Pagina 135 - Credite nevoi personale - Articole, stiri si sfaturi financiare

Pagina 135 din 137


HVB si Banca Tiriac unifica dobanzile, DAE urmeaza in septembrie

HVB Bank si Banca Tiriac au unificat si dobanzile la creditele in euro si dolari. Dobanda anuala efectiva ramane inca diferita si urmeaza sa fie aliniata in septembrie, cand se va finaliza fuziunea. Modul de calcul al comisionului lunar de gestiune face in prezent mai scumpe creditele de la Banca Tiriac decat cele de la HVB.

23 Mai 2006 | Credite nevoi personale

Piraeus Bank tine pasul cu concurenta

Pe 18 mai, Piraeus Bank a anuntat imbunatatirea produselor sale de creditare pentru populatie. Banca a relaxat conditiile de eligibilitate solicitate clientilor si a majorat perioada de rambursare si suma maxima imprumutata la unele produse. In plus, gama de venituri luate in calcul in analiza cererilor de credite a fost extinsa.

18 Mai 2006 | Credite nevoi personale

Flexicredit devine mai flexibil

Raiffeisen Bank a imbunatatit conditiile de acordare ale creditului de nevoi personale, Flexicredit. Limita maxima s-a majorat la 10.000 EUR, iar aprobarea se face acum in maxim 24 de ore.

17 Mai 2006 | Credite nevoi personale

Multi romani se vor bronza pe plaje straine

In lipsa unei oferte interne atractive, multi romani vor alege si in aceasta vara plajele din strainatate. Agentiile s-au pregatit cu destinatii noi sau cu servicii suplimentare. Pentru romanii care vor ceva nou si exotic, Tenerife se anunta deja ca fiind atractia acestei veri.

7 Mai 2006 | Credite nevoi personale

Ce ascunde DAE la creditele de nevoi personale?

Dobanda anuala efectiva (DAE) reprezinta cel mai util criteriu pentru a compara ofertele de credite ale bancilor. Potrivit legii creditului de consum, DAE trebuie sa exprime costul total al creditului, cu anumite exceptii. Cat de mult conteaza, insa, aceste exceptii?

27 Aprilie 2006 | Credite nevoi personale

Banca Tiriac si-a restructurat oferta de credite

Din 25 aprilie, oferta de credite a Bancii Tiriac a suferit modificari importante. O serie de credite au fost inlocuite iar altele revizuite. Masurile fac parte din programul de fuziune dintre HVB Bank si Banca Tiriac. La finele acestui proces, cele doua banci vor oferi aceleasi produse.

26 Aprilie 2006 | Credite nevoi personale

Raiffeisen refinanteaza credite de consum

Raiffeisen Bank ofera clientilor posibilitatea de a refinanta credite de consum la o rata a dobanzii de 9,5% la euro si 10,5% la dolari. La acordare, banca solicita o garantie ipotecara.

24 Aprilie 2006 | Credite nevoi personale

Creditul de consum asteapta reguli noi

Actuala directiva europeana privind creditul de consum este de mult depasita. De mai bine de 4 ani, proiectul de modificare al acesteia este supus dezbaterilor. In acest an, este de asteptat ca negocierile sa se definitiveze. In noul format, directiva va aduce beneficii importante consumatorilor.

19 Aprilie 2006 | Credite nevoi personale

UniCredit face promotie la credite

Pana pe 31 mai, UniCredit acorda reduceri de dobanda la creditele de nevoi personale si la creditele auto. La imprumuturile in lei si euro, rata dobanzii scade cu valori cuprinse intre 1-6%.

19 Aprilie 2006 | Credite nevoi personale

Refinantarea scade costul creditului de consum

Refinantarea unui credit este o practica obisnuita in tarile occidentale. In Romania, se apeleaza mai putin la aceste produse, insa scaderea dobanzilor determina tot mai multi clienti sa solicite o refinantare, nu numai pentru creditele ipotecare, dar si pentru cele de consum sau auto.

17 Aprilie 2006 | Credite nevoi personale

Inapoi sus