top banner

Pagina 134 - Credite nevoi personale: Articole, știri și sfaturi financiare

Promotii la credite de Sarbatori

Raiffeisen Bank reduce rata dobanzii de la 15,9% la 9,9% pentru creditele de consum in lei acordate in magazine. Si Banca Romaneasca vine cu o promotie de sarbatori.

13 Noi 2006 | Credite nevoi personale

BNR se incurca in explicatii

In nici o tara din UE, nu exista restrictii privind nivelul maxim al ratelor lunare la credite. Rolul lor este insa preluat de cutuma bancara, afirma oficialii BNR, justificand aparitia normelor. Insa, aproape toate bancile de la noi sunt detinute de grupuri financiare, care incearca sa aplice si la noi politica de creditare de pe pietele externe.

06 Noi 2006 | Credite nevoi personale

Alpha Bank ataseaza servicii suplimentare la credite

Clientii care contracteaza credite de nevoi personale de la Alpha Bank beneficiaza de acces fara abonament si fara taxe de conectare la serviciul de internet banking al bancii.

02 Noi 2006 | Credite nevoi personale

BCR acorda credite mai ieftine de Sarbatori

In perioada 1 noiembrie 2006-30 ianuarie 2007, BCR practica dobanzi mai mici cu 2,1 puncte procentuale la imprumuturile de nevoi personale fara garantii in lei.

01 Noi 2006 | Credite nevoi personale

Creditul cu buletinul moare, dar nu se preda

Din 22 octombrie, normele BNR se aplica si pentru creditele oferite in magazin de societatile de consumer finance. Desi amenintat cu disparitia, celebrul ?credit doar cu buletinul? a reusit sa supravietuiasca. Institutiile financiare nebancare au gasit ?modalitati? de a-si tine in viata produsul financiar cel mai mediatizat.

26 Oct 2006 | Credite nevoi personale

Alpha Bank vinde credite pentru vacanta

Alpha Bank si-a completat oferta de produse, cu un credit pentru vacanta ? Alpha Journey. Imprumutul se acorda in lei, euro si dolari pe termene cuprinse intre 6 luni si 3 ani.

25 Oct 2006 | Credite nevoi personale

Cum sa te imprumuti fara sa iesi din casa

Creditul la domiciliu a fost introdus recent in Romania de Provident Financial, o companie engleza ce detine jumatate din piata de profil din Marea Britanie. Acest sistem consta in acordarea de credite de valori mici, care se ramburseaza in rate saptamanale. Plata se face prin deplasarea unui agent la domiciliul clientului.

24 Oct 2006 | Credite nevoi personale

BNR reglementeaza, bancile fenteaza

Reducerea dobanzilor si cresterea comisioanelor a permis unor banci sa acorde credite mai mari decat permite legislatia. BNR desfiinteaza acest avantaj prin modificarea normelor pentru creditarea populatiei. Cu toate acestea, bancile dispun deja de alte solutii prin care pot acorda clientilor imprumuturi mai mari decat permit restrictiile BNR.

22 Oct 2006 | Credite nevoi personale

ING introduce un nou credit de nevoi personale

ING Bank a introdus un credit de nevoi personale in lei fara garantii destinat persoanelor fizice. Rata dobanzii este de 14,5%, variabila la trei luni, iar perioada maxima de rambursare este 5 ani.

18 Oct 2006 | Credite nevoi personale

Pensionarii englezi se duc cu creditele la cimitir

Un sfert dintre pensionarii englezi iau credite fara a intentiona sa le mai ramburseze, este concluzia unui studiu de piata realizat de curand in Marea Britanie. Retragerea la pensie este finantata prin acumularea de datorii, cunoscand faptul ca familia nu va putea fi trasa la raspundere pentru plata acestora dupa decesul imprumutatului.

28 Sep 2006 | Credite nevoi personale
Comparații

Credite nevoi personale

Credite nevoi personale
  • Compari ofertele și economisești bani
  • Aplici online la credit
  • Verifici situația de la Biroul de Credit

Compară