Pagina 136 - Credite nevoi personale - Articole, stiri si sfaturi financiare

Pagina 136 din 136


Creditele de consum dau tonul la BRD

In 2006, BRD anticipeaza ritmuri inalte de crestere ale creditelor de consum. Banca se concentreaza pe aceasta categorie de produse si pe extinderea retelei in orasele medii si mici.

28 Martie 2006 | Credite nevoi personale

Credite noi de la Romexterra

Romexterra Bank a lansat doua credite noi pentru persoane fizice. Ambele sunt destinate nevoilor personale sau refinantarii creditelor de consum obtinute de la alte institutii financiare.

26 Martie 2006 | Credite nevoi personale

Promotii la creditele din magazine

Creditele de la magazin obtinute cu minimum de acte se bucura in continuare de succes. Nu toate promotiile sunt insa ocazii unice care nu trebuie ratate. DAE reprezinta singurul criteriu ce permite compararea corecta a costului creditelor.

20 Martie 2006 | Credite nevoi personale

HVB scumpeste creditele in lei

HVB majoreaza costul creditelor in lei, prin introducerea unui comision lunar de 0,5%. Ratele dobanzilor s-au diminuat cu peste 2,5 puncte procentuale. Totusi DAE creste cu peste 3 puncte procentuale.

13 Martie 2006 | Credite nevoi personale

ING Bank introduce creditele de consum

ING Bank a intrat, in februarie, pe piata creditelor de consum. Credit'FORTE ofera posibilitatea obtinerii unui imprumut fara avans, fara girant, in lei sau in euro.

12 Martie 2006 | Credite nevoi personale

Conditii mai avantajoase pentru Alpha 4ALL

Creditul pentru nevoi personale Alpha 4ALL de la Alpha Bank, are de la 1 februarie dobanzi mai mici pentru lei. De asemenea, perioada de creditare si suma maxima ce poate fi imprumutata au crescut.

9 Martie 2006 | Credite nevoi personale

Studii pe banii bancilor

Creditul de studii este prezent doar in ofertele catorva banci comerciale. Cei care vor sa-si achite studiile in rate au putine posibilitati de alegere. Un MBA costa in Romania intre 5.000 de euro si aproape 15.000 de euro. In aceste conditii, nu oricine isi poate permite sa plateasca taxele din resursele proprii.

28 Februarie 2006 | Credite nevoi personale

Credit fara garantii de la BRD

BRD a lansat in februarie un credit de consum fara garantii. ?Expresso Lejer? este un credit acordat pe o perioada maxima de 10 ani, in lei sau in euro.

15 Februarie 2006 | Credite nevoi personale

Inapoi sus