoi personale

Chiria si dividendul ? venituri de rang 2 la credite

Veniturile din chirii sau din dividende pot creste semnificativ sansele unei persoane de a obtine un credit mai mare. Majoritatea bancilor accepta astfel de surse de venit in anumite proportii si in anumite conditii. Includerea unor asemenea surse de venit e importanta in special pentru imprumuturile pe termen scurt.

30 Iun 2006 | Credite nevoi personale

Ratele de la Porsche Bank se pot achita si la Posta

Clientii Porsche Bank si Porsche Leasing isi pot achita ratele la credite sau la leasing la oficiile Postei Romane. Tot aici isi pot plati primele de asigurare sau isi pot alimenta contul curent.

30 Iun 2006 | Credite nevoi personale

Piraeus Bank acorda credite de nevoi personale si in euro

Piraeus Bank a introdus acum in oferta si credite de nevoi personale in euro. In plus, perioada de finantare pentru acest tip de credit a fost extinsa de la 5 la 10 ani.

26 Iun 2006 | Credite nevoi personale

Litoralul romanesc asteapta vremuri mai bune

Vara aceasta nu se anunta a fi prea buna pentru turismul romanesc. Litoralul autohton, destinatia preferata de majoritatea romanilor, nu se bucura pana acum nici de prea multi turisti, nici de soare. Paradoxal, nu gripa aviara a alungat turistii, ci scandalurile legate de administrarea plajelor.

16 Iun 2006 | Credite nevoi personale

UniCredit cheama ambii soti la semnarea contractului de credit

Persoanele casatorite nu pot obtine creditul de nevoi personale CreditInstant Plus de la UniCredit decat in prezenta sotului sau sotiei. La semnarea contractului, ambii soti trebuie sa fie de fata.

15 Iun 2006 | Credite nevoi personale
Comparații

Credite nevoi personale

Credite nevoi personale
  • Compari ofertele și economisești bani
  • Aplici online la credit
  • Verifici situația de la Biroul de Credit

Compară