top banner

Pagina 135 - Credite nevoi personale: Articole, știri și sfaturi financiare

Pachet financiar pentru vacante

BCR a lansat un pachet de produse financiar-bancare pentru turisti, care cuprinde un imprumut la dobanzi promotionale, o asigurare de viata si una medicala si un card de debit.

27 Sep 2006 | Credite nevoi personale

Credite in lei la dobanzi promotionale

Pana pe 31 decembrie 2006, OTP Bank ofera credite in lei la dobanzi promotionale. Beneficiarii pot avea acces la internet banking, fiind scutiti de plata abonamentului lunar timp de 1 an.

18 Sep 2006 | Credite nevoi personale

Mirajul francilor elvetieni

Tot mai multe banci incep sa lanseze credite in franci elvetieni cu dobanzi care ajung sa coboare uneori chiar sub pragul de 5%. In prezent, acestea sunt cele mai ieftine imprumuturi din piata, dar cu perspective imprevizibile. Riscul valutar asociat francilor elvetieni, precum si cel de dobanda, pot da peste cap ulterior calculele initiale.

07 Sep 2006 | Credite nevoi personale

Volksbank majoreaza comisioanele

Volksbank a majorat comisioanele la toate creditele pentru populatie. Comisioanele lunare care se plateau inainte doar in primul an al creditului se achita acum pe toata durata imprumutului.

05 Sep 2006 | Credite nevoi personale

Banca Romaneasca scade dobanda si creste comisionul

Banca Romaneasca a redus rata dobanzii la euro pentru creditele de nevoi personale cu garantie ipotecara de la 8,9% la 7,75%. In schimb, comisionul lunar a fost majorat de la 0,1% la 0,2%.

04 Sep 2006 | Credite nevoi personale

Cresc dobanzile la forinti

Pe langa creditele traditionale oferite de banci in lei, euro si dolari, pe piata si-au facut loc in ultimul timp si monede mai putin consacrate, cum este forintul maghiar. Evolutia dobanzilor pentru aceste imprumuturi este strans legata de perspectivele economiei maghiare, care nu sunt deosebit de imbucuratoare.

29 Aug 2006 | Credite nevoi personale

CR Firenze relanseaza creditele de nevoi personale si auto

Banca C.R. Firenze si-a imbunatatit conditiile de acordare pentru creditele de nevoi personale si auto. Ambele se acorda pe o perioada de maxim 10 ani, imprumuturile fiind disponibile in lei si euro.

29 Aug 2006 | Credite nevoi personale

BCR introduce pachetul ?Divers Plus ?

BCR a lansat un pachet de produse si servicii financiare destinat persoanelor fizice. Pachetul ?Divers Plus BCR? include un credit, o asigurare de viata, un card de debit si doua componente optionale.

29 Aug 2006 | Credite nevoi personale

BCR reduce dobanzile la creditele de nevoi personale

BCR reduce cu pana la 2% dobanda la anumite credite de nevoi personale. Reducerea este valabila pana pe 29 septembrie, in cadrul campaniei promotionale ?Prinde valul de oferte BCR?.

23 Aug 2006 | Credite nevoi personale

Sute de datornici au datorii mai mici de 1 RON!

Biroul de Credit a facut, la doi ani de la infiintare, portretul robot al restantierului. El este barbat, are intre 35 si 39 de ani, sta in Bucuresti si a luat un credit de consum de pana la 1000 RON. Sute de persoane se afla insa pe listele Biroului pentru datorii mai mici de 1 RON, desi destui au ajuns acolo doar datorita neglijentei bancilor.

16 Aug 2006 | Credite nevoi personale
Comparații

Credite nevoi personale

Credite nevoi personale
  • Compari ofertele și economisești bani
  • Aplici online la credit
  • Verifici situația de la Biroul de Credit

Compară