Pagina 136 - Credite nevoi personale - Articole, stiri si sfaturi financiare

Pagina 136 din 137


Spoturile ABN AMRO Bank revin pe TV

Pe 14 aprilie, reprezentantii ABN AMRO Bank si CNA au avut o intalnire, in care au solutionat problemele legate de promovarea creditelor bancii pe posturile TV.

13 Aprilie 2006 | Credite nevoi personale

A inceput sezonul promotiilor

In perioada Sarbatorilor de Pasti, unele banci aleg sa lanseze oferte promotionale pentru clienti. Cei care solicita credite si carduri de credit beneficiaza in aceasta perioada de reduceri de dobanzi sau de comisioane. La randul lor, depozitele au cunoscut majorari de dobanda in unele cazuri.

10 Aprilie 2006 | Credite nevoi personale

CNA: Spoturile bancare suspendate fac reclama inselatoare

CNA anunta ca spoturile pentru servicii financiare interzise de la difuzare fac reclama inselatoare. Decizia a fost luata in baza Legii Publicitatii si Codului privind continutul audiovizual.

9 Aprilie 2006 | Credite nevoi personale

Ratele la BRD Finance se pot achita la Posta

Din aprilie, clientii BRD Finance isi pot achita ratele la credite sau la cardurile de credit cobranded si la Posta Romana. Facilitatea este disponibila in cele 500 de oficii postale incluse in VPN.

9 Aprilie 2006 | Credite nevoi personale

Ultima strigare pentru vacanta de Pasti

Agentiile de turism vand deja ultimele locuri din ofertele de Pasti si sunt in plina campanie pentru vacanta de vara. Targul National de Turism de la Romexpo este un foarte bun prilej de a vedea care sunt cele mai cautate si avantajoase destinatii de vacanta.

6 Aprilie 2006 | Credite nevoi personale

CNA impune legea creditului de consum

Pentru prima oara, institutiile financiare sunt sanctionate in baza legii creditului de consum. Marti, CNA a interzis de la difuzare cinci spoturi publicitare pentru credite bancare si finantari in leasing, pe motiv ca nu afiseaza dobanda anuala efectiva. Reactia bancherilor nu a intarziat sa apara.

5 Aprilie 2006 | Credite nevoi personale

Banca Romaneasca are un nou credit de consum

Banca Romaneasca ofera din 3 aprilie un nou credit in lei pentru nevoi personale. Perioada de acordare este de cel mult 10 ani, plafonul maxim - 10.000 euro in echivalent, iar dobanda ? 10% pe an.

4 Aprilie 2006 | Credite nevoi personale

Credit reincarcabil de la BRD

BRD introduce in oferta un nou credit de nevoi personale garantat cu ipoteca - Expresso NonStop. Anual, clientul poate sa-si suplimenteze creditul contractat prin reincarcare.

2 Aprilie 2006 | Credite nevoi personale

BCR lanseaza MaxiPlus

BCR a lansat un nou credit de nevoi personale ? MaxiPlus - garantat cu ipoteca. In primii 5 ani, produsul functioneaza ca o linie de credit, fiind posibile trageri si rambursari multiple.

2 Aprilie 2006 | Credite nevoi personale

Creditele de consum dau tonul la BRD

In 2006, BRD anticipeaza ritmuri inalte de crestere ale creditelor de consum. Banca se concentreaza pe aceasta categorie de produse si pe extinderea retelei in orasele medii si mici.

28 Martie 2006 | Credite nevoi personale

Inapoi sus