top banner

Pagina 138 - Credite nevoi personale: Articole, știri și sfaturi financiare

Raiffeisen refinanteaza credite de consum

Raiffeisen Bank ofera clientilor posibilitatea de a refinanta credite de consum la o rata a dobanzii de 9,5% la euro si 10,5% la dolari. La acordare, banca solicita o garantie ipotecara.

25 Apr 2006 | Credite nevoi personale

Creditul de consum asteapta reguli noi

Actuala directiva europeana privind creditul de consum este de mult depasita. De mai bine de 4 ani, proiectul de modificare al acesteia este supus dezbaterilor. In acest an, este de asteptat ca negocierile sa se definitiveze. In noul format, directiva va aduce beneficii importante consumatorilor.

20 Apr 2006 | Credite nevoi personale

UniCredit face promotie la credite

Pana pe 31 mai, UniCredit acorda reduceri de dobanda la creditele de nevoi personale si la creditele auto. La imprumuturile in lei si euro, rata dobanzii scade cu valori cuprinse intre 1-6%.

20 Apr 2006 | Credite nevoi personale

Refinantarea scade costul creditului de consum

Refinantarea unui credit este o practica obisnuita in tarile occidentale. In Romania, se apeleaza mai putin la aceste produse, insa scaderea dobanzilor determina tot mai multi clienti sa solicite o refinantare, nu numai pentru creditele ipotecare, dar si pentru cele de consum sau auto.

18 Apr 2006 | Credite nevoi personale

Spoturile ABN AMRO Bank revin pe TV

Pe 14 aprilie, reprezentantii ABN AMRO Bank si CNA au avut o intalnire, in care au solutionat problemele legate de promovarea creditelor bancii pe posturile TV.

14 Apr 2006 | Credite nevoi personale

A inceput sezonul promotiilor

In perioada Sarbatorilor de Pasti, unele banci aleg sa lanseze oferte promotionale pentru clienti. Cei care solicita credite si carduri de credit beneficiaza in aceasta perioada de reduceri de dobanzi sau de comisioane. La randul lor, depozitele au cunoscut majorari de dobanda in unele cazuri.

11 Apr 2006 | Credite nevoi personale

CNA: Spoturile bancare suspendate fac reclama inselatoare

CNA anunta ca spoturile pentru servicii financiare interzise de la difuzare fac reclama inselatoare. Decizia a fost luata in baza Legii Publicitatii si Codului privind continutul audiovizual.

10 Apr 2006 | Credite nevoi personale

Ratele la BRD Finance se pot achita la Posta

Din aprilie, clientii BRD Finance isi pot achita ratele la credite sau la cardurile de credit cobranded si la Posta Romana. Facilitatea este disponibila in cele 500 de oficii postale incluse in VPN.

10 Apr 2006 | Credite nevoi personale

Ultima strigare pentru vacanta de Pasti

Agentiile de turism vand deja ultimele locuri din ofertele de Pasti si sunt in plina campanie pentru vacanta de vara. Targul National de Turism de la Romexpo este un foarte bun prilej de a vedea care sunt cele mai cautate si avantajoase destinatii de vacanta.

07 Apr 2006 | Credite nevoi personale

CNA impune legea creditului de consum

Pentru prima oara, institutiile financiare sunt sanctionate in baza legii creditului de consum. Marti, CNA a interzis de la difuzare cinci spoturi publicitare pentru credite bancare si finantari in leasing, pe motiv ca nu afiseaza dobanda anuala efectiva. Reactia bancherilor nu a intarziat sa apara.

06 Apr 2006 | Credite nevoi personale
Comparații

Credite nevoi personale

Credite nevoi personale
  • Compari ofertele și economisești bani
  • Aplici online la credit
  • Verifici situația de la Biroul de Credit

Compară